🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 689
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 215
Сега се замислих нещо, как така всички мъже са със супер дълги коси и бради вече, а Киро е с перфектно обръсната глава и оформена брада?! 😂

Обърна ли внимание защо Гогов  и Вера ходиха до лагер Глория?  Гогов каза " Да ми оформи Киро брадата." Допускам, че Киро си е взел машинка на острова. Нали имат право да си вземат един предмет. Вера определено е много умна! Тихите води са най-опасни 🤣
Да, Гогов наистина е с добре оформена брада. ето и мъжете се поддържат, само Марина още не си е измила косата и ходи с тези плитки вече сигурно над месец.

# 1 216
Изобщо Марина оставя впечатление за мърлявост. Косата, ноктите, банските. .

# 1 217
  • Буркина Фасо
обаче е майка. Smiley

# 1 218
Добре, че на момчета Grinning

# 1 219
  • Буркина Фасо
горките. вечно ще са мърляви и момите няма да ги харесат Smiley

# 1 220
  • Другата България
Ако някога е коментирано и съм пропуснала се извинявам, но Марина пробвала ли се е на кастинг за Игри на волята? Там често се влачат непосилни тежести, има дълги битки, на които би могла да блесне. Тук все нещо не й се получава и нищо не нейното.
Аз поне не знам, Дяволо ако знае, но мисля, че не е.
Марина всъщност е откритие на Гуспата, тя и Денис /когото познавам задочно и почти лично , и който е близък приятел на Крум от последния сезон на ИВ/ спечелиха последния му “Максимал“. Ей ги на:

Ей го и тренера - същата работа.

Та Марина физически наистина ги отвя, а бяха доста подготвени бивши участнички от всякакви ТВ формати.
На Тренера партньорката беше Ванчето от ИВ, която сега води подкаста на формата.
Абсолютно сигурна съм, че и в този формат и тренер, и Марина са благодарение на Гуспата.
Дори не знам явявали ли са се на кастинг.

# 1 221
  • София
Нямам информация да се е пробвала за Игри на волята.
Да, там би имала успех, защото халки и силови трасета не са и проблем.
Ама тези битки на Острова искат съвсем друг тип подготовка.

Венци според мен би имал успех и на двете места, ама такива са на пръстите на едната ръка.

# 1 222
Ако някога е коментирано и съм пропуснала се извинявам, но Марина пробвала ли се е на кастинг за Игри на волята? Там често се влачат непосилни тежести, има дълги битки, на които би могла да блесне. Тук все нещо не й се получава и нищо не нейното.
Аз поне не знам, Дяволо ако знае, но мисля, че не е.
Марина всъщност е откритие на Гуспата, тя и Денис /когото познавам задочно и почти лично , и който е близък приятел на Крум от последния сезон на ИВ/ спечелиха последния му “Максимал“. Ей ги на:

Ей го и тренера - същата работа.

Та Марина физически наистина ги отвя, а бяха доста подготвени бивши участнички от всякакви ТВ формати.
На Тренера партньорката беше Ванчето от ИВ, която сега води подкаста на формата.
Абсолютно сигурна съм, че и в този формат и тренер, и Марина са благодарение на Гуспата.
Дори не знам явявали ли са се на кастинг.

Мисля, че някъде го споменах кой кой е вкарал в Острова.( според мен де) Виж началната страница която ни направи Diavolo ; Режисьор: Цецо Матев (Фермата и Максимал).
Гуслата нещо не вдянах къФ го играе на острова

# 1 223
Гуспата е координатор на игрите.

И аз като Дяволо силно се надявам да не са измислили някоя глупост тази вечер и да си замине някой читав играч.

# 1 224
  • Другата България
А, аз съм сигурна, че е Гуспата, няма какво да гледам.
Както и да е, няма значение.

# 1 225
Гуспата е координатор на игрите.

И какво координира? Кога да построят конструкциите или...?
Едни бързи сметки; 10-на човека са човек на някой. Тоест без кастинг. 10-на човека са пълнеж за лесен отстрел. И остават по- малко от 10 човека които са внимателен подбор, знаещи за какво отиват. Със стратегии и шансове за победа

# 1 226
  • София
За всички, на които им е любопитно какво аджеба казва Диляна.

Hanapin ang disc е според речника. С провлачено второ "а". 😃

Ама и "пеньоар диск" приемам, откакто постовете на нашия съфорумец са хумористични, вместо жлъчни. 🤞😁

Мен друго ме мъчи.Откъде дойде това,че Филипините са на 4 часа път? Simple Smile

# 1 227
Мен друго ме мъчи.Откъде дойде това,че Филипините са на 4 часа път? Simple Smile
Наш съфорумник така твърдеше.

# 1 228
  • София
Чета, че всички предполагате, че ще продължим да слушаме двете високоморални особи, защото Тренера ще спаси отпадналата. Ако ревящата загуби може и да стане (с едно голямо ако), но ако е другата съскаща се съмнявам, че ще бъде толкова благороден и чувстващ се виновен. И пак ако от продукцията не ги изненадат с някоя нова врътка на препълнен стомах.

# 1 229
Скрит текст:

Вижда се докъде са стигнали Мая и Марина с реденето на пъзела, когато Бистра тръгва към Мая.
Марина няма как да знае, че на Мая й е оставало много малко, но вижда колко много й остава да реди на нея самата.

И снощи забелязах, че много хора казват, че Мая е била супер близо да си завърши сама играта. Аз като дадоха кой до къде е, преди Бистра да отиде да й помага, останах с доста по-различно впечатление, но не ми се връщаше да гледам как точно е било. Но всъщност тези снимки показват, че наистина е била далеч от края. Това, че има от всички цветове в колонките не я прави да е била по-напред от Марина в случая. Най-тъмните трябва да са най-отзад, преди всички други и после по-светлите и после още по-светлите и тн. При Мая най-тъмните въобще не са си на местата. Това означава, че ще трябва да извади всички преди тях, после и тях и тези след тях, и тогава да постави най-тъмните най-отзад и да започне да реди следващите по цвят. То можеше и Марина да се оплете много, но поне според мен Мая Бистра си я спаси отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт