Любители на котки - Тема 200

• 24 956
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Щом се качва на високо и има зъби да си разкъса сам пакета, значи не е толкова възрастен, колкото си мислиш. Simple Smile Ще излезе от някъде, ще видиш...

# 316
  • До хладилника, който обичам
И аз бих заложила, че е отишло някъде парчето, а не, че го е изял. Освен, ако не е омазано с пастет, да е вкусно, защо би го глътнал? Но ако не е голямо, даже да го е изял случайно, не би трябвало да е страшно и да си излезе.

# 317
Хари с каишка😁
След последния път,когато се беше отдалечил от детето,днес му е сложила каишката с 300 зора,и го е извела!Мноооого му харесва да излиза,плаче на вратата всекидневно,гледа жално през прозореца,и ето че му намерихме цаката!
Получава ми се с педагогиката😂и при хора,и при животни!

# 318
Здравейте! Преди малко установих, че Минчо е изял парче пластмасова опаковка. Понеже е ба диета и съответно е постоянно гладен, докато ни е нямало се е качил ба висок шкаф, съборил пакета с гранулите, разкъсал е със зъби и нокти и е ял на воля. Обаче установих липсващо парче от опаковката. Има ли повод за притеснение или просто ще го изака и след колко време да го чакам в тоалетната?

Попринцип знам, че не е безопасно да гълтат такива неразградими неща.
Ако не си го видяла, но все пак се притесняваш нищо не пречи да му дадеш, това което ми препоръчаха за моето Хели онзи ден - Варени картофки нарязани на парчета.
За да изходи парчето. Не можах да повярвам с какъв кеф ги яде Grinning
Незнам дали е изходило още металното парченце. Но Трети ден продължава да си папа с кеф (даваме и друго ядене, но наблягаме на варените картофи, за да сме сигурни, че ще изкара парчето)

# 319
Блекунда откри колко е хубавичко да лежи до камината и да се топли, от 2г е у дома и чак сега се усети.Ето я глезлата.Откак стана една идея есенно навън, започна да спи повече и да не излиза толкова или задълго;

На едната кълка:

На другата кълка:

# 320
Хора, уцелила съм на страхотна хазяйка. Днес се запознахме и ми обясняваше, че с дъщеря й се чудели дали да не правят рафтове за катерене, да има къде да играят котките ми, ама чакали да разберат на каква възраст са, че те са осиновили 11 годишна сениорка, дето не се катери.. и ми обясни как да ги науча да запомнят къщата за да почна да ги пускам навън Heart

# 321
Блекунда
Кеффффф! Завиждам и ....

# 322
Блеки, Блекчо, Блекото, Блекунда, “на мама момичето” са ѝ имената 😀.

# 323
Привет и от нас момичета!
Тази седмица кака си беше в къщи (много трудно мина този вирус, кво беше, що акъла ми се взе, но мина) и предишната Линошка се завърна. Гушка се, мърка, кротанка - за чудо и приказ! Знаех си аз, че всичките ѝ дивотии идват от това, че е много самичка. Друго си е да ти обръщат постоянно внимание - глезличка мамина. Нищо де ще се нагодят нещата, трудния октомври мина и  аз ще имам повечко време за нея, макар тя да си предпочита кака.
Нагушена от кака :

Сега от час е навряна в краката ми, умалях, ама не смея да мръдна 😂луда работа! 😂
noragami, браво на хазяйката ти, рядкост са такива хора!
AniNe, стискам палци, лапички за Хели да се оправи и дълги години да ви радва! И ние водим Лина при д-р Коко.
Пускайте по - често снимки на бебочетата, момичета, бързо растат да им се радваме. Не ми остава време да пиша, но пък си ви чета редовно и им се радвам много на малките бонбони!
И не на последно място - честит ден на Будителите!

# 324
  • София
Нора, супер.

Дъщеря ми си мечтае за цяла "детска" стая с катерушки Simple Smile

# 325
Ех какво чудо е храната, хидратирането галкането и правилното изхождане Laughing

Хели 29Окт:

Хели 2Ноември:

Вижда се освежаване. Сега като минат операциите и се "зашие" крачето, ще я пуснем да се опознаят с Мими Wink

# 326
Колко е добре, че я засилихте преди операциите. Дано бъдат направени прецизно и котето ги понесе.

Нори, плеснах с ръце при новината от теб. Опитът го доказва, че една затворена врата поставя човека на нов, по-щастлив път! На добър час на отбора и успехи за теб!

# 327
  • София
Въпрос имам за обезпаразитяване.

С какво и на колко време обезпаразитявате дворно-вътрешни котки?
След 1/2 - 1 час ще видя сладката Йорина муцунка. Съседът го води към клиниката на другият си съсед (моят вет).

# 328
  • Между гори и планини
Аз на моите им слагам капки за външни и вътрешни паразити. От както съм сложила, няма нито един с кърлеж по него. За съжаление капките са скъпи и последно гледах, че действат само за месец. Което е нищо. Иначе може и хапче + каишка, по евтино излиза. Но абсурд да дам хапче на моите големи.

# 329
Давам хапче за 3м едно и капки на козинката пак така- по съвет на нашия вет.
Хапчето го стривам на прах и слагам в любим пауч- всичко се изяжда.Иначе няма начин.
Вет каза, че същото може да се направи е малко пастет и да се намаже муцуната на котката- ще, не ще, ще я оближе.

Общи условия

Активация на акаунт