Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 549
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Тази ми изглежда от металните. Аз имам стъклена на Титания и наистина е вечна. Grinning

# 211
  • Бургас
Оххх,тези балсами много ми харесаха! Дали ги има при нас,трябва да се ходи до ДМ. Много сте лоши значи 😜
Че имам и отстъпка за рожден ден....мали,мали ☺️

# 212
Дали пробвахте новата спирала на мейбълин. Чудя се дали да я купувам. От рекламата й, ми се вижда слаба работа.

# 213
  • София
Коя е тя?

# 214
Момичета, дайте препоръки за червено червило/гланц, но ми се иска да е малинено червено, не бордо или вино или кралско, а по-светло, но не и корал 😅

Пили имам от Lidl и съм доволна, особено от "стъклената".

Нз дали в тази тема или на дм, някой беше препоръчал детския шампоан на гарниер с бадем (отпред с ариел). Наистина прави косата на малката мека и подредена, в комбинация с балсама, който взех на алверде забравих за заплитанията.

# 215
Тази е. Сега е на акция в лили.

# 216
Аз купувах този  балсам на Алверде с розова капачка, но вече не го намирам. Не пишеше, че е лимитка, но изглежда не се предлага.

# 217
  • София
Скрит текст:
Тази е. Сега е на акция в лили.
Със смесени чувства съм за нея и вероятно няма да я повторя.
Формулата е по-течна, не харесвам такава, но по изключение тази не беше зле на миглите ми. Но в началото като я отворих не ставаше за ползване веднага, трябваше да изчакам поне 10-ина дни. След като изчаках, не беше зле. Плюсове – задържа извивка, което при мен е проблем и се сваля лесно. За по-драматичен ефект трябват повече слоеве, с един няма да стане. Имаше един период, в който стоеше направо страхотно, но беше за кратко. След това изсъхна бързо. Накратко – не е лоша, но не е нещо кой знае какво.

# 218
Момичета, дайте препоръки за червено червило/гланц, но ми се иска да е малинено червено, не бордо или вино или кралско, а по-светло, но не и корал 😅

Имам няколко червила от различни серии на Ревлон и много харесвам червилата им, но най-добре е на място да отидете и да пробвате на ръката тестери за най-подходящ цвят.

# 219
  • Deutschland
Аз купувах този  балсам на Алверде с розова капачка, но вече не го намирам. Не пишеше, че е лимитка, но изглежда не се предлага.

Няма го и тук.
Пилата е със сапфирено покритие уж. Като намеря време, ще лакирам и нокти 😂

# 220
https://shop.lillydrogerie.bg/bourjois-velvet-ink-techno-chervilo-07-1-br
https://shop.lillydrogerie.bg/bourjois-chervilo-rouge-velvet-04- … p-hip-pink-507345
https://shop.lillydrogerie.bg/conf-nyxpm-0072

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 13:21 от DiaMia

# 221
  • София
При Maybelline vynil ink намерих моето червено. Мноооого трайно, дори прекалено, стои глазирано на устните.

# 222
  • София
Това на моя монитор не изглежда малинено.

# 223
Deska90 аз ползвам на Ревлон червило стик в квадратните гилзи - Color stay Suede Ink - Type A. За мен то е малинено червено, леко към цикламено. Много трайно, не се размазва, позволява наслояване. Много красив цвят, дори и днес бях с него отново. Има тестери в Лили, можеш да видиш и пробваш цвета на живо преди покупка. Често са на промоция за 16-17 лева.

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 23:00 от Lale_Lili

# 224
  • Стара Загора
Момичета, ползвали ли сте тази козметика - IDC institute.
В ДМ и Лили виждам техни подаръчни комплекти, които изглеждат добре, но като качество тази марка нищо не ми говори?!

Общи условия

Активация на акаунт