Отговори
# 315
Аз ще мрънкам пак. Не ме кефи идеята на сценаристите, че пращат Сейран в имението, балабар с каката. Като иска Ферит да я защитава, да беше наел охрана за къщата на Сейран.
За Сейран може и да не е проблем, че каката седи на стола й, мен ме дразни.

# 316
Аз ще мрънкам пак. Не ме кефи идеята на сценаристите, че пращат Сейран в имението, балабар с каката. Като иска Ферит да я защитава, да беше наел охрана за къщата на Сейран.
За Сейран може и да не е проблем, че каката седи на стола й, мен ме дразни.

Ферит прибира цялото семейство Шанлъ
Всички ще са там . Абсун , новото фемили Шанлъ и т.н. Може да дойдат и на Дияр фемилито (тях не ги гледам,   не им знам имената ) Гюлгюн , като няма любовник , може и тя да цъфне  2 бебета се чакат Място има JoyJoy

# 317
Нека се успокоим за сега и да видим действителността утре каква ще е . Joy
След утре може да нападнем,като хищници.

# 318
Колко е доволна, седи до Ферит.Сейран къде ли ще я сложат на масата,сигурно на края като знам сценаристите колко я обичат
Иска ми се да е срещу Ферит и той да гледа нея,.
..

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 19:59 от Sikorski

# 319
Колко е доволна, седи до Ферит.Сейран къде ли ще я сложат на масата,сигурно на края като знам сценаристите колко я обичат
..

Точно тук ми изглежда като да не гледа в Дияр, поне така изглежда от къдъра, даже нищо чудно да гледа Сейран

# 320
..
Не пращайте тоя смърф тук с пряка снимка,че ни агресира . Joy

# 321
Видео с Мерт и Афра  ❤️❤️🧿🧿🧿🧄🧄🧄

https://x.com/israkull/status/1849496771497799857

Как си я гушка милия Heart Eyes

# 322
Тоест Ферит ще върти любов с кака си, пред все Шанлъ, да не вземе някой да пропусне. Леля Хаттуч не стигаше, сега и пред Сейран и Есме. Отвратително е.

🧿🧿 🧿🧿 🧿🧿 🧿🧿 🧿
За Афрам.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:17 от stasha_s

# 323
# 324
Видео с Мерт и Афра  ❤️❤️🧿🧿🧿🧄🧄🧄
Ахххх.Благодаря, че сподели това, Еванджелин. ❤️‍🔥🧿🤍🐑🌹

# 325
Видео с Мерт и Афра  ❤️❤️🧿🧿🧿🧄🧄🧄

Разтопих се 🥰🥰🥰...Мамини златни 🧿🧿❤️❤️🧄🧄...Пу пу...Всичко ще гледам  (припомнете ми го 🤣🤣) само те да все така 🫠🫠❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 326
Аз не знам за какво взаимодействие говорят във връзка с присъствието на Пелин в серияла и ролята и, но с тези кадри на Афрам луднаха за отрицателно време навсякъде.Момичета,вадете всичкия наличен чесън. Наслада за очите са тези сладури.

# 327
Благодаря ти Рени! 🌹
Сигурно много е натъжило солотата на Рамо това интервю! 😂ю
Дирен е бил питан за клюките за финал на сериала. Казал е, че някой ден сериалът ще свърши, но засега няма индикации да е преди края на сезона. И се учудил откъде излизат такива инсинуации 🤣 Не чете явно кака Бирсенка 🤣

# 328
Видео с Мерт и Афра  ❤️❤️🧿🧿🧿🧄🧄🧄

HeartHeart

Скрит текст:
Охх не се сдържам днес Joy Но ,  къде е кака ни да скочи на врата на Мерт JoyJoyJoy

# 329
Много ще ми е кеф Сейран да седи срещу Ферит и той да си я гледа и заедно с цялото фемили да я обгрижват на тая маса и леля да се почувства отхвърлена.Очаквам и "бурно включване" от Ифакат,не защото много обича Сейран,а защото и е по-важна от Диярията.По-голямо унижение на леля едва ли ще има.Колко красиво е това гушкане между Мерт и Афра и на неговия фон,съвсем грозно и отвратително изглежда онова "нападение" на Пакил над Мерт.Буче непрекъснато демонстрираше "приятелството" си с Афра,но никога не си позволи да "напада" така Мерт.Ако имаше снимки извън кадър,то бяха непременно с Афра или с Афра и Мерт.Не помня извън кадрови снимки или клипчета само Буче и Мерт.А,имаше едно клипче,но Мерт вървеше напред,а тя ситнеше след него.Тя,все пак,изкара два сезона.Въпреки тотално сринатия и образ не си позволи такива волности.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 21:01 от mimi 65

Общи условия

Активация на акаунт