Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 508
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
  • Mediterraneo
Дрогерийна козметика, колкото и да е рекламирана и известна, за тъмни петна не би свършила никаква работа.

# 646
Дрогерийна козметика, колкото и да е рекламирана и известна, за тъмни петна не би свършила никаква работа.
И съм съгласна и не съм. Концентрацията е важна. Има доста ревюта в интернет, в които евтини продукти от дрогерията са по-добри от висок клас.
Дрогерийните не са топ, но нямат чак такова изградено име, което продава и залагат повече на формули, а скъпите имат вече гръб и каквото ѝ да сътворят, ще се купи… Не говоря генерално, има изключения, мнението е лично

# 647
Аз обожавам този крем имам и от много висок клас, но този го харесвам много. Попива много бързо, много е лек, аз съм със смесена кожа. Това ми е фаворит, не оставам без него.

# 648
Използвала съм продукти на The ordinary, Biotrade и други марки за пигментация, нямаше ефект. Използвала съм продукти от дрогерията с по-добър ефект. А най-доброто според мен е да си вземете Контрактубекс от аптеката, той е за белези, но помага и при пигментация.

# 649
Мине не мине време и се връщаме на темата за скъпа и евтина козметика. Joy

Аз не робувам на цени, а на състав. Ползвала съм и Ланком, ползвала съм и Микса. Ако нямаш хубав ген и не водиш “здравословен” живот, цената на козметиката е без значение, освен за собствен кеф.

# 650
  • Mediterraneo
Ако някой мисли, че това, което казах за дрогерийната козметика, трябва да обърне темата за скъпа и евтина козметика, в заблуда е. Изобщо нямах предвид това, а че хората ползват лекарствени препарати за успешното заличаване на петна по кожата, не Нивея. Скъпата козметика е за хора с пари, един крем Нивея ще ми свърши същата работа като крем на Ланком, на мен лично. Затова и няма да дам 100 евро за крем никога.

# 651
  • Deutschland
Преди 21 години когато родих голямата, имаше в аптеката един крем Кокона и майка. Беше за пигментни петна, а аз след раждането бях по лицето с много. Миришеше ужасно, но след месец мазане петната изчезнаха. Кремчето струваше смешни пари, сигурно отдавна вече го няма.

# 652
Леле фрау не знаех че имаш толкова голямо дете поздравявам те !!Аз също от бремеността получих пигментно петно на лицето ужасно е при все че живея на морето и съм се пържила на плажа...

# 653
# 654
  • Deutschland
Кутията е същата, но надписа беше в черно доколкото помня. Много години минаха и не знам дали и сега е толкова ефикасен.

# 655
  • Сливен
Преди повече от 20години когато работех в склад за козметика се запознах със собствениците на Кокона,обикаляха страната да представят продуктите си,много готини хора.

# 656
На Кокона, каквото съм пробвала, винаги е имало рекламирания ефект, но бяха станали страшно трудни за откриване, направо бях забравила, че съществуват.
Този избелващ крем има някакъв растителен екстракт, който съдържа арбутин; и форма на вит. Ц, която май е същата, която се съдържа в комплекта на Нивея, за който пита Елмайра (по спомен от преди ок. месец-два, когато някой го беше похвалил тук). Странно, че в описанието са написали, че съдържа аскорбинова киселина, обаче Thinking

# 657
  • Варна
Може ли предложение за измивно олио за лице ? Само корейски съм ползвала , но сега по празниците ще остана май без и искам нещо от магазин да вземи ДМ или Лили.
Ох ако може да не щипе на очите и да премахва лесно спирала Simple Smile

# 658
Мисля че няма хидрофилни олиа в ДМ и Лили.

# 659
  • София
На Балеа има.

Мисля, че беше това – https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-olio-za-pochistvane-s-arga … l#dm_bv_container

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 16:01 от milenaka

Общи условия

Активация на акаунт