Отговори
# 705
  • На изток от Ада
Вики и аз това щях да питам Кактус. Но те имат Пид

# 706
Аз съм 6 дни след О и Утрогестан 2 по 300 мг. Прогестерона ми е супер,дано  е предвестник на бременност

# 707
В нашия случай няма нужда от пренатален тест 🤗 Така ме посъветва доктор Тургут и доктор Чучумишев. Имаме правен ПИД, а отделно и често следене с ехограф. Иначе имам и БХС (не че това е много показателно). След раждането на бебчето ще направим кариотип.

# 708
Кактусче, може и да някоя срамежлива девойчица. Пожелавам ти само всичко да е наред, предполагам полът не е от голямо значение! Heart

Потребите, стискам палци да се размине вирусът при теб!

Анди, тихичко честито и до успешен финал!

# 709
Така е, Сиси 🤗 Просто имах една малка мечта, а за целта ми трябва да знам пола на бебето преди да се роди 🤣 Дано да се покаже. 🤗❤️ Много ти благодаря! ❤️

# 710
  • На изток от Ада
Ще се покаже Кактус къде ще ходи?

Една българка по принцип прогестерон се пуска 7 дни след О

# 711
  • Замък сред облаците
Аз съм 6 дни след О и Утрогестан 2 по 300 мг. Прогестерона ми е супер,дано  е предвестник на бременност
Скрит текст:

Хубав е, особено с този утрогестан.

Наси, и теб да те подминат вирусите, че забравих да те спомена ❤

# 712
  • На изток от Ада
Мерси Аа!
Ама съм леко настинала... Главата и хрема.
Една българка защо утрогестан слагаш?

# 713
.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 18:57 от Karadzhova88

# 714
Повечето знаем, че е тя. Нека да е жива и здрава. Дано скоро се сбъдне мечтата ѝ.

# 715
Анди, честито. Blush

Не ми се струва ок да се постват фейсбуци на анонимни хора във форума.

# 716
  • На изток от Ада
Тя има и друг фб с име на български...

# 717
Чапанова ми каза, че иска мъжа ми да пусне изследване STD 6- това е вирусология за уреаплазма и тн. Обаче забравих да я питам дали това може да се изследва от еякулат или трябва да се бръкне в дупчицата. 😅
Понеже мъжът ми иска само приятни изследвания, мога ли да го пратя в андрологична лаборатория за спермограма или трябва да му запиша час за уролога? 😀
Има ли запознати?

# 718
Чапанова ми каза, че иска мъжа ми да пусне изследване STD 6- това е вирусология за уреаплазма и тн. Обаче забравих да я питам дали това може да се изследва от еякулат или трябва да се бръкне в дупчицата. 😅
Понеже мъжът ми иска само приятни изследвания, мога ли да го пратя в андрологична лаборатория за спермограма или трябва да му запиша час за уролога? 😀
Има ли запознати?

ММ пуска еякулат в Геника.

# 719
Karadzova, то отдавна е ясно, но по-добре изтрий коментара. Може почти всички да сме на едно мнение относно постовете й, но това е недопустимо навлизане в личното пространство на анонимен член на групата.

Общи условия

Активация на акаунт