RYANAIR - 27

• 39 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Колко време преди полета трябва да се чекирам.
Не по-рано от 24 часа  и не по-късно от 3 часа преди полет, освен ако не сте купили места - тогава може и 2 месеца преди полет.

# 526
  • Orihuela Costa,Spain
Здравейте,за първи път пиша в темета,досега винаги съм ползвала Уиз Еър.Тази вечер опитах да направя резервация,но не успях да завърша плащането,пробвах поне пет пъти и нищо.Досега винаги като плащам нещо онлайн,получавам смс с искане за потвърждение на мобилното ми приложение от банката,но този път абсолютно нищо.Дори се притесних да не би да съм платила пет пъти,но нямам изтеглени пари.нито билети,нито резервация на мое име.На някой случвало ли му се е?Утре ще отида до банката да проверя за всеки случай.Благодаря ви.

# 527
  • Melmak
Пробвахте ли през приложението или с друга карта?

# 528
  • Orihuela Costa,Spain
Здравей,не.паникьосах се и не посмях.Не съм имала досега никога проблеми с картата си.

# 529
Местата мисля че си бяха в цената, на всички резервации пише "Вашият полет за заминаване регистрирането е отворено" значи вече мога така ли да разбирам?
Не по-рано от 24 часа  и не по-късно от 3 часа преди полет, освен ако не сте купили места - тогава може и 2 месеца преди полет.
[/quote]

# 530
FBID1650144578410388, значи може и още сега да се регистрирате.

# 531
  • София
И да няма платени места, пак ми е изписвало че е отворен за да отидеш и да платиш за места.
Пробвай, но имай едно на ум за горното.

# 532
И да няма платени места, пак ми е изписвало че е отворен за да отидеш и да платиш за места.
Така е, но тя казва, че мисли, че "местата си бяха в цената". Simple Smile Както и да е, май изчерпахме всички възможни хипотези.

# 533
  • Melmak
Здравей,не.паникьосах се и не посмях.Не съм имала досега никога проблеми с картата си.

Може да е банката, може да е сайта, всичко може да е. Аз бих пробвала с друга карта. И от друг браузер или от приложението.

# 534
Така е, но тя казва, че мисли, че "местата си бяха в цената". Simple Smile Както и да е, май изчерпахме всички възможни хипотези.

Може и да са били в цената, ако е взела висока тарифа.
Или са, или не. Да пробва, като поиска пари, значи не са били в цената, ако не поиска, значи са били.

# 535
Регистрирах се безплатно, т.е не съм платила допълнително пари за места. Сега въпроса ми е друг като направих резервация та имената са написани на кирилица, а сега на бордната карта автоматично стана на латиница обаче някои букви от името стана от "ah" стана "akh", това дали е проблем?

# 536
Имате право на промяна до три букви безплатно. Би трябвало името ви да е изписано на латиница еднакво на бордната карта и на документа за самоличност, с който пътувате.

# 537
Регистрирах се безплатно, т.е не съм платила допълнително пари за места. Сега въпроса ми е друг като направих резервация та имената са написани на кирилица, а сега на бордната карта автоматично стана на латиница обаче някои букви от името стана от "ah" стана "akh", това дали е проблем?
Първо правило при регистрация -- винаги изписвайте имената на латиница. Не би трябвало да е проблем, но за всеки случай им пишете в чата да оправят имената.

# 538
В приложението имената в бордната карта са на кирилица, а изтеглени от браузъра е на латиница. Ако покажа от приложението проблем ли ще е

# 539
  • София
Не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт