Политиката в България - Епизод седми

• 691 230
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 22 995
  • Буркина Фасо
Договорът с Боташ може/сигурно е напълно законен.
Проблемът е каква е мотивацията да се подпишат условия, които ни режат главата откъм кръста?
аз разбрах, че този договор е бил изпълним ако по него тече евтина руска газ за Европа.
Европа наложи някакви санкции на Русия, ние се отказахме от руска газ  и така затънахме.
иначе Европа си пак купува руска газ, но по-скъпа и от други тръби.

# 22 996
Проблемът е каква е мотивацията да се подпишат условия, които ни режат главата откъм кръста?
аз разбрах, че този договор е бил изпълним ако по него тече евтина руска газ за Европа.
Европа наложи някакви санкции на Русия, ние се отказахме от руска газ  и така затънахме.

А аз слушах една камара специалисти още преди да се подпише този договор, че е изключително неизгоден за България. При никакви условности, чисто и просто неизгоден.

# 22 997
Асен Василев по Нова нюз показа снимка от 2015г. на собственичката на фирмата, подала сигнал срещу кмета на Варна, предърната с Бойко Борисов. Каза, че тази фирма е печелила обществени поръчки по негово време за общо 6 милиона.

Ако на някого още не му е ясно, че тече активно мероприятие срещу кметове на ППДБ.
За протокола, не гласувам за тях. Да не си помисли някой, че съм пристрастна.

# 22 998

Не знам какво си разбрал.
"Евтината руска газ" не е имало отдавна..
Още преди войната цените  се удвоиха https://money.bg/finance/prirodniyat-gaz-zapisa-nay-tezhkiya-edn … e-ot-yanuari.html .
Договорът е подписан след санкциите и войната.

При условията липсва реципрочност- нашите права и задължения са да плащаме, правата и задълженията на турската страна са да ни приемат парите.

# 22 999
Собственичката на фирмата се занимава с бизнес от 35 години. Може да я има прегърната с който и да е политик някъде в миналото. Напълно й вярвам, че са я натискали за пари и подкупи. Което е супер отврартително и ако има виновни, се надявам да ги разкрият и накажат.

# 23 000
Собственичката на фирмата се занимава с бизнес от 35 години. Може да я има прегърната с който и да е политик някъде в миналото. Напълно й вярвам, че са я натискали за пари и подкупи.
Да бе, ще и вярвам. Натискана, пък обжалвала и дума не обелила за натиска. Сигурно и от КЗК и ВАС е натискана. Някои фирми не приемат "не" за отговор що се отнася до бизнеса им. И са удобна маша за нечистоплътни политически намерения. Аз призовавам да се проверят всичките и обществени поръчки с Община Варна и да се види какво точно е ставало там през тези 16 години. Нали търсим истината?

# 23 001
Аз четох, че жената е подала сигнал още миналата година, преди 8 месеца. И й вярвам. Нека проверяват всичко. Някой да те изнудва за пари по проекти за деца в неравностойно положение е твърде отвратително.

# 23 002
Собственичката на фирмата се занимава с бизнес от 35 години. Може да я има прегърната с който и да е политик някъде в миналото. Напълно й вярвам, че са я натискали за пари и подкупи. Което е супер отврартително и ако има виновни, се надявам да ги разкрият и накажат.
И аз вярвам, щом е правила бизнес по времето на Портних, е давала рушвети и още как. Въпросът е, че сега не печели тя обществените поръчки, както й е било гарантирано преди от ГЕРБ.

# 23 003
Без доказателства няма да стане нищо. Ще разберем с времето Simple Smile

# 23 004
Аз четох, че жената е подала сигнал още миналата година, преди 8 месеца. И й вярвам. Нека проверяват всичко. Някой да те изнудва за пари по проекти за деца в неравностойно положение е твърде отвратително.
А това което са направили вчера в дома на Благомир Коцев с жена му и децата му какво е?
https://dariknews.bg/regioni/varna/zhenata-na-kmeta-na-varna-bla … mu-snimka-2424618

# 23 005
Да, много хубаво би било всички виновни да бъдат разкривани и наказвани.
Не избирателно.

# 23 006
На жената й съчувствам, тя няма вина за постъпките на мъжа си, разбира се.

Засега нещата са под въпрос и тепърва ще се вадят доказателства. Нека изчакаме да видим какво се случва.

# 23 007
  • Буркина Фасо

Не знам какво си разбрал.
"Евтината руска газ" не е имало отдавна..
Още преди войната цените  се удвоиха https://money.bg/finance/prirodniyat-gaz-zapisa-nay-tezhkiya-edn … e-ot-yanuari.html .
Договорът е подписан след санкциите и войната.

При условията липсва реципрочност- нашите права и задължения са да плащаме, правата и задълженията на турската страна са да ни приемат парите.
договора не е правен за ден-два. вероятно година преди да се подпише, ако не и повече, е започнало проучването му. от нас се е искало да го изпълним, а другите държави на какви цени са щяли да се договорят с Русия си е тяхна работа. може и без пари да им го дават.

# 23 008

А има ли я прегърната с друг политик, от друга партия през тези 35 години?
И получвала ли е по 6 милиона, по времето на друга партия?
Едно е да имаш бизнес от 35 години, съвсем друго е да печелиш преимуществено обществени поръчки. При това по времето на конкретна партия. Че чак да заслужиш прегръдката на лидера й.

# 23 009
На жената й съчувствам, тя няма вина за постъпките на мъжа си, разбира се.

Засега нещата са под въпрос и тепърва ще се вадят доказателства. Нека изчакаме да видим какво се случва.
Какви са постъпките на мъжа и? Някакви доказателства има ли? Или само твърденията на Джукондата са релевантни в случая, че да се тормозят кърмачка и две невръстни деца посред нощ? Варна ако и сега проспи това, си заслужава съдбата. Прекрасен град с уникални природни дадености и история и с отвратително управление от десетилетия.

Общи условия

Активация на акаунт