Любители на котки - Тема 200

• 24 321
  • 767
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте,мацинки!
Изпуснах ви няколко темички. Ние сме добре,Изи навърши 4 г. на 19 август❤

Имахме прекрасно семейно лято изпълнено с много незабравими спомени.Изи малко беше сърдита от отсъствието ни,но беше под грижите на майка ми,която се грижи страхотно за нея.
Надявам се,че всички сте добре! ❤

# 16
  • София

Нормална котка..
Котето с ледено сините очи е много сладко.

# 17
Страхотни котета виждам.
Не съм много активна,  но графика е натоварен и успявам да ви прочета обикновено докато пътувам с градския транспорт.  Вече почна да търси топличко да се гуши.

# 18
  • София
Кити от днес, докато ми обясняваше нещо:

# 19
  • София
Таня, много сладурска първа страница, предизвиква усмивки и създава настроение!
Благодаря! 😘

Madison, честито ново попълнение! Синеочкото момче или момиче е? Много сладко бебе (още гледа стреснато милото 😻)

От нас едно oбръснато коремче.

Скрит текст:
Разтекъл се е близо до камината.
Онзи ден поръчах от Нечовешкия магазин 7 кг храна на супер цена и сега се чудя дали изобщо да не му спра сухата.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 11:33 от AnyHr

# 20
  • София
Благодаря за новата тема.

В Нечовешкият в Младост щели да правят фотосесии (хелуински). Дъщеря ми рече "ще ходим ли?" и после реши, че ще си ги снимаме сами.

Нора, у дома единствено Дейзи заравя в тоалетната. Но напоследък и тя е започнала да заравя въздух, секция, к'вот и се изпречи пред лапата.
А тя е най-умната Joy

Dara888 беше писала за Бурканите.
Аз взех за проба, с пиле. Даже Дейзи не го искаше. А тя храна не отказва.
Щях да ти пиша да вземеш едно за проба. Дано ги харесат.

Топлещият се данък

# 21
И спящ данък:

Понеже беше за известно време на самоотглеждане, е решила да спи до главата ми. За да няма териториален спор, й поставих собствена възглавница до моята. Случва се през нощта да издаде звук и да ме докосне с лапа. Хващам лапата и заспиваме "хванати за ръце". Какво прави страхът от изоставяне! Иначе е своенравна и дистантна котка.

# 22
Тема 200, означава ли че е юбилейна? Пожелавам всички да са живи и здрави и много снимки да се радваме.

Малко сме се скрили, но вие знаете как изглеждам

Коремче за чешене

# 23
Ех, тия негърчета/ цигани/ кюмюри ...
АниХр, Миленака - вие защо не слушате какво ви говорят?

Едното ми е черно и ми е тайната слабост. Много е умен макар и беззъб.

Сваляше ме преди време един. И ми развиваше теории. Не се получиха нещата но мисля че е прав.
В едно котило черните заминават последни  - толкова грозни и еднакви. Отделно че.черна котка да те мине път е на нещастие. Пък и вещиците имали черни котки и се превръщали в такива при нужда.
Според него рижавите били като блондинки  - хващат ти окото но са глупави и красиви. Като съдя по двете на леля ми - един ангел и сегашното може и да има нещо вярно. Но там човешкия фактор е под всякаква критика - редовен доктор и скъпа храна, скъпи играчки но никакво внимание и при беля - бой и крясъци.

Не ги деля по цвят. Първия беше бяло и сиво. Сега съм с черно бяла и черно мъжко.
Майка ми си мечтае за трицветка но се разбрахме че повече от две с всички грижи няма как да стане. Евентуално куче след време ...

# 24
Само суеверия и глупости.Толкова черни котки са заминали,заради тая тъпотия.Аз повече котки мяма да взимам,но Фин го видях,докато разглеждах котилото,заради черния му брат.Фин беше човек,не тъпа червена котка.

# 25
Ред Соул, защо избра Фин а не черното?

Моите ме намериха по единично. Никога не съм се замисляла от котило на кое да дам шанс.

# 26
Ох, да ви кажа какво ми се случи днес. Минавам с колата през квартална улица, от двете страни са къщи. Карам бавно, защото пътя е лош. В един момент с периферното зрение виждам от дясно как една котка буквално се хвърля пред колата, явно изтича от двора с намерение да мине през улицата. Веднага набих спирачка, сърцето ми слезе в петите, кръвното на 200, и само се моля да не съм я сгазила. Слава Богу, видях я как претича от ляво към другия тротоар. Идваше ми да слеза и да я напердаша тая пикла. Ако я бях сгазила? Ако не карах толкова бавно, или ако колата не беше заковала на място, щеше да отиде под гумите. Не ми се мисли.

# 27
Поми, като при хората е - химия - има я или я няма. Терата беше най-семплата (казано меко) в котило от 6 котета. Започнах с най-красивите (дългокосместа трицветка и бяло сив котарак) - не се усетихме. Тери вдигнах на ръце последна. И остана в ръцете ми. Тя не пожела да слезе, аз не исках да я пусна. Първата нощ вкъщи не спря да ме меси и да мърка. Завираше носле в ухото ми, да чуя колко е прилежна. Толкова умилително ни искаше. И както всички пишат за своите първи котки - смятаме, че няма да има друга като нея.

# 28
Ужас.И кучета така се хвърлят.
Поми,Фин единствен от котилото,на всички снимки дебнеше въдицата,с която ги разиграваха.Беше толкова жив и любопитен.И стана наше коте.

Шарлот,толкова си мила❤️

# 29
Погледът, Ред - погледът (на Фин) влиза в сърцето.

Не стоя зад вярването в прераждането - не знаем какво е Отвъд, но усещам, че хора и животни (в един дом) сме свързани в енергийна верига. И ако някой не е добре, другите усещат и помагат. Затова, изчезне ли брънка (от веригата), страдаме по начин, непонятен за хората, които не са в контакт с четириноги.

Общи условия

Активация на акаунт