Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 507
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Около глезените краката ми са зачервени. Наложи ми се един път да изляза бързо от нас и веднъж бях на събитие - с боти, дълга рокля, но без чорапогащник. Мисля, че нещо от това се получи като студова алергия.
Преди няколко дни коментирахме кремове - аз ги знам, ще ги ползвам, но някаква добавка трябва ли да взимам според вас ?
Служителките в студиото, в което ходя на лазерна епилация (не за тази зона) ми казаха да мажа от кремовете за пети, че са с по 25% уреа. Надявам се, няма да навреди?

# 661
  • Сливен

Това препоръчвам,не щипе.

# 662
И в двата магазина има вече налични някой корейски марки.
Ползвам този, като първа стъпка и съм доволна.

Може ли предложение за измивно олио за лице ? Само корейски съм ползвала , но сега по празниците ще остана май без и искам нещо от магазин да вземи ДМ или Лили.
Ох ако може да не щипе на очите и да премахва лесно спирала Simple Smile

# 663
Аз искам пък да ви кажа, че си взех комплект от 4-те балсама за почистване на лице на Banilla. Никога не ги бях ползвала и исках преди да купя пълноразмерен да пробвам все пак. Едно бурканче стига за 3-4 пъти почистване. Розовият е ужасен, много мазен, замазва очите, лицето стои мазно, по-трудно се отмива сякаш. Това последното може би си внушавам, измивам го старателно, но може би заради това, че ми замазва очите и го усещам все едно вътре под клепача, си мисля, че ми оставя и слой върху кожата. Абе, не ми е приятен изобщо. Синият, обаче няма нищо общо. Почиства грима перфектно, не замазва очите, не щипе, кожата после е мека. В момента тествам зеления - не е лош май и той. До жълтия не съм стигнала, но ако лешите не е за изпускане - 4 бурканчета за проба - 10,99. Никак не е зле. Надявам се всички марки да започнат да го правят.

П.С. Не знам, но докато ползва. Розовия бая бях пъпчасала по брадичката. Нямам идея дали е от това. В момента щом спрях розовия балм - кожата се успокои.

Ползвам и олиото на Скин 1004, то е течно и леко. Почиства също много добре. Не щипе, не замъглява погледа. Много ми е любимо.

# 664
Благодаря за мненията, май не са за мен точно тези продукти на Нивеа.
Почистващо олио съм ползвала на Балеа и Скин 1004 - за почистване на слънцезащита, не за грим. Доволна съм и от двете. По-хубавото в второто.

# 665
Аз идвам с похвала на REVOX B77 JUST HYALURONIC ACID 3% ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ. Много нежен и същевременно добре почистващ гел. оставя кожата гладка и свежа .. и без аромат НВ! Другото , което взех е алфаарбутин , но там си трвбва време 👸
Искам препоръка за шампоан, който да оставя косата главичка и мека.. лигавия ефект търся 😅
https://www.revoxb77.com/products/hyaluronic-acid-3?_pos=10&_sid=77ca83574&_ss=r

# 666
lollytta, преди години съм ползвала една серия на Elseve с кокос и ми правеше косата точно така. Имаше маска, шампоан и балсам. Не съм сигурна, че още ги предлагат, но ми бяха приятни за лятото.

# 667
Моята коса става мека и лигава от Dove Oil Care, шампоан плюс балсам.

# 668
  • Ланкър, планините Овнерог
Може ли предложение за измивно олио за лице ? Само корейски съм ползвала , но сега по празниците ще остана май без и искам нещо от магазин да вземи ДМ или Лили.
Ох ако може да не щипе на очите и да премахва лесно спирала Simple Smile
Не е хубаво като корейските, но за цената си става

Розовия балсам за почистване на Банила е супер лек и не остава мазно след изплакването му. Две опаковки съм изхабила. Миризмата му не ми харесва, но от всички, които съм ползвала, само на The Body shop мирише хубаво. Сега ползвам на Биобаланс - взех го от дрогерия в Копенхаген за няма и 10лв без да е намален, тук по сайтове го гледам за по 25+лв - толкова не заслужава.

# 669
Защо тия измивни олиа (които, заклевам се, никога не съм съзряла в ДМ!) са със спреър? Колко пъти трябва да пръсна, за да ми измие лицето? И на лицето ли дя пръскам или в ръка? Защо не са с помпичка, много странно е за мен!

Последна редакция: вт, 24 дек 2024, 16:20 от DiaMia

# 670
  • София
Балейското е с помпа. И на мен така ми е много по-удобно.

# 671
  • Сливен
На Алверде също е с помпа

# 672
# 673
  • Пловдив
Някой да е ползвал маската Карсел?
https://karseell.bg/product/kolagenova-maska-karseell/

# 674
Не съм, но искам да си я купя. Има ли я в ДМ или Лили? Не ми се поръчва вече...

Общи условия

Активация на акаунт