RYANAIR - 27

• 39 077
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Смяната на дати обикновено е по-скъпа от самия полет... Може би ще се наложи да купите изцяло нов полет. Само в първите 24ч може да правите промени безплатно.

# 676
Кога се очакват летните разписания?

# 677
Смяната на дати обикновено е по-скъпа от самия полет... Може би ще се наложи да купите изцяло нов полет. Само в първите 24ч може да правите промени безплатно.
няма значение, знам за таксите, които ще трябва да платя....въпроса е, че не ми дава да правя промени. А не знам причината

# 678
  • на село
Една резервация ли се води? Пиши им в чата.

# 679
Една е, да...писах, не можах да се разбера с чат бота.може би да пробвам пак?

# 680
Преди няколко дена ви занимавах с това, че съм объркала при купуването на билетите и съм взела билет за възрастен за сина ми, който е на 15. В петък чат ботът ме нареди да чакам на опашка - имаше над 300 човека пред мен и връзката се разпадна по някое време. Вчера следобяд обаче пробвах пак и се свързах без абсолютно никакво чакане. Прехвърлиха ме на техен сътрудник и оправихме билета за 1 минута. Поиска ми само да потвърдя номера на полета, името, имейла и телефонния номер. Всичко мина супер гладко и изключително бързо. Останах приятно изненадана.

# 681
Една е, да...писах, не можах да се разбера с чат бота.може би да пробвам пак?

Сигурно няма да се разбереш с бота, пиши live agent за да те свърже с човек

# 682
Здравейте! Имам закупени от сайта на Райън 4 двупосочни билета за София-Барселона-София, като сега ми се налага да променя датата на полета за връщането. Системата не ми дава тази опция, т.е.полето за смяна на полет в профила ми е неактивно. Цял ден опитвам, но безуспешно. Някой да има представа на какво се дължи? Дали на това, че полета е двупосочен? Моля за съвет.
Да не сте чекирани вече? А другите опции за промяна на резервация (например добавяне на багаж) активни ли са?
Не се занимавай с бота, искай да се свържеш с агент.

# 683
Здравейте, преди малко купих два двупосочни билета за полет София-Пиза, за дати 22.07.-27.07. Навсякъде ми дава тези дати, дори и в потвърждението по мейл. Когато обаче влязя през линка в профила на Райън, първоначално ми зарежда, че резервацията ми е от 23.07 до 27.07. След като рефрешна страницата, датата се коригира, но се притеснявам да не стане някакъв проблем после.
Имам още един въпрос- реших, че ще купя чекиран багаж на по-късен етап, което вече знам, че е грешка, защото моментално цената им хвръкна. Питането ми е: мога ли да купя чекиран багаж само за единия пътник (в момента сме с приорити и 2 чанти ръчен) и ако да, това ще доведе ли до някакви разлики в чекирането на пътниците впоследствие, напр. единия да трябва да се чекира отделно от другия, по-рано или други такива особености?
Благодаря!

# 684
Да, може да се купи чекиран багаж само за единия пътник. Това означава, че трябва да се мине през гишето за чекиране, а не директно на проверката за сигурност. Предполагам, че трябва и двамата да се чекират на гишето заедно, тъй като са на една резервация. Относно датите - свържете се със съпорта, искайте live agent и ги попитайте за датите, както и за чекирането. Между другото, вчера сайтът на Райън имаше проблем, възможно е заради това да има разминаване в датата на отиване.

# 685
можете да купите само за един човек, нищо особено няма, само че като чекирате багажа трябва човека да присъства (и да лети после).
датата, вижте кога има полети, ама вероятно грешката е в сайта

# 686
  • Melmak
Можете да купите багаж само за един пътник.

Чекирайте се през сайта, а след това отивате на гишето за чек ин на летището, където да си оставите куфара. Предвидете си времето добре, защото понякога на чекина има опашки.

# 687
  • София
Някакъв бъг е това с датите, но според мен няма проблем, макар да не знам за такъв споделян случай. На 23.07 въобще няма полет.

# 688
Да, и аз това гледах, на 23.07. няма полет, пробвах връзка с лайф агент, но ми даде, че съм номер 214 на опашка и се отказах засега, иначе през чатботът директно ми прати линк с полетите,  така че......да, изводът е същият! Друго, което се чудех дали няма връзка, е, че самолетът излита от БГ в 22:35ч. българско време, и каца в 23:45ч. италианско време, ама знам ли.....за в БГ вече по това време ще е 23.07......не знам дали въобще има връзка това....

# 689
  • София
Не е от часовата разлика. Винаги се гледа часът / датата на излитане. Тези на кацане нямат никакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт