Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 531
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
  • Deutschland
Мъжът ми е купил един балсам с мед от манука. Марката не знам обаче има ли я при вас. Много бързо действа при напукване. Ако попаднете някъде на такъв подобен, пробвайте. Ще кача и днешните покупки.

# 181
Балсамът за устни го има в iherb, не съм поръчвала оттам и не знам как стоят нещата:

https://bg.iherb.com/pr/manuka-health-100-natural-manuka-honey-l … 16-oz-4-5-g/62588

# 182
  • София
Устните ми драстично се промениха, след като за дълго време спрях всякакви червила, гланцове и балсами,  всичко! Преди това, откакто се помнех, устните ми бяха в кожички и рани,  въпреки всички грижи, които полагах за тях. И досега рядко слагам червило (само купувам 😜), а после веднага виждам влошено състояние.

# 183
Льоня, това е супер.
Аз ако за повече от 2 часа съм без балсам положението става катастрофално. 😹

# 184
Не е особено бюджетен, но в Нотино се намира и на по-нормални цени Nuxe reve de miel.
Аз съм го купувала на половин цена в аптеки Софармаси

# 185
Дм live е почнал подсещам 🙂

# 186
  • София
Вече имам талон за -20% и още утре ще си купя серумния фон дьо тен на Мейбълин, който носих от проба и ми се видя чудесен за идващите студени дни, при това 03 изобщо не е толкова светъл, колкото го мислех предварително,  хубаво се слива с тена ми.

# 187
Така като гледам 03 е за Снежанки, аз не съм тъмна, не съм и твърде бяла, а номер 10 ми е точен.

# 188
Аз си взех 10 но ми е жълт Joy

# 189
Да, жълтее като се нанася, но някак се напасва цвета и реално после не изглеждам жълта с него. Иначе ползвам неутрални цветове, не съм жълта, не съм и розова.

# 190
Изпуснах лайфа. Какви купони получихте?

# 191
  • Бургас
Нивеа дезодорант,Жилет ножчета за бръснене, Цева хартия и още имаше,но не ги помня.

# 192
Талоните от лайфа бяха два, ето тези:

# 193
Малко скучни талони от live, които се повтарят с други в приложението. Може би ще пробвам глоса на Мейбълин, за който освен 15%, има вече и 20% талон.

# 194
Чудя му се и аз на глоса, но май ще взема нещо по-бюджетно на място. Харесвам този на Катрис, но не го намирам вече:

Общи условия

Активация на акаунт