Отговори
# 345
Афра дали гледа мач сега?

# 346
Афра дали гледа мач сега?

По скоро гушка и цунка,Мерт сега HugHeart EyesHeart

# 347
Мистери🤗, Еве🤗, момичета благодаря ви за всичко споделено🤗

Във фрага пак ми прави впечатление,че Суна описва Ферит подигравателно…вече си мисля,че Суна е заплела доста каши и няма да има кома,а интрига….възможно е и Серпил да изнудва Суна….Нека поне обяснят как се е стигнало до брак между нея и Аби…
Радва ме,че Халис ага се завръща….неговия авторитет беше осезаемо необходим,че превърнаха в хан това имение..
Качвам и аз най-хубавите моменти тази вечер🧿❤🧿❤

https://www.instagram.com/reel/DBg893Fok7-/?igsh=cmN1aWtiZnIybDU1

# 348
Добър вечер момичета  Heart
Еве  мерси за преводите  Kissing Heart
Трейлъра ми хареса и нямам вече търпение за серията ,за да видя точно кое как ще се случи  Simple Smile.Но едно е ясно,Сейран отива  в имението принудена от обстоятелствата и със сигурност заради  голямото настояване на Ферит .Каката е на вечерята защото все още е официална годеница на Ферит и има пълнбото право да е там ,ноооооо Ферит коя ли  ще гледа повече на вечерята  Thinking Сейран която ще му е отсреща или кака му която ще е до него. Thinking  Ще бъде определено интересна гледка. Simple Smile Ще видим и как Дияр ще си тръгне -с чест и достойнство или с грозни сцени. Thinking
На Сейран иначе вече започва да и се събужда интереса към Ферит след като така ентусиазирано разказва на Суна затова как Ферит е зарязал сватбата и е хукнал да я спасява.И на Ферит вече му е време да започне да излиза от това състояние на културен европеец и да си влезне във фабричните настройки на стария Ферит  и да започнат двамата да си говорят сладко ,сладко да си споделят какво са правили през тези две години и така постепенно да се разберат защо се е получило това разминаване между тях и големите недоразумения които са ги довели до извода ,че не са си нужни един на друг ,че така  е по добре да са разделени и други такива тъпотии.
Ах а АфРам какви са сладки самоооо.Мерт как си гушка Афито ,миличките те.  Heart  Heart  Heart  Мдааа и цялото усилие на Пакил да привлече вниманието върху себе си с ония кадри дето му се мята на врата на Мерт направо си отидоха на вятъра след тези очарователни кадри с Афра и Мерт. Много се опитва да се навре в очите  на зрителите и феновете Пелин Акил с всичките тия сторита и домогвания до Мерт и това е дразнещото .А ето Мерт и Афра просто са се прегърнали в паузите между снимките и всичко е толкова чисто и красиво ,няма нищо показно и пренатегнато ,само чиста красота и затова хората ги обожават Heart  Heart  Heart

# 349
Ако кака му на Ферит се е настанила в конака (щото се вижда в предпоследната сцена на заден план с Ферит, дано да е случайност!), Сейран разрешила ли е нов наемател?
Ферит пак ще избяга от избор, е така не се пише собствената история, моето момче. Rage
Споко, Кате! Той така или иначе е свикнал дядо му да прави изборите вместо него. Simple Smile А сега може вече да се е оставил и в ръцете на Дияр. Все пак и тя е доста по- възрастна от него. Wink  И вместо дружно да се ядосваме на кака, време е да погледнем към Ферит. Аз не мисля, че прави каквото и да било, за да накара кака да си тръгне, дори напротив. Той се е вкопчил в нея като удавник за сламка и тя поддава жената, все пак е влюбена, нали?
На мен ми е тъжно само за това, което направиха с образа на Сейран. Дори вече не мога да съм сигурна, че няма да я направят любовница на Ферит. Да им се и не знае на тъпите сценаристи. Отдавна не съм преживявала такова разочарование заради героиня.

