Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 508
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Като споменахте Чифели 🤔 преди години имаха една страхотна спирала.
Има ли я марката по магазините?🤔
Не съм виждала. Имаха и една страхотна крем-пудра, от нея измазах поне 4 опаковчици.

# 166
  • БГ
Аз мия първо скалпа със шампоан, изплаквам и  мия повторно вече и дължините.
Дължините не трябва да се мият с шампоан.
Не знаех.. преди ги миех два пъти с шампоан. Как е правилния начин на миене на косата?

# 167
  • София
Само в корена се нанася шампоан, самата пяна при отмиването е достатъчна да почисти дължините. По протокол два пъти се нанася шампоан.

# 168
Измивате косата веднъж с шампоан, като използвате по-голямо количество, след това измивате втори път с малко количество шампоан. Нанасяте шампоана само по скалпа и в никакъв случай по дължините,  защото ще станат сухи като слама. По дължините нанесете маска или балсам за коса.

# 169
На мен пък точно ароматът на това олио на Tesori не ми допада, ама ще го доизхабя.
Как го ползвате еластайзъра, който го ползва, освен Katniss Everdeen? Нещо не видях уау ефект от него, но го ползвах преди миене на косата и стоя с него по час. А защо така съм го ползвала - не знам. Сигурно нещо някъде съм прочела, но не помня...

# 170
Серията Royal Oud на Tesori е с унисекс аромат. Бяха ми подарили душ гела и си го ползвах с голямо удоволствие лятото.
Може ли снимка на тази серия, моля? Отдавна чакам да попадна на продукти с много траен аромат и до момента на съм открила такива. А освен с аромата, отличава ли се с други предимства - да приглажда, подрежда косата, да дава блясък и т.н.
Това е серията, при мен не прави нещо специално като подреждане и приглаждане. Има голяма вероятност да я пуснат пак.
Скрит текст:

# 171
  • на дъното
Като споменахте Тезори, да попитам, дали някой е виждал други продукти, освен душ олио, с аромата на арган и сладък кипарис?
Ароматът мн ми харесва, но продуктът не ми понася на кожата:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tesori-d-oriente-vazstanovyavash … 008970048611.html
Това олио беше Аутлет преди може би 2м в ДМ и се заредих. Най вероятно е спряно😏

# 172
  • Deutschland
Любимите ми маски на Шабенс пак са се появили

# 173
# 174
  • Deutschland
От Германия си го донесох, случайно го видях при травъл продуктите. Не пише да е лимитиран, може да стигне и до нашите магазини.

Имах 15 минути свободни и минах през ДМ да го взема. То малка опаковка била, ще ми стигне за три пъти сигурно 🤔. Явно затова е при травълите.

# 175
На мен пък точно ароматът на това олио на Tesori не ми допада, ама ще го доизхабя.
Как го ползвате еластайзъра, който го ползва, освен Katniss Everdeen? Нещо не видях уау ефект от него, но го ползвах преди миене на косата и стоя с него по час. А защо така съм го ползвала - не знам. Сигурно нещо някъде съм прочела, но не помня...
Аз го ползвам, втора опаковка хабя. То си е преуош, преди шампоан се ползва. Стоя по колкото време имам, с шапка за баня.

# 176
В сезона на напуканите устни сме.. препоръчайте добър балсам за устни.

# 177
Не е особено бюджетен, но в Нотино се намира и на по-нормални цени Nuxe reve de miel. Ползва се с месеци. Това е единствения продукт който ме спасява. Aquaphor на Eucerin също.

# 178
  • Сливен
За устни препоръчвам на Авен.

# 179
Алверде с невен използвам и веднага се оправят устните ми.

Общи условия

Активация на акаунт