Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...45

• 84 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора

# 16
  • тук, на мястото си

# 17
# 18
Разговор между бели мечки:
— Какво мислиш за глобалното затопляне?
— Откъсай си банан от дървото и не се занимавай с глупости!

# 19
  • София
Имаше и по-реалистичен вариант.

Прибира се Пешо от среща с любовницата и от него се носи на облак миризмата на скъп женски парфюм. Седи пред входа и не смее да си влезе. И тогава съсед го посъветвал да си сложи един молив зад ухото и да каже на жена си всичко - как е бил с любовница, какво са правили и прочее.  Така и направил, а жена му го срязала:
- Стига си ме лъгал, и литър женски парфюм да си излееш на главата пак виждам, че си играл карти с приятели. Поне молива да беше махнал.

И още една вариация.

Пак същия Пешо се прибира порядъчно почерпен, ама вместо да е весел носът му виси до земята. Среща го съсед.
- Кво става, бе? Да не са ти потънали гемиите?
- Охх, като се прибирам жена ми ме кара да и дъхна през ключалката и ако надуши алкохол не ме пуска. Трябва да спя на изтривалката...
- Това ли било? Лесна работа. Отиди до бакалницата и си купи едно парченце миризлив камамбер, като дъхнеш на жена си миризмата на сирене ще заглуши алкохола.
Светнал нашия, изтичаш, налапал цялата бучка и още предъвквайки звъни на вратата.
- Ти ли си, бе? Пили ли си пак?
- Как, трезвен съм като краставичка.
- Така ли, я ми дъхни през ключалката!
....
- А бре, идиот такъв, не с гъза, а с устата...

Оригиналът е на руски: Сволч таакая, оберни с лицом 🤣

# 20
  • София
Счупената чаша от жена, е на щастие.
Счупената чаша от мъж е, на: "некадърник малоумен, що не внимаваш бе 😅 Wink

# 21
# 22
  • София
Един габровец отива до съседа и му казва:
- Комшу, голям проблем. Имам 15 гости ама само 10 стола, ти имаш ли свободни столове.
- Да.
- Идеално, значи ще ти ги пратя ония петимата.

# 23
  • тук, на мястото си
На изпит за шофьорска книжка:
– Обяснете как се осъществява спиране с помощта на двигателя?
– То е по етапно. Първо се спира с номера, след това с бронята, после с радиатора и едва тогава започва истинското спиране с двигателя!

# 24
  • София
Евреин пита равин:
– Кажете, ако намерите куфар с един милион долара в него, ще го върнете ли на собственика му?
– Ако разбера, че го е изгубил някой БЕДЕН човек, то задължително ще го върна.

# 25
Катаджия спира кола и какво да види – кара я змей. Шашнат, полицаят казва:
– Я ми дъхни!
Змеят:
– Абе, ти да не си пиян?!

# 26
  • тук, на мястото си
В едно малко градче вилнеели две мутри – братята Сульо и Пульо. Но в един прекрасен ден Сульо бил очистен. Пульо отишъл при местния свещеник и му казал:
– Отче, знам, че брат ми не беше цвете за мирисане! Обаче съм готов да ти дам десет бона, ако на погребението кажеш:
„Сульо беше истински светец!“
Попът въздъхнал:
– Не мога да поема такъв грях на душата си! И е пълен абсурд да взема тия пари!
Мутрата се заинатила:
– Добре, де! Ще ти дам двайсет бона! И за да ти е чиста съвестта – използвай ги не за лична облага, а за ремонт на църквата! Обаче, искам непременно да кажеш едно към едно:
„Сульо беше истински светец!“
Божият служител кимнал неохотно:
– Е, добре! Разбрахме се!
И така, на погребението се бил изсипал целия град. Попът започнал бавно и тържествено:
– Братя и сестри! Всички знаем какъв боклук и лaйнo беше Сульо! Той беше наркодилър, сводник, контрабандист и рекетьор! Нямаше страх от Бога и закона! Беше се разпасал като дерибей! И накрая си получи заслуженото! Ала все пак, в сравнение с брат си Пульо – СУЛЬО БЕШЕ ИСТИНСКИ СВЕТЕЦ!

# 27
Семейство си купува нов гардероб. Идва майстор, монтира го, ама когато минава трамваят, гардеробът скърцал. Съпругата извикала майстора отново да оправи проблема. Идва той, влиза вътре и чака трамваят да мине, че да види откъде скърца. В това време се прибира съпругът. Отваря и:
- Ти какво правиш тук? - попитал.
- Брат, ако ти кажа, че чакам трамвая, няма да ми повярваш...

# 28
# 29
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт