Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 572
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Не миришат въобще обаче...

# 256
Купих ги за двете бани, а това са малки помещения и ароматизират добре. Но ако е за дневна предполагам, че наистина не са подходящи.

Марката на ДМ имат ето тези, които са за тоалетна мисля, купих два с различен аромат, никакъв ефект нямаха за баня:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-aromatizirasht-gel-prett … 058172779169.html

# 257
И аз харесвам на Велнеа тези ароматизатори, обаче спряха любимия ми аромат Божур и ябълка.
Лили поне да бяха пуснали тези 15% за Черен петък и във физически магазини, както беше предните години.

# 258
Този тонер за руса коса май е съвсем нов. Някоя да има отзиви?

# 259
  • Deutschland
Купих ги за двете бани, а това са малки помещения и ароматизират добре. Но ако е за дневна предполагам, че наистина не са подходящи.

Марката на ДМ имат ето тези, които са за тоалетна мисля, купих два с различен аромат, никакъв ефект нямаха за баня:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-aromatizirasht-gel-prett … 058172779169.html

И аз купувам същите, но от друг магазин за под 1€ бройката. За тоалетна биват.
Аз обожавам ароматизатори. У нас съм се заринала със свещи Yankee candle и разни други. Снощи палих една с маршмелоу, но за съжаление съм й свалила етикета и не знам на коя марка е. Ухае страхотно. Винаги съм отворена за нови предложения за хубави аромати за дома, особено коледни.

# 260
Велнеа днес вече изобщо не миришат. Наистина много слаб аромат, но за 3 лева каквото такова.

# 261
Някой знае ли какво се случва с пастите за зъби на Бленд а мед? От 2 месеца не ги виждам никъде, включително ДМ, Кауфланд.

# 262
Тази седмица бях в Лили и бях меко казано шокирана. Каква е тази цена на дезодоранта на Дав с праскова? 11.29, това е абсурдно. До него имаше други видове с круша, с кокос на цена от 6,69, което също намирам за твърде висока цена за дезодорант от 150мл.

# 263
  • Deutschland
И защо наистина прасковата е доста по-скъпа от останалите? Дав много вдигнаха цените иначе навсякъде.

# 264
Не е само Дав, щях да поръчвам от Лили едни почистващи гел и паста, и реших да добавя дезодоранти на Нивеа като тези, дето скоро купих по 2 за 5,60 от ДМ и се оказа, че същите в Лили са 1 за 10,65! Че и пастата, и гела се разтърсих, и ги намерих по-евтини от техните цени в Лили барабар с намалението им! Така че гледайте и в други сайтове.
Три четки на Real Techniques исках да си взема. Ами в Нотино са с по 7 и 3 лв по евтини без намаление, а с намалението на Нотино с 14 лв ми намали двете четки и един молив на NYX, който пак е по евтин там, отколкото в Лили. Изобщо, бих взела само нещо, което го няма по-евтино другаде. Те пък са се заметнали!

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 16:57 от DiaMia

# 265
Имам дезодоранта с праскова, не е нещо особено, за тези пари ще си купя extra dry на Балеа и още 3 парфюмни на Балеа.
Този дезодорант се оказа със страхотен аромат, мисля, че беше 2.99лв.

# 266
Препоръчайте комбинация от молив за устни и червило/гланц в nude гамата, за кожа с тен.
Цветовете в сайтовете заблуждават, на ръката не е същото като на устните. Като си купя и нанеса е винаги прекалено светло, а не ми се дават пари на вятъра.

# 267
  • Deutschland
Janice, не ме бий. Ще ти препоръчам още един, на мен ми ухае на бонбонки.

# 268
За ароматизиране на помещенията в последните години купувам парфюмите/дифузери за стая на English home. Нямат грешка!
https://www.englishhome.bg/beyaz-%C3%A7i%C3%A7ekler-%D0%B0%D1%80 … 00-ml-49631?_gl=1*1fwarfi*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAl4a6BhBqEiwAqvrqupmxeyP709rf3xcr8A9GfrZqiP5CvrTq6EKfTYWJ_TETU1hlISbj3xoCCTwQAvD_BwE

# 269
Фрау, бях го набелязала онзи ден, но така се затрупах с покупки, че просто реших да купя само два дезодоранта, ще купя задължително при следващото пазаруване в ДМ. Purple Heart
В този ред на мисли, дали ще има нещо за черен петък в ДМ?

Клео, имала съм на English home, наистина са чудесни! Бях си купила един с ванилия, беше чудесен, но беше онлайн поръчка. Дали на място в техен магазин има тестери, за да пробвам аромат?

Общи условия

Активация на акаунт