Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 55 440
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
И аз имам доста неща, също не от лимитирани серии. Всеки път въртя различни балсами, маски, душ гелове и т.н. Ако има нещо, което харесвам, ползвам редовно, имам в запас винаги от него.
Професионалните шампоани в големи опаковки са по-изгодни, 40лв. за литър шампоан е нищо.

# 91
  • Deutschland
И аз като Диа Миа. Дезодоранти над 10 определено, шампоани 3 или 4 в момента, но съм имала и повече. Маски доста, кремове за ръце даже не ми се мисли колко са. Маски за лице? С тях мога да отворя магазин.
40 лева за Керастаз давам, но вече не ги намирам на тази цена. От 18 € вече са май доста повече.

# 92
  • Mediterraneo
На Керастаз най- ниската му цена напоследък, която съм засичала, е около 19 евро, някаква оферта в Амазон. Не ми беше мисълта за скъп шампоан, а за голямо количество, литър.

# 93
  • Бургас
На мен голяма страст са ми душ геловете!😍 Искам да ги имам всичките!
Шампоани,рол они,крем за ръце и лосиони също!

# 94
Аз също се запасявам. Купувам само когато е много изгодно и почти никога на редовна цена. Например, наскоро любимият ми шампоан на Redken беше 25 лв. ( редовна 40 лв. ) , а комплект с балсам и крем за коса беше 75 лв. Така мога да ползвам висок клас козметика на много ниска цена. Същото е със серуми, кремове за тяло, душ гелове и прочие.

# 95
  • София
Искам да ви покажа как ДМ лъже за състава на козметиката. В приложението на този продукт съдържанието е едно, купувам продукта, вкъщи виждам съдържанието е друго. Възмутена съм е меко казано.
Бихте ли казали какви са разликите? Съвсем профански (не съм химик) съставът онлайн ми се струва по-подробен. И пак съвсем непрофесионално като, че ли едни и същи съставки имат различни наименования. Какво всъщност Ви възмути?

# 96
По темата да допълня, че съставът на крема с дюля на Bioten също не отговаря от преди няколко години още. На сайта на ДМ стои старият, но кремът е реформулиран- съставките нямат нищо общо, но са запазили тесктурата и аромата, та човек да не вземе да се усети преди да се е намазал и усетил неприятните последици, ако има чувствителност към новите съставки.
Въпреки тази издънка, аз лично съм благодарна, че ДМ си правят труда да качват съставът на козметиката, която продават, защото забелязвам в последните години-  масово не се пише съставът по сайтовете, особено грозно е, че производителите не го публикуват на фирмените сайтове, а трябва да разчитаме на търговците да следят, дали не е сменено нещо в новите партиди.

# 97
Искам да ви покажа как ДМ лъже за състава на козметиката. В приложението на този продукт съдържанието е едно, купувам продукта, вкъщи виждам съдържанието е друго. Възмутена съм е меко казано.
Бихте ли казали какви са разликите? Съвсем профански (не съм химик) съставът онлайн ми се струва по-подробен. И пак съвсем непрофесионално като, че ли едни и същи съставки имат различни наименования. Какво всъщност Ви възмути?
Аз също не съм и не знам кое какво е, но се виждат разлики като започнете с първите позиции още.  Съставки обозначени онлайн ги няма реално на етикета на продукта, на никое място в позициите.. Просто за мен това е несериозно, а не че едни съставки коментирам като добри, а други като лоши. Не е коректно.

# 98
Милкшейк се води професионална козметика за коса, 40 лева за цял литър е може би половината от цената, която струва. Ако не ми хареса ще е също толкова разочароващо ако купя 5 продукта от дрогерията и не ми харесат. Ако не ми хареса ще го подаря. Например в момента имам косопад и си купих прехваления шампоан на Ducray за 26 лв. 400мл. което също беше много изгодна цена, ами нямаше никакъв ефект, подарих на майка ми, тя си го ползва и е доволна.
Това е шампоанът, на мен много ми харесва като ефект върху косата ми, няма и слс:

# 99
Също така си купих шампоан на CHI 1л за 40лв . Имаше супер добри отзиви и по описание трябваше да падне на нуждите ми. Уцелих, сега си вземам за 3ти път мисля. Ях готова, ако не е моят да подаря или препродам,по принцип винаги съм с нагласа да пусна за продажба по групите, но много рядко ми се е налагало.

Стика за коса на балеа го няма ест, сега се наклепах с един от тему. На външен вид стои по-естествено от гел, ще видим как ще държи през деня.

# 100
Малко излизам от темата т.к. високия клас продукти за коса не се продават в дм и лили, но откакто замених Elseve с Redken и Kerastase косата ми е съвсем различна. Омазнява се много по-бавно , опашката ми се усеща двойно по-плътна и като цяло косата е много по-мека и лъскава. Не съм давала 50 лв. за шампоан на принципа проба - грешка, всичко съм пробвала от безплатни мостри. Някои сайтове продават и комплекти с мостри.

Този стик и в нашия град го няма 😒 не си държа косата на опашка точно заради стърчащи косъмчета … някаква алтернатива , която не прави косата мазна и на клечки ?

# 101
Доори се продават в ДМ и Лили и цената им е повече от на профи продукти. Малко марки държат цени до 10 лв.

# 102
По назад писах за един гел за коса на Balea Power Flex

# 103
Момичета и аз вчера не открих лилавата серия и накрая се оказа на самостоятелен щанд до касата и то някак отзад, съвсем случайно я видях. Та се оглеждайте повечко или питайте продавачките. И с други серии ми се е случвало, издирвам ги из целия магазин, а накрая самостоятелно заврени някъде Simple Smile Аз взех млякото и серума.
Би ли писала за кой град става дума?
Ще ми е интересно да споделиш впечатления за млякото и серума след като ги използваш. 😊

# 104
Момичета и аз вчера не открих лилавата серия и накрая се оказа на самостоятелен щанд до касата и то някак отзад, съвсем случайно я видях. Та се оглеждайте повечко или питайте продавачките. И с други серии ми се е случвало, издирвам ги из целия магазин, а накрая самостоятелно заврени някъде Simple Smile Аз взех млякото и серума.
Би ли писала за кой град става дума?
Ще ми е интересно да споделиш впечатления за млякото и серума след като ги използваш. 😊
Във Варна, магазинът във Владиславово. Днес в Добрич се оглеждах пак за тях, но не намерих. Явно тепърва ги зареждат.

Общи условия

Активация на акаунт