Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 43 421
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
И мен ме сърбят ръчичките - тази година с това кофти време, рано-рано ме хвана коледната треска.

# 691
Благодаря и аз за новата тема ❤️
За сега се възпирам да разглеждам и купувам нови неща за коледа, че нямам нито къде да ги наредя, нито къде да ги прибера после, но ще видим дали ще мога да удържа фронта до край 😁

Забрави. Laughing
Отпусни душата и ги купи тия дрънкулки, гирлянди, лампички или каквото ти хареса там.
Всяка година се кълна, че нищо няма да купя, ма до сега не съм удържала. Laughing

# 692
Благодаря за новата тема!

Записвам се да следя красотите, които споделяте.
Страхотни неща показвате.

Ние вчера с детето взехме близалки и бастунчета(по 60см са) за двора от Джъмбо.

.

# 693
Включвам се и аз 🙂 тази тема я следя за душата, както се казва. Вкъщи все е натурия и нямам особено желание да добавя още неща в хаоса.
Ще украсим с децата, разбира се, но тук си влизам за приказните снимки и коледното настроение.

# 694
  • Euskal Herria
Макар все оше да мисля есенната украса, се записвам, за да не ви пропусна. При нас започнаха да зареждат и коледни декорации в магазините, ведно с хелоуинските.

# 695
  • Някъде там
В юск са пуснали коледната декорация:
https://jysk.bg/koleda - не виждам нищо ново и интересно. В Пепко също са пуснали някой неща, но и там нищо не ме грабва за сега.

# 696
И аз благодаря за новата тема ❤🎄

Според мен в момента навсякъде си пускат старите неща изостанали от предишни години и тепърва ще пускат и нови.
Миналата година по това време си купих едно малко сладко борче за бюрото от Синсей. Леле, как миришеше на мухъл, кой знае къде е стояло, но с проветряване и малко ароматизатор спасих положението 😹

# 697
  • Някъде там
И аз благодаря за новата тема ❤🎄

Според мен в момента навсякъде си пускат старите неща изостанали от предишни години и тепърва ще пускат и нови.
Миналата година по това време си купих едно малко сладко борче за бюрото от Синсей. Леле, как миришеше на мухъл, кой знае къде е стояло, но с проветряване и малко ароматизатор спасих положението 😹

Аз също мился, че си изчистват старите колекции, но специално в Юск всяка година колекцията е една и съща и не предлагат голямо разнообразие. Все пак си набелязах няколко неща.
Все още нямаме тема за коледни декорации 2025/2026, това е миналогодишната ни тема Simple Smile

# 698
  • София/Севлиево
Откога надничам тук и чакам да се раздвижи точно тази тема...Нали си ме знаете,че още от рождения си ден почвам да мисля за Коледа(нищо че е 15 юли) и някъде от началото на септември гледам разни коледни неща.В Синсей тази година имат безброй предложения (особено чинии,чаши и подобни),но за съжаление повечето са онлайн...

# 699
  • Euskal Herria
А защо новата тема са я сляли със старата? В един момент почнах да се чудя аз ли бъркам, къде съм писала...

# 700
Толкова рано не си спомням да съм купувала коледна украса ,но тази година започнах. Взех си от Кик едно дървено конче,че нямах и две малки орехотрошачки ,че са ми слабост. Но пък направих поръчка и в синсей и тему....още не ми е ясна концепцията ,но тя накрая като започна да подреждам...Grinning

# 701
  • в сърцето на един мъж...
А защо новата тема са я сляли със старата? В един момент почнах да се чудя аз ли бъркам, къде съм писала...

Не бъркаш. Новата е изтрита.

# 702

Не бъркаш. Новата е изтрита.
Хм , и защо така ?

# 703
  • Euskal Herria
Ами постът ми от новата е тук, в старата. Затова мисля, че са ги слели двете. Т. е. продължили са старата.
Но защо?

# 704
  • в сърцето на един мъж...
Ами аз питах, изтрили са я, след това са я сляли със старата. Заради неразбирателство кой да я оформя.

Общи условия

Активация на акаунт