Червените флагове при мъжете

• 27 935
  • 884
  •   1
Отговори
# 855
  • София
И мама е фльорца за някого по тяхната логика.

# 856
Липсата на съпружеска фигура при жени, които са майки на мъже, е пагубна за отрочетата, и накрая ставаме свидетели на гордо размахван инцест като този тук. Нищо чудно и бащите на списващите да смятат жените си за преходни фльорци - то се предава.

# 857
  • София
Това, че ти правиш разлика между партньори, които са женени, и партньори, които са на възраст и вече няма смисъл от женитба и си доизмисляш, че са транзитни, не значи, че е единен критерий за всички ни. Повечето хора разсъждават от гледна точка на отношение към партньора, а не правен статут.
Всеки е бил транзитен и "просто гадже", преди да стане съпруг/а. Аз не съм виждала приоритетите да се обърнат след сватба/брак/дете.
Аз някъде да съм писала, че очаквам моите твърдения да са единен критерий?
Просто казвам моята гледна точка:
За мен тези хора са сериозни гаджета и нищо повече от това. Решили си да останат на ниво "гаджета", абсолютно имат право на това, личен избор е. Но всеки избор носи своите последствия  положителни и отрицателни. Едно от тях според мен е, че гаджето не може да се сравнява с родител.
Това е. Нямам проблем с чуждото (различно) мнение. Въобще не ми пречи.

П.П. Приятелка се омъжи преди няколко месеца, и двамата са 50+.

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 14:15 от milenaka

# 858
  • France
Смятам, че 7 годишна връзка е нещо сериозно, независимо от критериите.

# 859
  • София
Е, да, сериозни гаджета са.
Според мен Joy

# 860
  • France
И при това положение не смятам, че може да се говори за йерархия в отношенията.
Тук обаче я има и това не е ок

# 861
  • София
А аз смятам, че е съвсем нормално при това положение да се говори за йерархия в отношенията.

# 862
  • По света и у нас
Рейган, а кой измисли всичките вицове и митове за тъщите в България? Реално свекървите са проблема, но тъщата най много е спрягана.

# 863
  • София
Когато някой напише, че не е редно между партньорката и майката да има такава йерархия на база своето възприятие за партньорство и го поправиш 15 пъти, че те са гаджета - да, значи налагаш своя критерий за двойка над чуждите разсъждения.

# 864
  • София
Не, не значи. Това е твое разсъждение, което прехвърляш върху мен. Причината, поради която уточнявах, че са гаджета, е че държа на точността.

# 865
  • София
Не, не е това причината.

# 866
  • София
Не си наясно с моя характер повече от мен.

# 867
  • София
Абсолютно съм съгласна

# 868
Рейган, а кой измисли всичките вицове и митове за тъщите в България? Реално свекървите са проблема, но тъщата най много е спрягана.
Нямам представа, но лично аз случих на страхотна тъща. А жена ми - на страхотна свекърва Simple Smile

# 869
Всяка намеса във връзката, независимо тъща, свекърва, майка , приятели, и т.н. могат да скапят отношенията. За мен това е огромен червен флаг. Допускане на вмешателство.
Това, че за някои хора не е проблем, не означава че за други не е. Затова и много преди сериозните отношения и деца, тия неща прозират.
За мен е мъжко, при конфликт със свекървата, мъжа да застане зад теб. Това е мъж.
Както и обратното, с тъщата.

Общи условия

Активация на акаунт