Любители на котки - Тема 200

• 24 944
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Между гори и планини
Доня Дафина наистина си много грижовна котешка мама Heart

Въпросът с повишена трудност е - къде ще спи детето на свекървата 😂😂😂

# 406
Доня, много са сладки. А килимът е разкошен.
Да ви покажа на мен как ми се плезят

# 407
  • Между гори и планини
Забелязали ли сте да имате слабост към определен цвят котки? Сега се замислих, че ние имаме черна, бяло с черно и две бяло и сиво. Нямам рижаво коте и никога не съм имала. Рижаво имаше само Кети.
Имам приятелка на която и 5те котки са само разновидност на табита. А аз много обичам котки с бяло триъгълно на челцето и все такива намирам.

# 408
  • София
Не съм имала рижава котка... и черна също- преди Блеки.
Моята голяма котешка любов Боби беше мрамориран- красота и любов беше той!
Много красив и много умен.
Много се обичахме и беше взаимно 😻
Обичам много и Блеко (и той не се отделя от мен), но е бандюга и агресивен- дере, хапе, бие се (и после "ни лук ял, ни лук мирисал" 😹). Когато иска е най- любвеобилното и мило коте...
Харесвам табита.

# 409
  • До хладилника, който обичам
Слабост са ми раирани котки, но също и изцяло сиви. А сега, като имам две кръстоски на сиамки, породата и кръстоските ѝ са ми твърд фаворит.

# 410
  • София
Нямам предпочитания за цвят. Абсолютно задължителното ми условие, за да вземем коте, беше да е бездомно и да няма големи шансове за оцеляване на улицата. Държа на това. Пък цвят, порода... Не ме интересуват.

# 411
  • Между гори и планини
По принцип и аз не гледам цвят, обаче съм ги събрала почти еднотипни 😁
Знаете ли, пе гр Елена си ина своя порода котки?
Всички приличат на моята Точка. Всяка втора котка в Елена е копие и като окраска и като размер. Всъщност Точка беше странна като малка - огромни уши и заешки крака. И аз си мислех - това ще стане голяма котка. Да, ама не! Ей го , Лео на няма и 4 месеца е почти нейния размер. Не е защото е недохранена. Цялата ѝ еленска рода са такива дребосъци 😂

Като му гледам позата на сън и ми се схваща врата 😂

# 412
Като наш Шошо спи

# 413
  • Варна
Писах, писах и аха да публикувам, грешка.
Та пак.
Женети и Мила не желаят да излязат навън. 12 години гледани в апартамент.
Магито ги отсрамва, проучва двора и се търкаля навън. Нали не вижда, винаги е с придружител да вика, Маго, внимавай, стълба, Маго на улицата не може. До гората сме, трафик няма, ама все пак минават коли и кучета.
Тигрето спи до мен сега, сутринта ще излезе. Все още не мяука като иска да излезе навън, просто чака до вратата.

# 414
Много си мечтая за черно рошаво коте. Такова малко, космато и дяволито Heart Eyes обаче при все, че котките си избират стопанина, не е като да имам избор Joy
Забави ми се поръчката със суха храна и за първи път пробваха пълен боклук от супера - Фрискас. Ядат и им плющят ушите, ще кажеш че деликатес давам, да ме хване яд що пари ми струва на месец да се хранят здравословно Joy

# 415
Забелязали сме😆 Аз обожавам черни,но никога не съм имала такава.Когато реших,че съм готова за нова котка след Фин,за малко да имам черна.Един Тибо.Който се загуби по пътя към мен.После търсех Зак в групите с точната окраска Исках да е като първият ми котарак-Лорд.Търсех го около 2 месеца,докато го видях в една от обявите. Защото търсех и само мъжки котенца😊

Вчера бях близо до котките Беше тихо и те спяха.Детето беше на урок.Извеснъж Зак се изпъна и се втренчи в посока на входната врата и седя така.Беше абс.тихо.Детето влезе в къщи след 3 минути.Тия котки са невероятни❤️

Нори,днес и аз им поръчах храната за няколко месеца напред.Надявам се да не закъснее,защото са накрая на пакета.Хазяйката хранеле по нейна инициатива Зак с някакви глупости,по които той беше луд.Беше пробвала и с Фин,но я предупредих,че яде само тази храна,която съм приготвила.Та,уж имало нещо пристрастяващо за котките в еврините храни.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 00:38 от red soul

# 416
Все нещо трябва да има, защото по съдържание е 3% месо и 1% зеленчуци. Нищо няма да им стане за един ден, но се посмях как принц Ади, дето се мръщи, ако му сервирам сьомга два пъти подред, се тъпче като недохранено с тоя Фрискас. Бени не е претенция, най обича тестени обаче. Мисля си че понеже като беше уличен живееше по средата между училище с баничарница и Лидл, сигурно с баници и кроасани е захранен Grinning

# 417
Щом е котка е красива. Но слабост са ми рижавите. От тях като че ли слънцето свети, толкова са красиви 🥰
Милият ми Лъки, истинско слънчице беше

# 418
Аз твърдях, че не харесвам котки. В дома на леля ми винаги е имало котарак - мъжки расов екземпляр. Не оставаха без котка, но все бяха проклети - хапеха, драскаха, повреждаха мебелите (тежки, красиви). На няколко пъти тя стига до гнойно-септична хирургия - мятаха се върху й без повод. А у тях миришеше....Братовчед ми не даваше да се кастрират, суеверно обвързвайки този акт със своята мъжественост. Рядко ги посещавах, защото миризмата ме задушаваше. Сега ми е ясно, че тези огромни породисти екземпляри са искали своето и това ги е правело зли. В двора им има колония бездомничета, които семейството храни, и навярно са пренасяли миризми, а пролетно време и звуци е имало.

Харесвам табитата -  най близки на вид са до дивите им предци. Всички кръстоски с диви - савана, бенгал ме привличат, но едно коте ми грабна душата - розово! Такава смесица от беж и оранж, че действително го докарваше до розово - цялото едноцветно, със сладка муцунка. Диваче беше, не позволи да го хвана. Та ако пътя ви пресече  розово коте, свиркайте, за мен е Simple Smile

Детка е влюбена в черните котки. Изпада в умиление с думите "тъмнината ме гледа". Твърди, че нейната бъдеща котка ще е черна. Станахме безнадеждни коткарки и усещам, че от това страда кучицата, изместена като "дете на къщата".

# 419
Като говорим за странни пози..

Общи условия

Активация на акаунт