Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 590
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
А аз съм много нещастна, че любимия ми скраб за тяло на Дав crushed macadamia & rice milk изчезна и го няма никъде. Това ми е най най-любимия скраб и като аромат и е толкова нежен.

# 286
Дав с праскови сигурно съдържа сок от истински праскови, затова е толкова скъп. Joy

# 287
Dove са единствените дезодоранти, които харесвам и издържат през целият ден. Купувам си по няколко на промоция.

# 288
  • София
Гъбката на Дав ми е най- любимия дезодорант от години. Купувам я от магазините за паралелен внос.

# 289
Фрау,да,много ми хареса.Аз писах по рано и ти благодарих за препоръката.Даже мислех да поръчам на сина ми да ми купи още един,като си идва към БГ,ама пътуването му отпадна,та по натам.Но си имам още от него.

# 290
  • Deutschland
Ако е тук нека ти вземе, защото крема не е в постоянния асортимент.

# 291
  • София
В събота пазарувах в ДМ.
Цяло лято парфюм дезедорантите без алуминий на Балеа и Extra dry anti-transpirant - а пак на Балеа липсваха. Сега са ги заредили.
Extra dry ми върши много добра работа през горещите летни дни.

# 292
  • София
Дали ще има черен петък в ДМ? Помните ли миналата година как беше

# 293
И аз се интересувам дали ще има черен петък. Нямам спомен за миналата година, но имам спомен за един черен петък в ДМ преди 5-6 години, когато петък, събота и неделя имаше намаление -25% на всичко.

# 294
От 2019 насам даряват част от оборота си за кауза.

# 295
Поне една безплатна доставка да пуснат.

# 296
  • Варна
Бях в събота в Лили, попитах в магазина няма ли черен уикенд както е в онлайн магазина им. Момичето каза, че вероятно за магазините ще е от 29.11, но не беше много сигурна сякаш.

# 297
Това ми излезна сега в приложението. Мисля че са намалили процентите от 5 на 3

# 298
Ако бяха направили намаление на цените, оборотът им щеше да е по-висок, защото много хора щяха да пазаруват и съответно дарението щеше да е по-голямо..

# 299
Те май нямат особена сметка дарението да е голямо. Получават данъчно облекчение за него, но май си имаше лимит. Така че не гонят големи дарения.

Общи условия

Активация на акаунт