КОЛЕДА 2024/2025

• 110 070
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 150
Какво турско масло ще ми препоръчате?
Живеея във Варна, ако някой даде и локация в кой магазин е изгодно ще съм много благодарна 😀

# 151
Аз много харесвам това турско масло. Има го в различни разфасофки от 0.125кг до 1кг.
Скрит текст:

# 152
Взимала съм от  показаното ,че ми беше супер удобно в малки разфасовки, а за коледните сладки съм купувала ей това синьото по цял килограм.

# 153
Какво турско масло ще ми препоръчате?
Живеея във Варна, ако някой даде и локация в кой магазин е изгодно ще съм много благодарна 😀
Не мога да препоръчам турско масло. Но  за Варна масло "Генерал Кисело во"(от едноименното село) е много, много вкусно и качествено(от позиция на човек който почти не употребява масло). Цената не мога да преценя, в малки разфасовки е и не съм го ползвала за сладкиши.

# 154
  • In transit
"Генерал Киселово" е всичко друго, но не и масло! На вкус може да са го докарали с подобрители, но фирмата от Кичево (нарочно не ѝ споменавам името) е с най-много имитиращи продукти.

# 155
"Генерал Киселово" е всичко друго, но не и масло! На вкус може да са го докарали с подобрители, но фирмата от Кичево (нарочно не ѝ споменавам името) е с най-много имитиращи продукти.
Може и така да е, аз рядко употребява масло, но ми хареса на вкус.

# 156
Преди малко мой колега похвали масло на мандра от Вършец - с фирмен магазин на пазара на Красно село. Комуто е удобен районът, може да пробва. Аз евентуално ще мога другата седмица. 

# 157
Преди малко мой колега похвали масло на мандра от Вършец

Във Вършец няма мандра, то и хора вече почти няма де. По добре според мен да даде човек малко повече пари, но да си купи нещо качествено , което няма да го подведе. Все пак Коледа е прекрасен празник и не си заслужава ядове с незнайни къде направени продукти.

# 158
Преди малко мой колега похвали масло на мандра от Вършец

Във Вършец няма мандра, то и хора вече почти няма де. По добре според мен да даде човек малко повече пари, но да си купи нещо качествено , което няма да го подведе. Все пак Коледа е прекрасен празник и не си заслужава ядове с незнайни къде направени продукти.
Разбира се, аз и не само на празник си купувам почти само френско масло, досега не ме е подвеждало и особено бисквитените и тестата за тарталети и пай стават превъзходни с него. Но той похвали не цената, а именно вкуса и качеството, жена му е правила сладкиши с него. Сега, вярно е, че всеки си има вкус и за него може да е добро, за друг не, но споделих - може да има и други ползвали го и да споделят мнение. Лично не познавам магазина, цитирам колегата, но щом казваш, че във Вършец няма мандра, не знам чий е тогава магазинът. Ще проверя и лично и ще пиша отново.
Ето това е магазинът: https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D … oM1lqMnIxd0xYYUxt
Дали мандрата е Вършец или е от Вършец, не мога да кажа, може и неправилно да съм го разбрала,  излиза ми и местоположение на пазара в Красно село, както и в Люлин.

# 159
  • София
Няма бълг. масло , което да не мирише на овца! Няма такъв момент!  С мандри без мандри все миришат, а защо е така, защото се смесва тенденциозно с остатъчни продукти, за увеличаване на количеството  на продукта и също така  неизмити съдове, това е вече немарливост и мръсотия и прочие. ! Бълг. производител, независимо кой , ако не излъже не може да живее, ще му бъде лош живота, ще бъде начумерен, ще бъде...да не продължавам , но мога още да изброявам, така че  следете насам и натам за хубаво масло и си купете хубаво, много твърдо, ухаещо на мляко и със светъл жълтеникав цвят масло, последното е задължително, това говори, че маслото е добро, и няма примеси.
Скрит текст:
Това масло , което е в скрит текст онзи ден го купих от Фантастико и беше около 6 лева/250 г то е разкошно масло и ако попаднете на него не го отминавайте. Взех на количество, да си имам във фризера винаги, все още не е кавърдисано  от българска ръка, но и това ще стане, а става, като се купува оригиналната хартия и у нас се преопакова и се добавят разни нещица, за по-голямо количество.  Оставете  френското масло настрана President, най-доброто масло на пазара в момента е Lurpak ако не се лъжа беше датско, и е в челната тройка на световната класация на хранителните масло, по- добре купете си от него , ако държите да е точно френско,  заменете го с датското, лично мнение.

# 160
Lurpak също съм вземала преди време, защо не съм зачестила - не знам...Благодаря за инфото, Марчева, ще го имам предвид.
И на мен маслата от мандра ми миришат на суроватка ли, на овца ли..., но не на масло, затова и от години не съм купувала, даже споделих с колегата, че затова и не вземам, но той твърди, че похваленото на мандра Вършец не миришело.   

# 161
  • София
Наскоро купих Lurpak в коледна опаковка на промоция и понеже не познавам марката се бях притеснила, че е твърде евтино. Оказа се 200 гр. и много ми хареса. Миналата година най-много ми допадна Монарх и днес мисля да се възползвам от промоцията във Фантастико.

# 162
  • In transit
Отдавна повтарям, че Lurpak е най-доброто масло на българския пазар, защото е оригинално и много вкусно. "Френските", като Монарх се пакетират у нас, също както масовите немски. Там не бих заложила на оригиналност за френско масло а и няма такава марка масло Монарх във Франция.. Миналата зима го бях проучвала, не ми се търси пак, но бях писала мисля точно в тази тема по въпроса.

# 163
  • here, there, everywhere
Момичета, нужна ми е помощ. Искам да направя сладки за един мъник, но трябва да са без яйца и ядки. Също така ако се запазват формата, ще е чудесно. Целта е да ги мина отгоре с точилката за фигурки и после да ги изрежа с формички. 🌺

# 164
Ako харесвате    продуктите на Тескома, тези три дни всичко е на 50% . Най сетне се добрах до поставката за печене на пиле, миналата година я изтървах. Инат чудесни решения за Коледни сладки, теста, сладкиши, организация на кухня и пр.

Общи условия

Активация на акаунт