Любители на котки - Тема 200

• 24 254
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Здравейте, трябва да почистя ушите на котката ми, вет ми даде капки, от които трябва да капя по ок. 20-25 капки в ухо. Това се оказа мисия невъзможна, моята котка се изстрелва още след първата капка. Реших да потърся нещо като спрей, което да се впръсква еднократно, проверих в два зоомагазина и не намерих. Единственият по-щадящ продукт, който ми предложиха, е нещо като лосион, от който се слагат по няколко капки. Моля за съвет как да постъпя, така че да извърша процедурата по възможно най-ефективен и същевременно щадящ за животинчето начин. Дали да купя лосиона или някой може да препоръча друг продукт?

# 736
Относно каракала ви казах, че във Франция е забранено отглеждането му. Остров Корсика е френска територия и там важат френските закони. Вие също можете да проверите това. Бъдете внимателни, за да не бъдете измамени или подведени.

# 737
  • Между гори и планини
На Лео ще му се пръсне корема, толкова е лаком! Първо ги нахраних с котешка храна, после пекох цяло пиле, сурови изрезки яде, после от печеното - хрущяли, кожи и дробчета, корема му е на топка!
За котките вън оставям поизглозганите кокали. Но е истински пир когато пека цяло пиле и всички ядат и ръмжат.

# 738
  • София
Преди да си вземе коте си казахме,че няма да се качва по плота, ще я научим.. Дрън - дрън, даже спи там..

# 739
  • Между гори и планини
Вие сте си избрали коте в тон с кухнята, за това 😂😉

# 740
  • София
Вярно така се получи, направо с целият апартамент е.

# 741
Доня Дафина, в къща ли живеете, че гледам Лео до камината се излегнал? И на мен ми е мечта това, къща-двор и да мога да прибера всяка една душичка, която ми попадне... 

# 742
Аз взех суспензия за разстройството,но не успях да му я дам цялата. В събота ще го заведа да видим има ли му нещо...😔😔😔
Повърна по-рано и имаше косми.Какво давахте,как се казваше храната ?

# 743
  • Между гори и планини
Доня Дафина, в къща ли живеете, че гледам Лео до камината се излегнал? И на мен ми е мечта това, къща-двор и да мога да прибера всяка една душичка, която ми попадне... 
Да, в къща в Еленския балкан. С много необитаеми имоти около нас , обикалят на воля.

# 744

Защото са кръстоска с диви животни.Най-вече от първите линии.Аз си писах с един развъдник на Савана тук.Жената каза,че ще протестират,но не знам дали и какво е станало.
Забранени са животни,които страдат заради външния си вид.Чихуа,мопс,клепоухите котки...
https://www.fecava.org/boas/the-netherlands-is-first-country-in- … l-characteristics/

Мари, доволна ли си от книгата.Оня ден дойде моята pocketbook verse pro color След 12 годишния ми киндел ми дойде странна Разучих я вчера Взех я,заради функцията текст към глас Обаче няма бг глас към пакета.Айде,това как да е Ама не успя да се свърже към гугъл акаунта ми и ми се струва,че батерията държи не месец,както е обявено,а около 3 дни при силно ползване На път съм да го върна.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 22:56 от red soul

# 745
Не съм забелязала болка в ушите на клепоухите. 🤔🫣

# 746
Ами,не знам Все пак не е нормално.А и предполагам,че е въз основа на обстойни изследвания на групи.

# 747
За капането в ушите - и на нас ни се наложи преди 2-3 години. Шошо се беше обзавел с нещо си. Трябваше да слагаме 2 препарата. Един го държеше, с втори слагаше лосиона, мачкаш ухото да “джвака” и после слагахме капки. Междувременно той ако успее да се отръска, всичко става в капки!…
Ето го днес как помага за чистенето. ОТК докато не дойде прахосмухачката и излети като куршум

# 748
  • София
Мари, доволна ли си от книгата.
Доволна съм. Втората ми е.
Първата ММ я взе да чете, екрана се скапа. ММ май е с по-стария модел.
Смених я, защото е с подсветка и е тъч. Моята батерия издържа доста. Лятото на морето ми се налага да я зареждам, но там чета на плажа, на басейна,...
При включено wi-fi се разрежда по-бързо.

Свалям книги през dropbox, но нещо не ми е много ок. Не мога да улуча коя точно ми е шернатата директория.
Или свалям директно от нет-а.

За надраният ми калъф... ММ рече "по-скоро е Оникс. Той прави такива неща".
Вчера на балкона си "точеше" възглавничките, галеше стола Joy

Оникс научи Аш да бута всичко. Онази вечер събаряха шишенца от секцията.
А сега Аш се опита да разчисти бюрото ми.

# 749
Здравейте, дами!
Искам да попитам първо тук, преди да се шашкам. Преди, може би, месец-два, взехме соева натурална тоалетна на Beta Pet от Метро за проба. Беше съхранявана на тъмно и уж сухо място.
Стигнахме да я ползваме чак тази седмица. Когато я зареждах си изглеждаше/миришеше съвсем нормално. Днес като чистих тоалетната, забелязах, че в отпадъкът, във самите гранули, имаше сякаш някакви сини топчета/точки. По очевидни причини, не мога/не искам да си завирам лицето чак толкова близо, че да видя по-добре😆 Също така, естествено, пликът вече е изхвърлен, за да се уверя в срока на годност. По спомен съдържаше основно соеви и царевични продукти.
Притеснявам се, основно, да не би да има някаква съставка, която да реагира с урината и да показва някакъв проблем. Или е по-вероятно да се е развалила и това да са някакви буби или мухъл? 🥴
Ако някой е ползвал тази марка, или друга соева тоалетна и му се е случвало подобно нещо, би ли споделил как е процедирал? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт