RYANAIR - 27

• 39 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Да, линия М2 трябва да хванете. Автогарата е близо до ЖП гарата там, с питане ще ви насочат.

# 706
От летището слизате на спирка Сердика. Там правите връзка с линия М2 на метрото, ходи се по коридор и се слиза надолу, там чакате за метрото (линия М2).
Оттам са само 2 спирки до Централна гара.

# 707
  • София
Мама Ени, на спирка  Сердика слизаш и тръгваш след хората към 1 тунел. После по ескалатора стигаш до линия 2 и се качваш в посока Централна гара. Там е и автогарата.
Ако си с багаж - спокойно може да си продължиш във влакчето, което си взела от Т2. Ще пообиколиш през Люлин, Обеля, Надежда и пак ще стигнеш до спирка Централна гара. Ще ти отнеме 15 - 20 мин. повече. Вече ти си решаваш дали да се влачиш по тунели и ескалатори или да си седиш и ровиш в тел.

# 708
Благодаря на всички!

# 709
А ако пътувате с влак до Пловдив, няма нужда да първите цялата тази обиколка на София, само взимате метрото за 2 спирки до "Искърско шосе" и си взимате влака за Пловдив. Същият този влак е тръгнал половин час по-рано от Централна гара и реално минава покрай летището.
Скрит текст:
Мисля, че имаше и автобуси, които спират на Цариградско шосе пред "Metro" (метростанция Интер Експо Център) ,ама да не ви излъжа за фирмата.  На идване от Пловдив "Хеброс бус" и "Карат С" спират със сигурност на Интер Експо Център.

# 710
  • Пловдив
Автобусите Пловдив-София спират на Интер Експо Център, да.
София-Пловдив обаче...не ми се е случвало да спират. А ги ползвам.
П.П. Не знам дали е от значение, но обикновено пътувам с тях следобед.

# 711
  • София
Някой има ли представа дали може да се пренесе в ръчен багаж тирбушон?
Изчетох условията, не го намирам изрично посочено, затова питам?
Предварително благодаря!

# 712
Някой има ли представа дали може да се пренесе в ръчен багаж тирбушон?
Изчетох условията, не го намирам изрично посочено, затова питам?
Предварително благодаря!
Не. В опитни ръце тирбушонът може да се превърне в хладно оръжие.

# 713
Пренасял съм, но е на късмет.

# 714
Няма ли тирбушони, където отивате?

# 715
Може да иска да носи за подарък. В опитни ръце и стъклена бутилка може да се превърне в хладно оръжие.

# 716
  • София
Не, няма да нося за подарък. Имам прекрасни тирбушони от много известна марка и понеже детето ми е в друга държава, правят студентски купони, исках да знам дали мога да го обзаведа с хубав тирбушон. В крайна сметка ще го направя, когато лети/м с  чекиран багаж.
Благодаря на всички!

# 717
Може ли инфо кои са хубавите тирбушони от известна марка?

# 718
  • София
Ако острата частна тирбушона е по-малко от 6 см. - минава проверка за сигурност.
А за опитните ръце - ако наистина са опитни са достатъчни да обезвредиш стюардесата, няма нужда от стъкло, ножица или подобни режещи предмети.
Но дано не става докато сме на борда това, от което се мъчат да ни предпазят с проверка за сигурност.

# 719
Може да иска да носи за подарък.
Това няма значение. Много неща, които стават за подарък не може да се пренасят в ръчния багаж в самолета.

Общи условия

Активация на акаунт