Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 432
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Доста е нелепо това за няколко
часа цените да са с 50 лева отгоре.

# 121
класика
затова когато видите нещо много евтино и желано, отнасяйте го на момента - буквално

# 122
Може би защото следва Черен петък Smirk
Да, аз забелязвам, че винаги е така, затова нищо не купувам около черния петък.

# 123
Ако бяхте оставили шампоаните в кошницата в Нотино, щяха да са на старата цена.

# 124
И аз се засилих да поръчвам, ама цената вече е друга. Ще изчакам, може и да ги намалят след ЧП.

# 125
  • София
Ако бяхте оставили шампоаните в кошницата в Нотино, щяха да са на старата цена.
Или кошницата щеше да е изпразнена.

# 126
Не, стоят си. Няколко пъти така съм поръчвала.

# 127
  • София
А на мен на няколко пъти са ми изпразвали кошницата. Това в потвърждение на казаното от bubanka да не се чудите много, ако нещо е на добра цена.

# 128
Моите бяха в кошницата от снощи, защото ме мързеше да си търся картата. Не я бяха изпразнили и си стояха на старите цени, чак не е за вярване.

# 129
  • Mediterraneo
Ако нещо е на видимо добра цена, сравнявам цените в поне 3-4 сайта, преди да поръчам. Че ми сложили една велика цена, с едно велико намаление, по останалите сайтове без никакво намаление цената си е такава. Аз съм бито куче и хич не им се доверявам на големите проценти и големите намаления. Сега за ЧП имам няколко кошници напълнени, следя им развитието, накрая ще се окаже, че на ЧП нещата ще са даже по- скъпи, отколкото обикновено. Много уважавам Амазон- всеки път, когато вляза в кошницата, ме посреща съобщение кое от кошницата с колко е намалило или повишило цената си, много ми е полезно да следя нещата.

# 130
И аз проверявам на няколко места. И така нещо намалено и на промоция в Нотино за 50 лв, си го купих от друго място за 39.😁

# 131
  • София
До каква степен се запасявате с продукти, като стана въпрос за лимитирани серии?
Имам от всичко по много... Дезодоранти сигурно 10-15, шампоани ... пак толкова. Душ гелове поне 10. Не правете като мен! Blush Дори не са лимитирани, просто да има когато свърши текущия флакон.

И аз съм така и всеки път си казвам "Стига, спри!", но....

# 132
Е, тук поне ще сме разбрани, че вкъщи не ме разбират, ама иначе бързо свикнаха като им трябва нещо, просто да питат: имаме ли едикаквоси. Имаме. И да отворят шкафа да си вземат.

# 133
Как рискуваш да затвориш 40 лв в литър шампоан? Ако е нещо пробвано и доказано за моята коса, да, иначе ми се свидят тези пари за нещо, което е възможно да не проработи при мен.

До каква степен се запасявате с продукти, като стана въпрос за лимитирани серии?

Може първо да пробвате мини опаковка, преди да купите голяма.

А за козметика нямам особено големи запаси. Най-много да си купя нещо месец по-рано. По едно време имах 6 пасти за зъби. Като цяло офертите по магазините се въртят на определен период и знам кога да пазарувам.

# 134
Моето дете като гледа реклами и все повтаря и това го имаме ,имаме го ..оказва се че всичко имаме в къщи...

Общи условия

Активация на акаунт