🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 722
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 165
Абе и на мен ми прави впечатление Тренера. Той е целия опакован и олепен.
Досега май не е имало такива чудо с толкова здравословни проблеми при участници и даже погледнах Уикипедия за сървайвър дестинациите и Филипините са там.
Нещо не е като хората тук.

Офф топил - Като си скролвах видях, че Йочката и Нончо Воденичаров са били даже от едно племе тогава и пак на Филипините стана цялата тази история. Мен би ме преследвало това, нямаше да искам да стъпя там.

# 166
  • Враца
Харесвам Гогов.

# 167
Трябва да си призная, че и аз почнах да го харесвам, а в началото бях доста зле настроена към него.

# 168
Вижте в нета снимки на ухапвания от пясъчна бълха. Не са като инфектираната рана на крака на Шериф, заради която напусна.

В анкетата не избрах любими, а интересни играчи. Така гласувах и за Жоре, който съвсем не ми е любим, но пък залитна интересно.

Очаквам леко по-различна от очакваната от промото ескалация на отношенията в лагер 2, но пак ще има играчи, които ще задълбаят дъното. Билянче, горе главата, с теб сме!
Моля ви, пишете обективно какво се случва, защото няма да мога гледам сега, но ще следя междувременно темата.

# 169
За мен трябваше да има втори въпрос - освен любими и интересни играчи. Защото и аз смятам, че Жоро е много интересен играч, но определено не ми е любим

# 170
Ще е яко, ако човека с 1(или 2) гривни, къде е ударил двамца за 39 гривни, да е Мая на някоя изцяло логическа игра. Чуква Кирцата и Гошката/Венци, събира 39 гривни, дава ги веднага на Бистра(че ще ѝ ги вземат още на другия кръг, ако не е имунизирана до края на предаването) и се отказва, Бистра става с около 50% гривни, което я прави финалист и стига 100% финал без да играе повече, и после делят. Дано някой е пробвал подобен шот с едногривно камикадзе.

# 171
Шериф за Гогов " глътка свеж въздух на фона на политкоректните". Точно.
Тренера е опакован за да не се мокрят раните. Може и сам да се е опаковал. Имат найлони.

# 172
Затова ли ѝ подбра такива съперници?

Дам, което приятел може да ти направи и враг не успява Simple Smile

# 173
  • София
Ина е някаква хахавела Simple Smile
В добрия смисъл на думата. Жената си странства насам-натам.
Само приятели са разбира се с Венци.
С бившия си живеят като съквартиранти (?!), а сега си има нов приятел (с него пък се знаели от години ама чак сега пламнала любовта) и не съм 100% сигурен, че разбрах ама май и тримата живеят заедно?! 😮

Иначе и Ина е имала много кофти инфекция от пясъчна бълха и май 10 дена се е лекувала или нещо такова. Като инфекцията се получава тук в България. Била много зле.

# 174
За всички, които чакат бълхата. Мисля, че точно за Шериф става въпрос просто или Н.Н. не разбрал точно от какво е станала раната или пък не му се иска да каже, че е от играта.
И Биляна пусна стори, в което казва, че е с увредени нерви на крака от играта в четвъртък. Изгубила е чувствителност в единия крак. То да стоиш на тия колове в продължение на час..
Не би ли трябвало игрите да са безопасни? Нещо много хора се увредиха.

# 175
  • София
И аз щях да пиша, че харесвам Гогов. Има страшно точни наблюдения, с един поглед хваща всичко. Нищо, че се прави на заспала муха Simple Smile

# 176
Аз пък чак снощи, когато прегледах първия пост, видях, че има линкове към визитките и реших да си припомня на някои участници. И каква изненада... осъзнах, че това всъщност не са съвсем кратките представяния в онази като стая за разпити, които даваха в първия епизод, както аз си мислех 😅 А доста по-дълги видеа. Интересно са ги направили - участниците или някой техен близък да ги снима и показват малко повече от вътрешния им свят.
Георги и Влади наистина рисуват много красиво, което може да се предположи, имайки предвид професията им, която и на мен ми беше мечта като по-малка. Георги някак по-дарк, Влади по-цветно. А той всъщност показва и много интересни други неща, направени от него. Няма как да се отрече, че определено е креативен. Биляна е много симпатична с майка си. Бистра с брат си. На Петя показват приятелката. Хаха, Кирил, който се оплаква, че тъкмо прострял, защото си няма жена, която да го направи. А и кани интервюиращата да му иде на гости или нещо такова. Човекът явно наистина е в търсене на любовта и не пропуска потенциални възможности 😂
Другите още не съм ги изгледала, но пак се радвам, че се осъзнах поне в средата на сезона 😆🤦🏼‍♀️

# 177
Ще е яко, ако човека с 1(или 2) гривни, къде е ударил двамца за 39 гривни, да е Мая на някоя изцяло логическа игра. Чуква Кирцата и Гошката/Венци, събира 39 гривни, дава ги веднага на Бистра(че ще ѝ ги вземат още на другия кръг, ако не е имунизирана до края на предаването) и се отказва, Бистра става с около 50% гривни, което я прави финалист и стига 100% финал без да играе повече, и после делят. Дано някой е пробвал подобен шот с едногривно камикадзе.

Аз снощи на 3-тата шотландска ракия писах подобен сценарий.
От къде ми дойде тази гениална мисъл ли?
Бистра е гимнастичка. Страшен спортен хъс! Играе до последен дъх.
Биляна е гимнастичка. Спеше... Изведнъж се събуди и от инат щеше да умре на онези колове, но победи.
Мая е гимнастичка. Спи...... Засега.... Дали ще се събуди предстои да видим.

# 178
Може би съм мнителна, може злобна и/или  цинична, но това избухване на девойка, която 6 седмици споменаваха всички във форума само като част от абревиатурата БиБе ми изглежда тежко режисирано. От безлична част на миманса в Лагер "Глория" до фаворит на мнозина за финалист - не знам, идва ми малко пресилено.

# 179
  • София
Много интересен материал на Тереза в bTV плюс.
Тайните на острова: 'Лагерите на отборите'
Брей този Венци верно е със златни ръце. Какви неща е измайсторил. 😊

Иначе да, играчите не могат ей така да си щъкат между лагерите, защото е опасно според мен. Има доста отровни и  опасни змии. Разбрах, че доста често са ги виждали, смятайте. А те обикновено се крият от хората, т.е. там където са самите лагери би трябвало на хартия да е по-сигурно ама...
Иначе от Туджаров разбрах за някаква много опасна стоножка на Филипните дето ако те ухапе после си 10 дена в болницата със смазващи/разкъсващи болки. Когато той е бил във Филипините за Сървайвър (точно на Нончо сезона ако не се лъжа) именно една такава стоножка му се лепнала на крака ей така от нищото и той най-небрежно си я махнал с ръката, без да осъзнава как на косъм се е разминал...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 00:52 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт