Отговори
# 450
И при мен имаше покачваше след прием на витамин Д. Първоначално беше 0,31 и след три месеца беше 0,64.

# 451
Нямате грижи. Давам я, даже лявата ръка ми е за вземане на кръв, така хубаво се вижда. Grinning
Пращам резултати и епруветки по екант, спиди, гълъб, както дойде.
Аниго, като гледам можеш ти да си ни вената под наем. Joy аз съм с 0,1. Двете с Кенди ако смесим кръв може да докараме за фонд. Joy

# 452
Слънце и аз това казвам , че вит Д не оказва сериозно влияение на нивата на АМХ . При мен покачването беше малко,но достатъчно . За съжаление антралните фоликули се въртяха все около една и съща бройка .

# 453
Момичета, колко време след хистеросалпингография (цветната снимка демек) трябва да се въздържаме от секс? По спомен май ми казаха седмица след процедурата, но мозъкът ми е като на пиле и забравям точно след 14 секунди. Ясно е, че този месец няма да правим бебе, че бая ме облъчиха за последната седмица, ама ей тъй за кеф, кога? Grinning

# 454
За мен с 0,2 би си било сериозно покачване, макар и недостатъчно за фонд.
Аниго, на мен така ми е дясната, даже преди да я стегнат си е хубаво изпъкнала, за това много се радвам като вземат от лявата да вземе да си почине малко тя. Grinning
При мен О този месец беше на 11 ден, имаме семейни празници на 8 и 9 ноември, ако случайно имаме подарък ще бъде прекрасно, но надеждата ми не е голяма.

# 455
Момичета, колко време след хистеросалпингография (цветната снимка демек) трябва да се въздържаме от секс? По спомен май ми казаха седмица след процедурата, но мозъкът ми е като на пиле и забравям точно след 14 секунди. Ясно е, че този месец няма да правим бебе, че бая ме облъчиха за последната седмица, ама ей тъй за кеф, кога? Grinning
Моят случай не е такъв, но имам познати, които репрото им ги посъветва да ползват овулацията, предстояща няколко дни след снимката, защото тръбите били проходими. Та.. мога с това да се включа.

# 456
Относно АМХ - моето беше 0.47. След прием няколко месеца на големи дози витамин Д (излязох от тежък дефицит та до под долна граница) и след 5 стимулации с летрозол, имах АМХ 0.72.
Минах много тежка стимулация за инвитро и доста ме беше страх какво ще излезе след нея. Сега имам резултат 0.78 (но в Рамус, където четох, че резултатите излизат леко завишени. Просто ми трябва пак за фонда). Ако на някого не му достига малко АМХ за фонда, може да пусне там. През цялото време не спирам да приемем и 5000 витамин Д, като за година и половина прием успях да се закрепя на долна граница на нормалното... Simple Smile

# 457
Моето беше 5,70 последно. Доста високо явно.

# 458
  • На изток от Ада
Амх аз не съм пуснала.

# 459
Аз съм ви казвала многократно, какво е решението с АМХ пред фонда. Практикува се вече доста често.
Отивате в малък град и ваша приятелка пуска АМХ (в малките градове никой не търси ЛК). Сменяте клиниката и отивате в новата, с готови кръвни (АМХ, ФСХ, Естрадиол, ЛХ и Прогестерон).
Моля, много "честните" да не ме съдят и да не тръгват коментари в насока- редно или Не! Всеки сам си носи кръста и сам си определя границите!

# 460
Моето АМХ 2023 пролетта беше 0,63 преди да забременея за първи път. След консултиране и изброени антрални Цветков каза, че драма не вижда. Година по-късно след случки и събития беше 0,43, пак ме прегледа, каза с тия яйчници за него е поне около 0,8-1. Другото, което каза е, че вариации от по 0,5 нагоре или надолу в рамките на два цикъла са напълно нормални и изобщо не го сметна за сриване от 0,63 до 0,43. Сега от 1 ако падне на 0,01 има нещо.

In other news:
Легнах си снощи пак с анцуга аз, вечерта към 7-8 почна една локализирана болежка, която ще видя днес как ще се развие.

# 461
Пусни пак чхг ,Кенди !
 Ако ти трябва амх да дойда ,ще пусна аз с твоето ЕГН хаха моето е 5 ще свърши работа за фонда,или  трябва да е под 1 ??

# 462
  • София
че на мен и в София лична карта не ми искат като ходя за изследвания, диктурам егн само Grinning обмислям скоро да тествам колко ми е амх-то, от чист интерес за сега

а и съм чувала, че и по клиниките знаят как да нагласят изследването, че да се кандидатства по фонд

# 463
АМХ пускайте в Рамус 😉

# 464
Кенди, не съм пускала палците!
Патенце, аз точно това имах предвид с "вена под наем". Grinning но моите приятелки все са с 2 нагоре. А и ние нямаме друга причина за инвитро, за това не го мисля още.
Иначе на мен в бодимед винаги ми искат лична карта. Казаха ми и за АМХ+ в Щерев, ще излизал по-висок.

Общи условия

Активация на акаунт