Проблеми във връзката.. постоянно изнервен

• 4 256
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Значи 15 човека ти  казаха, че проблемът е в теб, и ти пак - абе аз прочетох, че проблемът е в мен, ама проблемът не е в мен, а в него.
Пусни го това момче да си живее един нормален живот, може пък най-накрая да се успокои, че ще му докараш някоя невралгия и уртикария скоро...

# 16
Еее хайде сега, не вярвам някоя от вас да отнесе крясъци при въпрос "Как мина денят ти?". Нормална комуникация в двойката е да си лафят за нещо все пак. Момчето си е нервно явно и бяга пред тоягата. Като нещо го задушава да я прекрати той тази връзка, а не да я ползва за терен мадамата.

# 17
Благодаря на всички за отговорите. Знам, че съм досадна на моменти, аз затова го написах и в темата, вината не е само негова, но просто той се изнервя дори и при най-малкия въпрос и не смятам, че това е повод да ми крещи и да ме обижда, дори се е стигало и до физическа намеса. Моята грешка я осъзнавам и това е недоверието и ревността… но си мисля че и това че е с 3 години по-малък от мен е от значение и затова реагира толкова импулсивно… не знам има ли изобщо смисъл да се “тровим” както казвате вие

Не е повод. И като ти приложи физическо насилие, защо си още с него?

# 18
Еее хайде сега, не вярвам някоя от вас да отнесе крясъци при въпрос "Как мина денят ти?". Нормална комуникация в двойката е да си лафят за нещо все пак. Момчето си е нервно явно и бяга пред тоягата. Като нещо го задушава да я прекрати той тази връзка, а не да я ползва за терен мадамата.

Е чакай малко - като му дават, защо да не се възползва човека от терен. То момчето може и да не е било нервно в началото, ама да го питат всеки ден - къде беше, с Мария ли си писа, с Пешо ли си, до колко часа ще си с пешо, после по коя улица ще се прибереш, гледах ти в телефона, че си писал на Симона, това оная Симона с циците ли е, забранявам ти да си пишеш с нея, изтрий си фейсбука, дай да ти видя телефона - и това всеки божи ден от година и нещо... И при такива дни, като те пита гаджето -  какво прави днес на работа, той човекът как да си помисли, че я интересува как му е минал деня, защото се е затъжила. Директно и аз ще си помисля че тая откачената пак ще кряка и ще иска да ми гледа телефона.

# 19

Е чакай малко - като му дават, защо да не се възползва човека от терен. То момчето може и да не е било нервно в началото, ама да го питат всеки ден - къде беше, с Мария ли си писа, с Пешо ли си, до колко часа ще си с пешо, после по коя улица ще се прибереш, гледах ти в телефона, че си писал на Симона, това оная Симона с циците ли е, забранявам ти да си пишеш с нея, изтрий си фейсбука, дай да ти видя телефона - и това всеки божи ден от година и нещо... И при такива дни, като те пита гаджето -  какво прави днес на работа, той човекът как да си помисли, че я интересува как му е минал деня, защото се е затъжила. Директно и аз ще си помисля че тая откачената пак ще кряка и ще иска да ми гледа телефона.
🤣🤣🤣🤣🤣

# 20
  • Paris, France
но се чувствам все едно връзката ни е за 16 годишни… Мога още много да пиша, но това е малка част да разберете горе долу за какво става въпрос хаха … Според вас има ли как такъв човек да се оправи и щом се ядосва от най-малкото дали изобщо някога ще спре ? Има ли как аз да направя нещо това да се промени и как да го накарам да предприемем малко по-сериозна крачка ?

Не на 16, ами на 5 годинки. Бебешка работа.

Не сте един за друг и особеностите на характера на всеки от вас изнервя другия. Той е малък, колкото дъщеря ми, но и незрял. Ти също.

Питаш защо те лъже. Има ли значение? Може би лъже, защото не ще да си навлича твоя гняв, защото не му пука за тебе и реакцията ти, защото така е свикнал, защото го дразниш с проверките и ревността, защото иска да ти гледа сеира. 

