Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 578
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Аз бойкотирам дезодорантите Дав,откакто им вдигнаха цените. Само тях ползвах преди. Но ще мина и без тях. Няма защо да обогатявам повчече производителя.Балея имат чудесни аромати,започнах да ги колекционирам.

# 271
  • Deutschland
Години наред ползвах душ гелове Дав, но отдавна не съм купувала заради цените. Само сапуни вземам понякога, в България по-често, защото има по - разнообразни варианти. Шампоан /балсам Дав в лъскавите туби със златисто обожавах. Ами на тая цена честно казано ще пропусна.
English home имаше в хотелския апартамент на морето. Ароматът беше вълшебен и го усещах постоянно. Някъде май имам и снимка 🤔.

# 272
Фрау, бях го набелязала онзи ден, но така се затрупах с покупки, че просто реших да купя само два дезодоранта, ще купя задължително при следващото пазаруване в ДМ. Purple Heart
В този ред на мисли, дали ще има нещо за черен петък в ДМ?

Клео, имала съм на English home, наистина са чудесни! Бях си купила един с ванилия, беше чудесен, но беше онлайн поръчка. Дали на място в техен магазин има тестери, за да пробвам аромат?

Да, винаги има тестери. И са вълшебни!

# 273
  • Варна
Препоръчайте комбинация от молив за устни и червило/гланц в nude гамата, за кожа с тен.
Цветовете в сайтовете заблуждават, на ръката не е същото като на устните. Като си купя и нанеса е винаги прекалено светло, а не ми се дават пари на вятъра.

Наскоро случайно налучках една такава комбинация, която излезе сполучлива, така че споделям.

Гланцът (моят е номер 005 petal, но ако искаш нюд ще ти пасне 004 silk) и моливът (номер 630) са на промоция в Лили до края на месеца.

# 274
Може ли снимка как седи точно цвета 005 petal на устните, понеже го бях загледала и аз. Моята кожа е доста бяла и си мислех, че silk много ще ми бледнее, ако го взема.

# 275
  • Бургас
Не бих дала такива пари за дезодорант или рол он , при положение, че всички вършат една и съща работа.
Кристал, и по някое време на деня рол он или дезодорант на Балеа и съм ок.

# 276
Да, напълно съм съгласна! Когато бях в Германия нямах дезодорант, грабнах Extra dry на Балеа, беше май под едно евро, но се оказа страхотен!

# 277
  • Deutschland
Дав праскова и тук е по - скъп от останалите

# 278
Фрау, това са две различни серии. Едната е go fresh, другата е advanced care. И тук са на различна цена двете серии, не знам защо. Ето в Германия 3,45, тук ще дойде 7 лева, къде са 7, къде са 11.30. Нахални са вече!

Иначе и аз ровя в сайтовете и така пазарувам. На някои места разликата е огромна за едни и същи артикули.

# 279
  • Бургас
Изпробвах шампоана от Плекс серията, но не се сработи с моята коса. Стана една рехава,слаба и неподдържана. Изглеждаше ужасно.
Явно не е за моята коса.
По принцип косата ми е плътна,дебел косъм и обемна.
Ще го подаря.

# 280
Мдаа,голяма е разликата с цените в Германия. Като бях там без малко да си вдигна ембаргото за ползване на Даф,но се въздържах. Тя и Балея е по-евтина,както и повечето неща...

# 281
  • Варна
Може ли снимка как седи точно цвета 005 petal на устните, понеже го бях загледала и аз. Моята кожа е доста бяла и си мислех, че silk много ще ми бледнее, ако го взема.

# 282
  • София
Много е хубав. Аз си взех Moon, но нещо не мога да го комбинирам самостоятелно, а само отгоре върху други цветове, почти безцветен е с много красиви частици. И съм се насочила към Stone.

Но самите гланцове са страхотни. Преди имах на Катрис и имаха леко странна миризма в един момент. А тези са много блестящи и вкусни. Сладнеят, няма го химическото като усещане.

Някой виждал ли е гуаша от обсидиан по нашите дрогерии?

# 283
  • Deutschland
Мдаа,голяма е разликата с цените в Германия. Като бях там без малко да си вдигна ембаргото за ползване на Даф,но се въздържах. Тя и Балея е по-евтина,както и повечето неща...

За боди бътър на Дав бих вдигнала ембаргото, но не го намирам вече. Само скраб има, не че е лош и той.
Саши, доволна ли си от крема на Лореал, който ти препоръчах? Моят е на свършване, а скоро не ми се очертава ходене до Екшън.

# 284
Аз пак идвам да похваля тази комбинация от крем и серум. Втора година ме спасява в студовете. Кожата ми направо се бели от сухота през зимата, но с тези продукти в комбинация е хидратирана и в чудесно състояние.

Общи условия

Активация на акаунт