Любители на котки - Тема 200

• 24 923
  • 767
  •   1
Отговори
# 450
И моята Грейси е така, че е и сива. Май ще поручвам дифузер като последна мярка за сприятеляване. Препоръки какъв и от къде?

# 451
Анионе, влизам в роля на сватовница. Ако котето не е кастрирано, предлагам този млад мъж за жених:

Да родят едно котило, пък после всеки стопанин да си решава.

Не е мой котаракът, но го обгрижвам, когато стопаните му пътуват. Безкрайно добър пух.

# 452
Здравейте!
Намерих малко бездомно котенце, беше на пътя и се наложи да спра колата , защото не бягаше. Прибрах го вкъщи да го похраня, че ми се видя много слабичко. Оказа се с инфекция и го заведох на ветеринар в София.  До тук платих 220 лв., което ми се вижда много скъпо.  Къде в София има по- ниски цени, защото и друг път съм лекувала бездомно коте. Каква е цената на една кръвна картина обикновена и къде ходите вие?

# 453
Не съм от София, но ако уточниш за какво си платила тия 220 лв, може би ще могат да те насочат по-конкретно. Също и в коя клиника си била.

# 454
  • Варна
Запалихме печката на дърва.
Ми то у нас не се живеее от жега... .. Grinning

Тигре

Мила

# 455
  • Между гори и планини
И ние се топлим на дръвца, няма друга такава топлина. Зимата вън дори и със сняг до кръста, у дома съм или по къс ръкав или с тънки блузи  . А вечер пускаме ел. одеала по спалните и котките се събират 😊

# 456
  • София

Леле, каква сладка запетайка е Арчо (или до куча изглежда като малечко- палечко)- разкошно коте! 😍😻

Хели е герой!  Браво на мъниченцето! 😻
И на теб AniNe! 👏

Anyyyone,  честита да ви е тази прелест!
И ММ обясняваше как няма да се занимава с "моята котка"... ама сега познай 🤣
Преди малко ми изпрати снимки

Доня, и аз твърдя, че няма по- голям разкош от живия огън (нищо, че е по- трудоемко). Не искам да чувам за климатици (стигат ми в офиса и навсякъде, където отида)..., за пелетна камина... може и да размисля по- нататък...

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 22:45 от AnyHr

# 457
Извън темата е и ще изтрия, но го пиша заради бегълците от града - при пелетна камина, с водна риза, ползваме ракетна печка (само в стаята за спане). С много висок КПД, почти пълна усвояемост на дървата. Вече е пуснат и модел с водна риза. Два са производителите, единият от които е доста напред. И една идея, взета от мрежата, която предстои да изпълним (камъните задържан и връщат топлината след изгасване на печката)
:

# 458
  • Между гори и планини
О, как спите ба такава жега? Аз не мога да спя, ако ми е много горещо. А в трапезарията където ни е камината става 30°-35°. Къщата не е голяма, повечето стаи са преходни и с една камина отопляваме навсякъде. Нощем само ел.одеала пускаме ако е много студено. Пепелта от широколистна дървесина после отива за торене в градината.
П.п малко извън котешка тема, но пък може да е полезно на някой, не трий 😊

# 459
Ениии, честита красота! Ще имаш да мачкаш бузи 🥰

Нашата къща е с парно на пелети,  няма такъв кеф.  Кухнята и баните са с подово и са любимото място на Лио през зимата 😁 Още не сме запалили, ама вярвам,  че и Джуджо ще оцени 😄

Снощи:

# 460
Ние сме с климатик и конвектор, но и аз харесвам живото огънче. Като правим холчето, обмисляме една камина, която да палим понякога. Само там има комин, та ще се възползваме.
Още не смея да се зарадвам за сивото съкровище. Чакам жената да се появи да се уговорим. Мисля да я взема след работа, че да са ми под око с Мини. Не знам коя как ще реагира. Дано няма проблеми. И дано да е гушкава, че това малкото диване хич не дава да я мачкаме. 🤣 Най-много да ми скочи на краката или да легне най-накрая на леглото. Повече от това не.

# 461
Rolling Eyes Вселената ми дава някакви знаци, че трябва да си купя една вила, която онзи ден заглеждах за 40к лв. От една страна, на такива цени вече не може да се намери почти нищо освен един гол парцел извън регулация. От друга страна, сама ще трябва да тегля и изплащам кредит. Мечтата ми е да купя къща и земя за тичане на моите котки. 
Голям риск ми се вижда за сам човек, но явно получавам някакви знаци... Sweat Smile

# 462
  • Между гори и планини
Много добра цена!
Ако някой иска да ми стане съсед и до нас се продава къща на подобна цена и от там започва гората. Да ми пише. Една приятелка също вече ми стана съседка.

# 463

"Учи си, не  и пречиш".

Възползвам се съм в отпуск да наваксам с английския, който започнах да уча. Но Бети активно се опитва да ми привлече вниманието. Сега е седнала като Гаврошче до купичките и се моли за пауч. Иначе има гранули.

Днес има авария до нас и сме без вода. Явно ще ми е ден за мързелуване.

# 464
Ново двайсе от Хари Белята!
Изпикал се е не където трябва,в коридора. Дали е признак,че е време за кастрация?Въобще няма да го чакам да почне системно да ми маркира насам натам!Какво ще кажете вие?

Общи условия

Активация на акаунт