Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 552
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Ползвала съм,беше подарък. Според мен нищо особено, абсолютно не оправдава тази цена.

# 226
Някоя от хвалените спирали на Мейбълийн става ли за чувствителни очи? Ползвам от хипоалергенните на Белл, ама искам друга. 😀

# 227
Да питам глупав въпрос, но датата на талон, която е крайна , в случая 14.11 , включва ли се или е до днес?

# 228
  • БГ
включително 14ти.

# 229
Имате ли отзив за някоя от тези бази, колебая се коя от двете да взема? Искам да я нося самостоятелно в ежедневието, не под грим.

# 230
За самостоятелно носене - тази база https://shop.lillydrogerie.bg/catrice-1o-v-1-baza-za-grim-1-br-519006
Озаряваща и разкрасяваща.

# 231
Има нова серия на Catrice - Festive treasures. Засега е заредена само в Нотино, но изглежда празнично - хидратиращо червило, течен руж и палитра.
Скрит текст:

# 232
  • Благоевград
Момичета, помагайте. Косата ми се наелектрезира ужасно много, направо не мога да я понасям. Случвало се е лятото, когато я пресуша с Четката с горещ въздух, но сега е просто отвратително. Трябва да я връзвам постоянно. Какво да си купя, за да избегна това? Не съм сменила козметиката, редувам няколко шампоана и балсама - Манго, с кератина, сензитив и този с 5.5 ph. Косата ми е мазна в скалпа, но е жизнена, здрава, небоядисана и почти нетретирана. От август не съм я постригвала и нямам цъфтящи краища. Преди 3 години, когато ми опада Косата след ковид, ползвах пак само Balea, розовият с кератин, убедена съм, че ме помогна. Тогава имаше и маска. В последните смениха опаковката и май състава.

Да похваля сладките неща от Био серията - кексчетата в чашка. Взех с тиква, ябълка и шоколад. Тиквата ми хареса най-много. След това ябълката. Шоколадовото нещо не ме впечатли.

Взех лимитка течен Сапун за ръце портокал и ванилия. Ухае невероятно! На любимия ме портокалов кекс, който приготвям. Като си измия ръцете, банята ухае известно време. Одобрявам и мисля да се заредя с поне 3-4 броя.

Взех на Алверде душ гелове с лимон и грейпфрут. Миришат страхотно. Утре ще пробвам да видя как се държат и дали изсушават кожата.

# 233
Може ли снимка на течния сапун и душ геловете на Алверде?

# 234
А може ли рецептата за кекса? Joy

# 235
Момичета, кой крем за тяло на Микса препоръчвахте за много суха кожа?
Urea или Ceramide Protect?
Кожата ми е много суха и се лющи, особено през зимата.

# 236
Вземи си на Vaseline.
https://shop.lillydrogerie.bg/vaseline-losion-za-tjalo-za-mnogo- … zha-400-ml-543724

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 00:51 от DiaMia

# 237
  • Варна
аз препоръчвам липидната серия от серията за атопична кожа Атопианс.

# 238

Ceramide protect в кутията вече втора зима ме спасява. Кожата ми през зимата е много, много суха.

# 239

Ceramide protect без аромат е и попива бързо

Общи условия

Активация на акаунт