Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 445
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, дами! Можете ли да ми препоръчате добър крем за лице, за суха и чувствителна кожа, на 35 години съм. За дневна употреба става въпрос. Благодаря, предварително!

# 136
  • Варна
Наскоро бях питала тук за тъмен лак. Взех си ето този на Есенс. Като цвят ми харесва, но като нанасяне се измъчих - гъста гелообразна консистенция. Пък и аз се лакирам десетина пъти в годината.

# 137
Какво съвпадение. И аз днес съм с този лак. Мислех че е червено кафяв, но се оказа тъмно лилав. Вчера точно се лакирах и добре че ползвах изсушител, че иначе не ми се мисли. Мнението ми е като твоето. И аз като цяло се измъчих, но ако се окаже що годе траен, ще бъда доволна.

# 138

За момичетата от Варна: лилавата серия я има на отделен стелаж в ДМ на Чаталджа. Зачудих се дали да си взема Маската 3 в 1, Млякото за коса или спрея. Някой, който ги е използвал може ли да каже кое би било по-подходящо за суха, непокорна коса?

# 139
  • Deutschland
Млякото, млякото....

Имам един мега тъп въпрос. Купих си серум с бакучиол. Само вечер ли се ползва?

# 140
  • Варна

Имам един мега тъп въпрос. Купих си серум с бакучиол. Само вечер ли се ползва?

Ретинол със сигурност се ползва само вечер. За бакучиол май няма значение.

# 141
Фрау, може и сутрин и вечер.
Малко повече информация тук:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vdahnovenie-i-saveti/krasota-i-p … bakuchiol-2276290

# 142
  • Deutschland
Благодаря, момичета. Ако не заспя права, ще го пробвам после.

# 143
Тази лилава серия на какво ухае? Имам шампоан, балсам и маска от Oriental Magic серията, която имитира Alien и ароматът е много траен. Даже не съм попадала на шампоан с толкова траен аромат, та затова ми стана интересно как ухае тази лилава серия.

# 144
  • Deutschland
Не е на Alien, категорично. Има аромат, но не е толкова траен и запомнящ се като на Oriental magic серията.

# 145
Тази лилава серия на какво ухае? Имам шампоан, балсам и маска от Oriental Magic серията, която имитира Alien и ароматът е много траен. Даже не съм попадала на шампоан с толкова траен аромат, та затова ми стана интересно как ухае тази лилава серия.
Може ли снимка на тази серия, моля? Отдавна чакам да попадна на продукти с много траен аромат и до момента на съм открила такива. А освен с аромата, отличава ли се с други предимства - да приглажда, подрежда косата, да дава блясък и т.н.

# 146
Беше лимитирана серия миналата есен. В немския ДМ попаднах на травъл опаковка шампоан плюс балсам от нея:
Скрит текст:

# 147
  • Deutschland
Няма я отдавна тази серия, бих взела няколко маски за коса от нея.
Катнис, този шампоан /балсам е при травъл опаковките до касите, така ли?

# 148
Да, точно там е, при травъл опаковките. Маската и на мен много ми хареса, жалко наистина, че не ги оставят в постоянния асортимент.

# 149
  • Deutschland
Между другото Исана също имат плекс серия, олиото им е много хубаво. Ако имаш възможност, тествай.

Общи условия

Активация на акаунт