Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 470
  • 763
  •   3
Отговори
# 675
  • Пловдив
Не съм, но искам да си я купя. Има ли я в ДМ или Лили? Не ми се поръчва вече...
и аз се интересувам Simple Smile въпреки цената...ако има показания ефект ще е уау!

# 676
Дали ще има този фон дьо тен във България изглежда страхотен и е доста viral

# 677
Момичета от коя пудра сте по-доволни?

или

# 678
  • София
L'oreal с уговорката, че съм ги ползвала преди 100 години.
Мейбълинската е по- брашняна, докато Лореалската си има някакво покритие.

# 679
  • Deutschland
Мернах нов вид лосион на Вики Бутик. Имаше и крема на pnp за ръце със солен карамел, ама 10 лева не, мерси.

# 680
При нас е 7.50. Точно този купих аз, но жълтия с бисквитки ми харесва повече. Имаше и някакъв с ябълка, но той пък въобще не ми хареса и го подарих.

# 681
  • Deutschland
Лилавия Вики Бутик е имитация на Ерба пура. Ще пропусна 😉

# 682
Наскоро бяхте коментирали аромати от ДМ, на мен любимец ми е Miss Kay Soft Cuddle. Възползвах се от купона и си поръчах него.

# 683
Момичета от коя пудра сте по-доволни?

или
Ползвам сега тази страхотна е.

# 684
Каквото и да изпробвам за тяло, винаги се връщам на Микса. Влязох в сайта на немския ДМ, за да видя има ли нещо интересно за тяло на Алверде и какво видях.
Синя Микса с помпа там струва 3.75 евро, а тук струва 12.35 лева. Гледам цената в сайта на ДМ. Както и да го въртим, тук дори когато има намаление цената на продукта е по-висока от редовната цена в Германия.

# 685
  • София
Там и душ геловете на Дав и Нивеа бяха по 1.35, докато тук още бяха 5лв. Сега са по 7-8

# 686
Каквото и да изпробвам за тяло, винаги се връщам на Микса. Влязох в сайта на немския ДМ, за да видя има ли нещо интересно за тяло на Алверде и какво видях.
Синя Микса с помпа там струва 3.75 евро, а тук струва 12.35 лева. Гледам цената в сайта на ДМ. Както и да го въртим, тук дори когато има намаление цената на продукта е по-висока от редовната цена в Германия.
Сега ще ви нападнат, че в Германия данъците са “високи” и не трябва да мрънкаме..
Плащаме тройно..

# 687
  • Deutschland
Взех маска за коса Линеа Био с макадамия. Като ефект не е зле, но не е и уау. Май са занижили качеството. Консистенцията е толкова рядка, че разсипах една част в банята при отваряне.

На Ив Роше спрей за изглаждане на коса взех, но чакам да ида на фризьор първо. Ще правя long bob и ще видя ще си спестя ли поне малко пресата за изправяне.

И един от подаръците за Коледа. Кутия Балеа с душ гел, лосион за тяло и балсам за устни. Ухае страхотно на бонбони, естествено лосиона попива бавно, душ гела е средна хубост, балсама също, но аромата е топ.

# 688
Момичета, чудех се къде да пиша. Ако не е за тук, нека някой модератор да ме изтрие. Чета ви от години, въпреки че не пиша често, но знам, че пишат все редовни потребители и мисля, че темата е подходяща.
Имам тази четка, но не я ползвам. Приставките не знам къде са. Не знам и дали могат да се купят отделно. Ако някоя дама я иска ще се радвам да я подаря.
Скрит текст:

# 689
И аз на Микса лосионите с помпа взимам за не знам кой път вече. Повече ги харесвам и от Биодерма, които по принцип са ми фаворит, но са по-гъсти и малко по-трудоемко е нанасянето, отколкото тези на Микса.

Общи условия

Активация на акаунт