Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 93

• 56 300
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • Ланкър, планините Овнерог
Мазала съм мас с невен, не помага при мен. Мазала съм и кокосово масло, същата работа. Ако заизреждам всичко, което съм мазала, ехеее.....

# 451
  • Deutschland
Взех си блокчета шампоани на ogx. Довечера ще пробвам един. Дано пени добре. Снимала съм единия с арган, другия е с шеа

# 452
Някой има ли препоръки за бюджетен крем за лице, който да има подобна формула на този:

Или като цяло друг бюджетен крем за лице, който да е подходящ за атопична чувствителна кожа?

Утре ще се разходя до дм да оползотворя талона за -15% на Балеа, имам да презаредя някои работи.

# 453
  • София
За напуканите до кръв ръце - чист зехтин. Ако можеш и да спиш една вечер с найлонови ръкавици и едни нормални отгоре - съвсем бързо ще подейства.

Иначе от кремовете - Flexitol. Усещам промяна за нула време. Той не е нито глицеринов, нито само с уреа. Има и двете, както и ланолин. Плюс масла, които да задържат влагата.

# 454
Някой има ли препоръки за бюджетен крем за лице, който да има подобна формула на този:

Или като цяло друг бюджетен крем за лице, който да е подходящ за атопична чувствителна кожа?

Утре ще се разходя до дм да оползотворя талона за -15% на Балеа, имам да презаредя някои работи.
Ще те разочаровам, но няма да намериш нещо подобно в дрогерията. Правила съм опити да сменя аптечна козметика примерно с Микса : не става.

# 455
  • Бургас
Лелеее,Barbara_Millicent, как ме подсети, че имам и аз талон за Балеа, до утре е. Обаче не съм сигурна дали ще успея да отида до ДМ....

# 456
Аз съм възмутена ..имам талон за продукти Art deco,а в нито един магазин в бургас не се предлагат ...сега за една основа за грим да пускам онлайн поръчка ...

# 457

И аз съм на мнението на Хелия.
Пробвах да сменя крема си на Авен за лице с един от марката на Лумене.
Еми не става. А за Микса пък още повече. Не мисля ,че ще намериш същото качество и ефект с дрогериен продукт.

# 458
Аз си пуснах вчера поръчка с продуктите на балеа.

Аз за първа година имам приложението и отварям коледен календар. Нещо не е измислен като хората не знам и преди така ли е било, но за мен е доста разочароващо.

# 459
ДМ наистина вече са много дразнещи, започнах преди 2-3 месеца да купувам от тяхната храна за котките ми, консервите, които взимам също изчезнаха. Политиката им е страшно нелепа. Затрупали са магазините си с продукти, които се намират във всеки супермаркет като Микса, Лореал, Мейбълин и Гарние, а от собствените им марки има малък асортимент.
Както коментирахме и тук, маркетинг отделът им също е скръб, за уволнение са. Такава загубена политика и реклама имат, че яд ме хваща.

# 460
И аз съм на същото мнение. Имат толкова много добри продукти на страхотни цени. Храната за домашни любимци е с много добро качество. ДМ био също харесвам много и купувам. За сметка на това , простотиите с календара и лайфовете , съответно талоните - могат да ти скъсат нервите. Нищо сложно няма да се направят адекватни промоции. Политиките им са безумни и толкова дразнещи, че почти месец не бях стъпвала в техен магазин. Малко старание и свежа мисъл им трябва и има шанс да се превърнат в чудесно място за пазаруване.

# 461
И аз се присъединявам към горните мнения, особено за храните. Много неща харесвах и поддържах постоянно налични вкъщи и голяма част от тях изчезнаха.

# 462
  • Варна
Тази нова серия ли казвате, че не се намирала? Във Варна я има.

# 463
Киса, в кой магазин във Варна?

# 464
  • Варна
Киса, в кой магазин във Варна?

Във Владиславово, в сградата, където е Булмаг.

Общи условия

Активация на акаунт