Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 556
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Според вас, тези кремове, подходящи ли са за дете на 8-9 години с много суха кожа през зимата?

# 241
Важи за ненамалени продукти*

# 242
  • Пловдив
Доста разочароваща за мен оферта от Лили...

Аз да напомня за dm live днес в 18 ч.

# 243
  • Сливен
Мариана Г. аз мажа детето на 7г с крема с пантенол ,добре му повлиява на студовата алергия на ръцете.

# 244
Мариана, от кутиите на Микса лилавият и синият са с хубав състав и няма минерални масла в тях. Според мен са подходящи за дете. Пише, че стават и за лице, така че не вярвам да има проблем.

# 245
  • Plovdiv, Bulgaria
Според вас, тези кремове, подходящи ли са за дете на 8-9 години с много суха кожа през зимата?

Ползвам ги за 8 годишния ми син от миналата година. Помагат му повече от доста по-скъпи кремове.

# 246
Може ли снимка на течния сапун и душ геловете на Алверде?
Предполагам, че течният сапун е този:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-techen-sapun-soft-elegance … 066447769708.html

# 247
Харесвам на микса с уреа и цика. Обаче по-бигатата формула, която е като в буркан с капак, не варианта с помпа. Аромата е деликатен, но много приятен. От както го купих, не съм ползвала другите си лосиони, на дав и вики бутик.

# 248
  • София
Преди време беше много нашумяло едно масло за лице на Алверде от дива роза (това не е ли шипка?). Тогава така и не го пробвах, но напоследък кожата ми е неприятно суха, та се сетих за него и го взех. Отразява ми се много добре и за следващите седмици и месеци не е никак лоша алтернатива на серумите. Ползвам го под дневен крем и ФДТ.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-olio-za-li … 066447321395.html

# 249
  • София
За колко време привършвате един средностатистически крем/лосион от 250мл?
Набелязала съм и аз на Микса, но чакам да изразходвам още поне един от запасите.

# 250
Всеки път различно, някои лосиони са с по-богата формула и слагам по-малко количество, други са течни и бързо заминават.
Микса са ми любимци и имам само техни запаси - оранжев с помпа, два сини с помпа и в момента използвам син в кутия.

# 251
  • Deutschland
Сетих се да снимам един продукт за нокти, от които същите растат бързо и стават по-здрави.

# 252
Днешният ми пазар от ДМ, има и много котешка храна, но няма да я снимам:

# 253
  • Стара Загора
Ще има черен уиекнд в Лили:
Не пропускай черния уикенд в онлайн магазина на Лили! 🖤💛 Вземи всички любими продукти с отстъпка -15% с код PROMO15! При нас ще намериш бяла и декоративна козметика, празнични комплекти, селекция парфюми и още много!
*Кампанията е валидна в периода 22-24.11.2024г. само онлайн на shop.lillydrogerie.bg.
 до изчерпване на количествата. В промоцията не участват продукти в промоция, артикули в лоялна програма и артикули от категория "Адаптирани млека".

# 254
От Лили взех тези два дифузера, бяха по 3 лева всеки:

Общи условия

Активация на акаунт