# 350
Добро утро, мацки! 🫶
Честит СейФеров ден! 😜

Честито на Гьозде и Дирен! 👏

https://x.com/tvdunyasii/status/1849525308325527922?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 351
Добро утро Heart Честит Чапкънов ден Heart Eyes
Ще се радваме ли,по скоро ще се ядосваме,ама аз съм решила,по кротко Grinning Сериал е,по важни са ми Афи и Мерт,в реала,любовта е на макс,така че ще изтърпя някак Пакил...ще се мотая из къщи или ще мижам Joy
Много се радвам за Дирен и наградата му,актьор за годината,невероятен актьор е,браво...но Гьозде...от нея има къде,къде по добри,например Гюлчин,тази жена е в отрицателен образ,но играе толкова добре,а Гьозде малко преиграва и често не и се получава...мое мнение,разбира се.За мен актьор и актриса на годината са Мерт и Афра. HeartHeartHeart
Боже,как я гледа...така омая Афито този Мерт,че нашето момиче е болно от любов

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 07:19 от Милена Тодорова 756835

# 352
Хайде на петъка , момичета. Приятно гледане на всички тази вечер

# 353
Добро утро, честит петък!
Ени, моето мнение е, че Сейран никой нищо не я принуждава, тя си прави каквото си реши, и си отнася последствията. Много е хубаво, че ще отиде в ялъто, но не е много правилно. Ферит й е бивш мъж, има годеница, хората плащат наем, а ще живеят с хазяйката, която им е бивша снаха... Колко да е принудена, като си има родители, семейство, Суна и Аби, охрана да си наеме. Варианти много, нали беше независима жена. Отива в ялъто, защото иска Ферит, другото са оправдания.

# 354
Добро утро,момичета!
Отново нашият ден настъпи.За мен епизода довечера ще е ключов ,за да затвърдя или отхвърля едно мое подозрение.Дали Ферит обича само спомена за Сейран,действията му да са продиктувани само от страха  да не и се случи нещо и всъщност жената,която обича в настоящият момент,на която държи,която не иска да губи е Дияр.Показват ни го толкова объркан и мекушяв,че не можеш да твърдиш нищо категорично.Забелязахме,че той се държи на моменти като със Сейран,дали това не е продиктувано на подсъзнателно ниво,че тези моменти със Сейран му липсват и той иска да ги изживее отново ,макар и със заместител.Спасява я от сигурна смърт,напусна сватбата си,но продължава да държи ръката на кака.Доколко ще напишат унизителни моменти за Сейран в имението,стаята,масата.Обичам и двата образа и ми е болно да гледам до какво ги принизиха.Да не говорим за целенасочено то изместване на главната героиня от второстепенен персонаж.Та важна ми е много тази серия.

# 355
Добро утро, момичета!

Аз не виня Сейран, че ще отиде в имението. В крайна сметка и при нея и при Ферит е ясно, че връзките им с другите двама не са истински връзки. Кака и Синан сами са си виновни, защото   въпреки че и двамата са наясно със ситуацията и чувствата на Сейфер се бутат да се женят. Кака много добре знае Ферит в какво психическо състояние е бил и е в момента, особено и след завръщането на Сейран, а и така както не искаше да демонстрират отношенията си, изведнъж реши, че иска да се жени за него. Същата работа и при Синан, който също отлично знае през последните 2 години какво е било. Мястото и на двамата е ясно, но те продължават да се бутат там където не трябва. И докато Синан има някакво оправдание, защото очевидно има психично заболяване, което рязко се влоши, защото маминка му спря  лекарствата, то при кака оправдание не виждам. Да не ми разправя, че обича Ферит, защото ако дядо й не беше дошъл още щеше да прескача балконите да не казвам като каква. 😁 Очаквам Сейран да даде ясен знак на Ферит, че иска да са заедно, защото допускам, че той все още не се е отърсил от случката в болницата преди 2 години, както и от това, което тогава Суна му внуши.

# 356
Да, развръзката ще е бавна, но за сметка на това мъчителна. Разплитането на възлите, оплетени здраво неизвестно точно как и от кого през 2-те години раздяла, ще отнеме време, но нещата вървят точно в тази посока. Не защото тя е най-логичната, а защото други посоки просто няма. Сейран първа го откри. Сега е ред на Ферит, но всеки от двамата трябва да стигне сам до този извод.

# 357
https://vm.tiktok.com/ZGdRg99nX/
Кязъм  Папа можел да пее!💃

# 358

Това е големият артист! Нищо от изкуството не му е чуждо. В сериала го играе мъж, бил жена си и децата си цял живот, но не го мразим. Защо ли?

# 359
Момичета Kissing Heart

Bugün Günlerden #SeyFer #YalıÇapkını Heart Eyes

Отклонение малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Афито и Нюгет Heart

Общи условия

Активация на акаунт