Политиката в България - Епизод седми

• 691 264
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 22 920
Не е ли " приключват", а не " приключвай". Една буква, но има огромна разлика. Манол Пейков нарочно ли го прави?
все тая.

# 22 921
Ако ББ имаше пръст в тази работа, да е закопчал БК много отдавна.
Защото има защо.

# 22 922
Не е ли " приключват", а не " приключвай". Една буква, но има огромна разлика. Манол Пейков нарочно ли го прави?
ПриключваЙ е!

Трябва бързо да разтури седянката, докато не са му задали въпроси Wink

Защото има защо.
Да, защото Портних не помириса кметски стол...

ББ трябва да го преглътне , Варна повече не иска да го погледне. Щом възражданци гласуваха за ПП на балотажа представете си за какво отвращение става думма!

# 22 923
И за какво да закопчае БК? Grinning

# 22 924
Ето как се прави...богове...
https://www.facebook.com/share/v/16yQPtdz4e/

# 22 925
Защото има защо.
Б.Б. не смее да "закопчава",а чрез авера си главния прокурор страхува враговете си. С изключение на Иванчева. Опита се с Черепа,но той му се опъна...

# 22 926
ББ е много архаичен обаче с тези бележки на хартия. Помните ли на един брифинг по ковид , сто пъти повтори " грандове", вместо " грантове", та пак с бележка се оправи терминът 🤣.
Голям динозавър е, но има и нещо очарователно в този аналогов подход. Телефон с копчета, бележки , пищов на шкафчето, и други неща .

Васи, с телефон съм, видях как е написано Т в ' кмет". Може и да бъркам.

# 22 927
На грандиозните "антикорупционери" от ПП препоръчвам да изчакат резултатите от разследването.
И да не се оправдават с Портних.

# 22 928

Като гледам с какъв непукизъм реигара на прочетеното и как развя листчето.....  Не ми се видя да се впечатли особено. Реакцията му беше точно от типа "Хм, кво от това - кво ме занимават с глупости точно сега". Не знам - не ми се видя да е нещо, което да е очаквал и да го е зарадвало, като новина.

# 22 929
ББ е много архаичен обаче с тези бележки на хартия. Помните ли на един брифинг по ковид , сто пъти повтори " грандове", вместо " грантове", та пак с бележка се оправи терминът 🤣.
Голям динозавър е, но има и нещо очарователно в този аналогов подход. Телефон с копчета, бележки , пищов на шкафчето, и други неща .

Васи, с телефон съм, видях как е написано Т в ' кмет". Може и да бъркам.
https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2025/07/08/4804541_burzi_nov … i_8_juli/#4805097
Тук е по-голямо.
Аз го гледам на 24 инча монитор Wink "Чавката" е подобна, но са 2 чертички.

# 22 930
Ама ние все ги чакаме тези резултати, все не идват...животът ми в чакане мина. Grinning

# 22 931
Благодаря на Барса за клипчето, ми смешно ми е, честно. 🙂. И стоят РЖ и ТД и как погледнаха бележката  🤣

# 22 932
Ама ние все ги чакаме тези резултати, все не идват...животът ми в чакане мина. Grinning
На КП изнизването по терлици малък резултат ли ти е?

# 22 933
Не е, защото на "арестуваха" е написано с печатно Т, а на "приключвай" да е ръкописно? Съмнява ме някой да пише в едно изречение Т по различни начини.

Още преди месец са надушили, че Боко си играе с институциите и размахва бухалка....
https://www.mignews.info/mutrite-v-ataka-borisov-i-gerb-si-vrash … /#google_vignette

# 22 934
Аз лично не виждам логиката да се отказваш от имунитета си, за да се отървеш, това от старите партийци го знам, дето са като куче с кокал със златния имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт