Свекърва и обсебване

• 6 587
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
Да бе, точно като тя се грижи ,защото е некадърна майка.. Доказано от лаборатория  .
 Нищо ли не е мръднало от тогава - свекървата решава и се налага. На мен не са се налагали, нито съм чула на някого да вземат детето.
 То бива, но бивол за курбан не бива.

# 16
Абе момиче, ти добре ли си? Я се стегни! Щяла да спи в леглото ми и щяла да ми вземе детето, нямала ми доверие и тн.... Ти не можеш да говориш ли, да се защитаваш ли, не казваш на мъжа си-какво чакаш, да спиш с майка му ли или отгоре да му каже някой какво да направи? Какво го пазиш тоя мъж, я скръцвай със зъби и си я разкарай от главата! Мъжа ти да си мисли как да се оправя с нея! Ти сега не можеш да поставиш граници, представям си какво чудо ще е като родиш!

# 17
Това, ако не е пързалка, печели приза за най-изтрещяла свекърва. Ма как ще спи в едно легло с теб, тая жена с всичкия си акъл ли е? А ти?

# 18
Ужасссссс! Не поцволявай такова отношение ,детето си е твое . Леле ,да дойде да ми го каже това на мене ,лелеле ще види лошата ми страна . Кажи напмъжа си какви неща говори майчицата му и спри контакт с нея на момента ,дори ще е супер ако не идва да ти помага вярвай ми . Аз родих на 23 г и вече 2 години успешно се справям,ти си на 27 по-зряла си ще се справиш ,не ти трябва такъв човек само ще всява смут

# 19
Авторке, не казваш жилището нейно ли е. Иначе, далеч от нормалното е това поведение, но не е луд този, който яде баницата.

# 20
Какво общо има дали жилището е нейно с това ,което е казала .... не ти вярвам,че ставаш за майка ,няма да оставя детето на теб . Хора не търсете под вола теле ,дома няма общо с тези думи . Тази жена е чиста психарка и аз не бих позволила да ми докосне детето след подобни думи ,пълен ужас !

# 21
Направо съжалявам бебето, с толкова безхарактерна майка. Ако някой си позволи да ми говори по този начин директно му заявявам, че бебето ще го види през крив макарон и спирам всякаква комуникация от там нататък. Може да съм крайна, но изобщо няма да допусна такъв човек да стъпи в къщата ми, ако не ми се извини искрено, камо ли пък да гостува със седмици и да ми "помага". Веднага сподели на мъжът си какви ги плещи майка му и му кажи да я сложи на място, защо си тровиш ти нервите с нейните глупости?

# 22
Какво общо има дали жилището е нейно с това ,което е казала .... не ти вярвам,че ставаш за майка ,няма да оставя детето на теб . Хора не търсете под вола теле ,дома няма общо с тези думи . Тази жена е чиста психарка и аз не бих позволила да ми докосне детето след подобни думи ,пълен ужас !
Няма общо едното с другото, но в така създадената ситуация, ако живеят в апартамента на свеки, нямат право да й кажат "няма да стъпваш в дома ми", защото дома си е неин. Ако са в собствено жилище, с чиста съвест могат да прекратят всякакво общуване.
Бъдещата баба си е Ку-ку и поведението й е неадекватно, но и на майката малко й куца себеуважението.

# 23
Дори да са в нейно жилище, това изобщо не означава, че е задължителна комуникацията. Доколкото разбирам, тези психопатски разговори се водят по телефона. След като авторката въобще вдига, та и безропотно слуша всичко това, не виждам как ще се противопостави и на спането в едно легло.

# 24
Аз бих уведомила мъжа и оттук нататък всеки разговор бих записвала. Той трябва да е наясно.

# 25
... аз все си мълча пред ММ да не го настройвам срещу нея, че и без това не се разбират
… но какво е най -правилно да направя … за да има спокойствие
Като начало покажи смс-а на мъжа ти и му разкажи какво става.
Нямаш никакво право да го държиш в неведение и да се изживяваш като някаква бариера между най-близки роднини.
Разберете се за общата ви позиция, а от там нататък неговата майка е негов проблем. Нека си се оправя, а ти си гледай спокойствието.

# 26
Аз се изприщвам да спи някой в леглото ми, чужд. Това никак не бих приела. Дебела червена линия имам.

# 27
Абе момиче, от 4-я месец на бременността досега, къде беше да не оправиш нещата?
Това са 5 месеца!

# 28
Тази история е писана все едно преди 30 години. Най-малко! Изрази от типа: Stuck Out Tongue Winking Eye кой ще го повива? Тази свекърва и то от чужбина, все едно се е появила с машина на времето.
Историята ми изглежда измислена, писана от някоя 65 годишна жена.

# 29
Ужас. Все едно е моята майка. И тя така се готви (и аз ще раждам скоро 😊)
Как ще ми гледа детето, как ще доведе и баба ми и тя да види детето (а тя е най гадния човек дето познавам) и тн.

Общи условия

Активация на акаунт