Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 542
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Това на Катрис го няма никъде, а беше много добър продукт. Скоро бях във Виена и влязох в два магазина да го търся, но и там го няма.

# 196
Вече е спрян този балсам на Катрис, аз също го харесвам. Евентуално в Нотино може да има останали бройки.

# 197
Да, в Нотино има, но не и този цвят. Преди години Катрис имаха същите гланцове, под друго име, в същата опаковка, които така изчезнаха и на тяхно място се появиха full 5. Дано и сега да пуснат пак такива.

# 198
  • Асеновград
Имат, това са новите заместители на тези балсами:

# 199
Много е приятен този балсам, аз ви писах за него и казах, че замества този в картонената опаковка, но е на половината количество. По-мазен е и по-лесно се топи. Също така е почти безцветен реално. Със съвсем лек нюанс се, защото не се наслоява така както е на снимката от клипчето.

# 200
  • София
Старите балсами не ги харесвах особено, защото не бях доволна нито от хидратацията им, нито от начина, по който се изтриваха, но ако тези са по-мазни, може да ги пробвам.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 14:03 от milenaka

# 201
Ето го колко е цветен, даже май е същият цвят.

# 202
  • София
Като за балсам ми изглежда идеално.

# 203
  • Асеновград
Да определено новите не са толкова пигментирани и според мен е по добре, и по-мазни изглеждат. Това са суочове на старите в хартиената опаковка:

А това на новите:

На видеото по един път май ги минаха тези суочове, може и да се наслояват според мен.
А от старите, в нотино ги има на промоция в момента, налични са 020, 030 и 050.

# 204
Благодаря за препоръката, ще разгледам новите балсами. Purple Heart

# 205
  • Варна
THE PINK STUFF- паста за универсално почистване. Много съм доволна, почивства всичко, за което съм я ползвала.
- махна засъхнала боя от дървената маса, мивката, разни петна по стените, засъхнала мръсотия по уплатненията на прозорците.

# 206
Тази розова паста е хит в интернет, откъде я купувате?

# 207
# 208
  • Deutschland
Някой има ли опит с пилите на Ебелин? Дали пилят хубаво? И един лак за душата...

# 209
Фрау, само китайски пили от Аликсепрес купувам. Но тази ако е стъклена, ще е вечна дето се казва.

Общи условия

Активация на акаунт