.Но едно е ясно,Сейран отива в имението принудена от обстоятелствата и със сигурност заради голямото настояване на Ферит .Каката е на вечерята защото все още е официална годеница на Ферит и има пълнбото право да е там ,ноооооо Ферит коя ли ще гледа повече на вечерята
Сейран която ще му е отсреща или кака му която ще е до него.
Ще бъде определено интересна гледка.
Ще видим и как Дияр ще си тръгне -с чест и достойнство или с грозни сцени. 
Мдааа и цялото усилие на Пакил да привлече вниманието върху себе си с ония кадри дето му се мята на врата на Мерт направо си отидоха на вятъра след тези очарователни кадри с Афра и Мерт. Много се опитва да се навре в очите на зрителите и феновете Пелин Акил с всичките тия сторита и домогвания до Мерт и това е дразнещото .А ето Мерт и Афра просто са се прегърнали в паузите между снимките и всичко е толкова чисто и красиво ,няма нищо показно и пренатегнато ,само чиста красота и затова хората ги обожават

А сега може вече да се е оставил и в ръцете на Дияр. Все пак и тя е доста по- възрастна от него.
И вместо дружно да се ядосваме на кака, време е да погледнем към Ферит. Аз не мисля, че прави каквото и да било, за да накара кака да си тръгне, дори напротив. Той се е вкопчил в нея като удавник за сламка и тя поддава жената, все пак е влюбена, нали? 

Честит Чапкънов ден 
Сериал е,по важни са ми Афи и Мерт,в реала,любовта е на макс,така че ще изтърпя някак Пакил...ще се мотая из къщи или ще мижам 

Препоръчани теми