Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 923
  • 669
  •   1
Отговори
# 75
А какви идеи имате за тераси?

# 76
https://youtube.com/@rebeccarobeson1?si=fxCdQzdYa71gpBOx
Ето този клип беше споделила съфорумка  в края на миналата тема и много ми харесаха блещукащите лампички , ако някой знае от къде да намеря ,но и с по добро качество да са ,иначе имам обикновени студена светлина ,ще съм си пак с тях в краен случай.

Мисля, че са от този тип - LED микро лампички

Имам такива, купувани от Бриколаж, но съм виждала и по други магазини. Трява само да гледаш да пише, че са мигащи. Около 5-6 метра са на дължина и са на батерии, които обаче издържат около 3-4 дни и трява да се сменят или зареждат. За да се постигне хубав ефект като в клипа ще трябват поне няколко такива или да се намерят по-дълги и по възможност да са с кабел за включване към ток.

Тук се виждат сложени по орхидеите на прозореца
Скрит текст:

# 77
Хубави елхи има в Бриколаж. Много хубави даже. В Практикер също не са лоши.
Относно лампичките, такива блещукащи като в американските видеа, при нас няма да намерите. Не е като да не съм търсила. Говоря за тези, на които лампичките примигват но някак редувайки се, а не всички наведнъж. Иначе при нас се продават с различни програми и да, пак има примигващ режим, но там мигат всички. Ако някой намери от тези другите, моля да каже. И аз бих искала такива.

# 78
От Лидл съм взимала миналата година с такъв режим на мигане. Доста добре се получава ефектът. Бяха в пластмасови кутии тип контейнер и на цена под 20 лв.

# 79
  • Някъде там
От Лидл съм взимала миналата година с такъв режим на мигане. Доста добре се получава ефектът. Бяха в пластмасови кутии тип контейнер и на цена под 20 лв.
Тази седмица мисля, че пак пускат същите лампички. Клъстърите също мигат по този начин, но си държат цена.
Ох, аз знам, че си оправих елхата и въпреки това ме сърбят ръцете за ето тази.

Има и клипче как я сглобяват и как изглежда, като цена също е приемлива.
Това е клипчето: https://m.youtube.com/watch?v=5Pt8RiDzTLk

# 80
Точно такива са моите лампички. Не мигат всичките едновременно, а през една и се получава този ефект все едно е блещукане на снежинки.

В клипчето явно са ползвани такива, които са от линка даден в описанието под клипа, където могат да се намерят нещата включени в декорацията.

Ако напишете в гугъл LED Fairy Lights излизат много предложения в Амазон, Тему, Алито и на други места.

# 81
Дано се отвори видеото. Аз имам предвид режим на мигане като първите два модела. От типа като от Амазон има навсякъде.

https://youtu.be/0F8AFFp7L3k?si=lq-HlPmnzeU0Bg7W

# 82
Наистина първите два вида са като по филмите

# 83
  • под тепетата

Ох, нямам търпение да се похваля с какво се сдобих! Малко ме е яд, че не си купих още една.

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 17:37 от bilqna_69

# 84
И аз мисля, че клъстер лампичките имат този режим, но наистина държат цена. Няма пък да ги дам тези пари😀
Миналата година към края на сезона грабих в Метро с торби, за жълти стотинки  бяха, но така си седят още по пликове нещата. Сега ще ги отварям, да видя каква концепция ще ми дойде, та да допълня нещо от Тему. Много хубави неща има, но не може всичко.

# 85
  • Някъде там
Това са клъстер лампички https://www.youtube.com/watch?v=x5cqF1ckw7o.
Аз си харесах такава верига с 800 LED, като размер е:  16м, захранващ кабел 3м. за 70лв. , но мисля, че за да обиколят едно дръвче и да свети красиво ще са необходими 2 бр., което си е доста като парички.

# 86
Да, сега разбирам какво имахте предвид по-рано. Обаче много кабел в тези клъстъри 🫣🤣. А за моята двуметрова елха никак няма да ми е рентабилно. Ще си карам със старомодните примигващи лампички.
Днес си взех спрей-боя в златно и сребърно. Имам доста червени топки, които смятам да боядисам. ММ ще ми помогне. Хубави са топките, стъклени от Димс92 съм ги купувала. Обаче защо толкова много червени съм взела 🫢. Ако се получи добре ще ви покажа.

# 87
Понеже питането беше за лампичките и ефекта, който дават в украсата конкретно в дадения клип съм сигурна че са тези LED микро лампички, а не клъстър. Вижда се, когато ги слагат на елхата (около 5:45 мин.) и още повече на тази украса от клони на тавана (около 11:23 мин.).
Самата елха си има вградени лампички, а тези са добавени после, за да се получи ефекта на блещукане.

# 88
Билянка, чудна е! От къде я взе?
Аз взех още една тематична чиния. Всъщност е купа, но не личи на снимката.

# 89
  • под тепетата
Pippi_, имам си едно магазинче в Пловдив, което съм кръстила Евтиното. Там се внасят стоки на много евтини цени. Тази топка е около 20см в диаметър , никак не е малка и е 10 лв. Много неща вървят по две бройки на промоция. Сега е заредено с коледни украси.
Купата е много красива!

Общи условия

Активация на акаунт