RYANAIR - 27

• 39 215
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Проверяваха само приритетната опашка и той се беше наредил на другата, за да не го проверяват, но го върнаха. Самият той коментираше, че няма да го проверят и ще мине метър. Аз така и разбрах, че е българин, защото обясняваше на български.
Голям хитрец, няма що! Laughing С три чанти на всяка опашка ще го забележат, а най-вече на тази, на която чакат пътниците без приоритет.

# 181
  • София
Cyber Week: Ryanair ще проведе най-голямата си годишна промоционална кампания

Ryanair ще проведе най-голямата си промоционална кампания за годината през следващата седмица – в периода 25 ноември – 2 декември 2024 г., съобщиха от авиокомпанията за Bgtourism.bg.

Неустоимите предложения ще се част от кампанията Cyber ​​Week, предлагаща 8 дни разнообразни оферти. Всеки ден, клиентите ​​могат да се насладят на колосални спестявания за полетите си, включително специални промоции за Нова година, Великден и градска почивка, достъпни ексклузивно на Ryanair.com или на приложението Ryanair.

Ранен достъп до офертите преди Cyber ​​Week ще получат всички, които се регистрират чрез имейла си в сайта на Ryanair.

# 182
Здравейте!
Промениха часовете на закупени от мен полети. Тъй като новите часове не са особено удобни за мен, буквално до последния момент няма да знам ще мога ли да пътувам или не.
Кога най-късно мога да поискам да ми върнат парите за закупените полети? Върти ми се нещо като до 3 часа преди полета, но не съм сигурна.
Ако не предприема нищо-не потвърдя новия час на полетите, не потвърдя смяна на полета, не потвърдя, че искам възстановяване, какво се случва?

# 183
  • sf
В имейла трябва да пише.

# 184
До три часа преди полета може да заявите. Може да смените дните обаче, не само да потвърдите.
Ако промените са малки, нищо не можете да правите, приети са по подразбиране, но предполагам при вас не е така.

# 185
Ако не предприемете нищо до 3 часа преди полета се счита, че приемате новите промени. Ако не сте сигурна дали ще можете да летите спокойно можете да изчакате до момента в който ще сте наясно и тогава да решите какво ще правите.

# 186
Много благодаря на всички. Промяната е с 5 часа, което много затруднява придвижването от и до летищата.

# 187
Здравейте! Моля за съвет от по-често пътуващи потребители, които имат поглед над нещата.
В началото на април (07.04) ще трябва да закупя еднопосочни билети от Бергамо до София. На този етап цените не ме устройват особено - по 72Е на човек basic. Чудя се да чакам ли да падната малко или като се има предвид, че е 10 дена преди Великден, по-скоро ще тръгнат нагоре.
Сега прочетох горния пост за cyber week. Според вас мога ли да разчитам на тези намаления за нещо наистина добро? Повече от 30-40Е не мисля, че е добра цена за тази дестинация.
Благодаря!

# 188
Ще паднат според мен. Не е чак толкова близо до Великден.

# 189
Искаш да кажеш, че полета ще е на 07.04, нали?
Мисля, че е напълно възможно да паднат. Трябва да следиш обаче. И не, не можеш да разчиташ на намаленията, но пък може да има и приятни изненади.

# 190
Супер! Много ви благодаря! И аз така мислех, но последните 2-3 години покрай раждането на 2 деца съм изпуснала тренда. 😃

# 191
На 8.04 е доста по-ниска цената, не ви ли е вариант? И аз следя това направление за април и вчера като погледнах цените на Уиз за  ми прилоша. На Раян са по-човешки.

# 192
Не, защото на 08 мъжът ми е на работа. А така или иначе като дадем пари за нощувка преди това става същото. Преди 2 години го играхме този филм. В Бергамо си е доста скъпичко.
Сутринта на 7.04 слизаме от кораб в Генуа. Същия ден трябва да се приберем. Бергамо ни е най-близкото летище. Ще почакам още малко, надявам се да има промяна.

# 193
Е да, разбира се, в такъв случай няма смисъл. Изчакайте малко, преди да проверявате пак, че да не ги вдигнат зорлем заради интереса.

# 194
От пролетта ще има полет и от Пиза и от там е даже малко по-близо, но за сега няма полет в понеделник. Може и там да следите какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт