Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...45

• 84 744
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
- Защо се ожени за толкова малка жена?
- От всички злини търсех най-малката!

# 121
Снимачен екип отива в планинско село, да снимат документален филм.На мегдана намерили бай Гошо, и го попитали дали е съгласен да даде интервю. Започнали да снимат, и журналистката попитала:
-Разкажете ни за някое ваша радостна случка в гората.
-Един ден, в гората се изгуби  жената на Пешо, цял ден, и цяла нощ, я търсихме. На сутринта я намерихме, и от радост всички я н@еб@хме.
-Стоооп стоп. Дядо не може така, ти я по добре разкажи някоя тъжна случка.Дядото въздъхнал, и казал:
-Един ден, се изгубих в гората...
🤦🏻‍♀️😁

# 122
# 123
Прочетена обратно думата лебед означава ДЕБЕЛ! Laughing

# 124
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 125
Днешните мъже не са като едно време. Сложиш го отгоре, пада. Сложиш го отдолу, задъхва се. Сложиш го на страни, гледа телевизия!

# 126
Мимето отива в болницата за годишен преглед.
Лекарката я посреща и пита:
- Колко тежите?
- 55 кг.
Лекарката я качва на кантара, той показва 65 кг и сестрата го записва.
- А колко сте висока?
- 175 см.
Лекарката я измерва и височината се оказва 160 см, пак записва и започва да и мери кръвното.
- Кръвното Ви се е качило доста.
- Е, как няма да ми се качи… влязох тук висока и стройна… а сега съм ниска и дебела…

# 127
Мъж се връща от продължителна командировка, жена му на работа, а малката му дъщеричка, гола, лежи в леглото прегърнала голям плюшен мечок и говори:
- Ах ти, полов атлет такъв! Стига толкова, не мога повече! Дванайсет пъти за една нощ - кой може да издържи толкова?
Мъжът /удивено/:
- На какво играеш, детето ми?
- На мама...

# 128
Лекарката я посреща и пита:
Скрит текст:
След консултация с Гугъл и колежи, млада атрактивна жена отива на гинеколог. Обикаля по етажите на болницата и накрая попада на отворена врата с табела "Д-р Петров - Гинеколог. Д-р Иванов - Гинеколог". Хвърля плах поглед през врата, вътре двама мъже в бяло облекло, седнали до масата, хапват пица от кутия. Жената влиза смело, затваря врата и с твърд глас
- Добър ден! Да се събличам ли?
Единият от двамата с тих глас
- Както желаете госпожице.
Мацето влиза зад паравана и след минута излиза гола, застава пред двамата и пита
- Така! Кой от двамата ще ме прегледа.
Двамата не могат  да откъснат поглед от гледата, докато единият не намира смелост да промълви.
- Не знаем госпожице. Ние сме тук да боядисаме кабинета и в момента сме в обедна почивка

# 129
Горката, кръвното й още повече се е качило.

# 130
  • тук, на мястото си
- И какви сме ние сега? - попита тя с наведена глава и ръце стиснали коленете. - Приятели или любовници?
Той стоеше до прозореца и не обели и дума.
- Георги, какъв искаш да бъдеш? - отново попита тя.
Той погледна през прозореца към звездното небе и каза тъжно:
- Космонавт!

# 131
Джордж Буш отива при козметика си и му казва да му постави точка на челото.
Козметикът се учудва и пита защо.
- Разбираш ли, току що говорих с индийския посланик и той ми каза, че съм прекрасен човек, само че - показва с пръст към челото си - тук нещо не достигало.

===

- Защо Буш не се забърка в с'кс скандал?
- Той даже на секретарката си не може да обясни точно какво иска.

===

Джордж Буш е удивителен човек. Той не само е ярък противник на абортите, но е и тяхна жива реклама.

# 132
  • София
- Ванко, какво учиш, бабе? - Агрономство, бабо! - Браво, ще пръскаш на баба лозето! - Митко, ти какво учиш, бабе? - Архитектура, бабо! - Браво, ще построиш кочина за прасето! - А, Наско ти, бабе? - IT специалист съм вече, бабо... - Атанасе, Атанасе, на теб въобще не ти дреме за баба ти, чедо!

# 133
Четирима пенсионери са на почивка в Несебър. Разхождат се из града и виждат кръчма с табела: "Всички напитки за 20 стотинки". Шокирани от това, те влизат вътре. Кръчмата е хубава, чиста, с много място и много посетители. От вратата чуват гласа на приятелски настроен барман:
- Здравейте господа! Заповядайте тук! Какво да Ви сервирам?
- Четири чаши уиски, моля.
- Заповядайте... Моля, 80 стотинки.
Пенсионерите се споглеждат, плащат, пият и поръчват още.
Те отново плащат 80 стотинки. Поръчват отново и пак 80 стотинки. Накрая един от тях не издържа и пита бармана:
- Бихте ли ни обяснили защо тук е толкова евтино?
- Вижте... Години наред бях моряк, но винаги съм мечтал да имам собствен ресторант. Когато спечелих от лотарията 8 милиона лева, купих този ресторант. С толкова много пари не ми се налага да печеля. Правя това, което ми харесва, срещам се с много интересни хора.
Един от пенсионерите е възхитен:
- Каква страхотна история! Но кажете ми, защо тези тримата в ъгъла стоят от 1 час, а не поръчват нищо?
- А, те са от Габрово. Чакат, защото от 18:00 часа има 50 процента намаление.

# 134
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт