RYANAIR - 27

• 39 220
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Много благодаря! Сега ще погледна и там.

# 196
Ница също е сравнително удобно летище,  но конкретно с момента цените са по-високи.

# 197
ПРОМО за пътуващите до 18 дек.

И Палма де Майорка - от 26.99 евро

# 198
Стягам багажа и тръгваме след 2 часа. Вероятно е коментирано, но наистина нямам време да търся назад и се надявам вие да ми кажете - мога ли да сложа сгъваем чадър в ръчния багаж?

# 199
Може разбира се

# 200
Благодаря!

# 201
Здравейте, направих голяма глупост . Купих полети за мъжа и детето през моя профил. Позволи ми, взе ми парите и сега ми пише, че трябва верификация, защото билетите са купени от трето лице. Въобще не се замислих, че това е възможно да се случи. Сега ако не приемат верификацията ще трябва да плащаме на летището...
На някой случвало ли се е?

# 202
Здравейте, направих голяма глупост . Купих полети за мъжа и детето през моя профил. Позволи ми, взе ми парите и сега ми пише, че трябва верификация, защото билетите са купени от трето лице. Въобще не се замислих, че това е възможно да се случи. Сега ако не приемат верификацията ще трябва да плащаме на летището...
Не ми се е случвало, но редовно съм купувала за роднини без да съм пътник. Може би ако се свържете с чата? Как се прави тази верификация? Защо може да не я приемат. Не се тревожи излишно, никаква глупост не си направила. направо пиши в чата им. Все пак е добре да има някакви мерки за сигурност, но не вярвам да не ти одобрят резервацията и плащането. Те от пари не бягат 😗

# 203
Не ми се е случвало, но редовно съм купувала за роднини без да съм пътник. Може би ако се свържете с чата? Как се прави тази верификация? Защо може да не я приемат. Не се тревожи излишно, а направо пиши в чата.

Има си някакви линкове, от които да се направи. Ще изчакам довечера да пробваме, като се приберем от работа. Пише, че е направена от трето лице, което няма търговски отношения с Райън Еър и сега ще искат снимки на лични карти, на човека и тн. Т.е. това трето лице съм аз. Аз съм съпруга и майка на тия хора, не съм трето лице просто. Вече ще знам да не правя така.

# 204
Верификацията е да изпратиш снимка на документ за самоличност или нещо такова, не е болка за умиране.

# 205
Явно при Раян се случва често. Тази година поне 3-4 човека около мен се оплакаха от същото. Свържете се с чата и просто следвайте инструкциите. Всичко ще е ок.

# 206
Правила съм верификация, пращаш снимка на документи за самоличност и правиш няколко селфита с камерата нещо такова беше, не е сложно.

# 207
Пише, че е направена от трето лице, което няма търговски отношения с Райън Еър и сега ще искат снимки на лични карти, на човека и тн. Т.е. това трето лице съм аз.

Третото лице не сте Вие, а посредническият сайт, през който сте направили резервацията. Извинявайте, но никога няма да разбера защо някой би решил да купува билети през трета страна, а не директно от сайта/приложението на авиокомпанията. (И тук не става въпрос само за Ryanair.)

ПС: Иначе спокойно можете да правите резервации дори и Вие да не сте от пътуващите без да минавате през такива ситуации. Но директно през авиокомпанията.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 19:21 от ztztt

# 208
Направих резервацията през приложението на Райън Еър, не през трети сайт. Летяла съм и друг път с тях. Мъжът ми се верифицира, надявам се да няма проблеми, чакаме да отговорят. Притеснено ми е, защото ще е първи полет на детето и ще са сами с баща й. За това и така емоционално реагирам.
Благодаря на всички за включването Simple Smile

# 209
Здравейте,15 годишно дете ще го разпределят ли с мен или да запазвам места ?

Общи условия

Активация на акаунт