Ако мъж тръгне да проверява къде съм и да ми рови в телефона, губя всякакво уважение към него и съответно не можем да продължим заедно. Той не уважава себе си достатъчно и е избрал да е с жена, на която няма доверие. А и мисли, че не е достатъчно добър, та ходя по други.

Ревността не може да се контролира, съжалявам. Аз не съм ревнива и ревнивите хора са ми смешни. Съжалявам как се чувстват, но нищо не мога да направя за тях. Слаби хора, неспособни да вярват в себе си.

Разделете си и си намери мъж! Мъж, който да те отрака, а не момче без опит.

# 21
Според мен той лъже защото не иска неприятности с авторката.

# 22
Авторке, винаги ли си била толкова ревнива или това, което си разбрала е отключило съмнението? (предполагам, че на 23г си имала и други връзки)

# 23

Разбира се, мъжете мразят дуднене, скандали и прочее и гледат да си ги спестят.

# 24
Аз все си мисля, че да предоставя терен е работа на кавалера. Авторке, ако нямаш си намери едно хубаво хоби и се забавлявай толкова, че да нямаш време да мислиш тоя хубавец къде е , с кого е и какво прави. Стигнало се е и до физически разправии казваш , червеното знаме се вее пред очите ти. Казваш му , че не ти е спокойно нещо с него и не ти харесва , че идва у вас , а не те кани у тях. Ако мислиш, че има и най-малката възможност да агресира ако му кажеш лице в лице, то му го напиши и се отдръпни.

# 25
Значи 15 човека ти  казаха, че проблемът е в теб, и ти пак - абе аз прочетох, че проблемът е в мен, ама проблемът не е в мен, а в него.

Точно. Таз ще има много да си пати. Трудно стопля.

Аз пък се чудя, защо още не я е разкарал.
Сигурно в леглото става.

Не е повод. И като ти приложи физическо насилие, защо си още с него?

Може да е от Перник tooth

# 26
Авторке, винаги ли си била толкова ревнива или това, което си разбрала е отключило съмнението? (предполагам, че на 23г си имала и други връзки)

В първата ми 3 годишна връзка беше изпълнена постоянно с лъжи от човека до мен и тогава се отключи тази ревност, която знам, че много отблъсква, но засега някак си не мога да я спра, а знам че и занапред много би ми пречило

# 27
И аз ! Мъж на 20 години 🤣 че то моя мъж,че е на 37 и е като момченце по характер а какво остава за 20 годишния.
Изнервено е момчето ,защото си много досадна ,не пиши теми а се разделете или спри да ревнуваш 
На около 1/4 от текста престанах да чета. Защо се мъчите взаимно? А и ужасно е досадно някой да ти диша като хрътка във врата и да ти иска ежедневен и ежеминутен отчет.

# 28
И аз съм имала такава връзка, след която научих няколко урока.
Първо
Ти не можеш да притежаваш друго човешко същество. Не можеш и нямаш право да му казваш къде да ходи, с кого да се вижда или пише и какво да прави. Единственото нещо, което можеш да притежаваш от друг човек, е желанието му да прекара времето си с теб. За да спечелиш това желание, трябва да се опиташ да си приятното нещо, за което човекът отсреща би отделил най-ценния си капитал - времето.
Второ
От ревността няма смисъл. Ако си направил всичко възможно за да спечелиш желанието му, но се окаже, че избира нещо друго, то просто не си струва. А на теб не ти трябва нещо боклучаво. Пускаш го да си върви и продължаваш.
Трето
С Истинския ще изпитваш спокойствие, не ревност. Няма да има съмнения, защото той няма да ти позволи да имаш. Един обичащ човек се старае да запази вътрешния ти мир.

# 29
В първата ми 3 годишна връзка беше изпълнена постоянно с лъжи от човека до мен и тогава се отключи тази ревност, която знам, че много отблъсква, но засега някак си не мога да я спра, а знам че и занапред много би ми пречило
Задължително я спри тази ревност.  Не мъчи и себе си, и гаджето си.
А това, че бившият я е отключил е само извинение - като е лъжел, просто го зарязваш. Ревността е в тебе и ти трябва да се пребориш със себе си и проблемите си. Иначе никога няма да си щастлива с нито един мъж.
Ако мъж те удари - пак го зарязваш.

Общи условия

Активация на акаунт