Политиката в България - Епизод седми

• 691 221
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 100
Въобще не е до некадърност. Напротив. До мафия, завзела всичко на всички нива е. Там колкото и да си кадърен, не е ясно въобще кой ти е бушон. Ако тръгнеш да подменяш всички-ще те обвинят в чистка/метла. И пак не е гаранция кой е подставен и как се представя. Абе вие все едно не помните някога СДС с каква заявка беше, какво се оказа по някое време...
Освен това в момента точно сме свидетели на скалъпени компромати. На които масовката се поддава.

# 23 101
За Барбутов си има доказателства, нали?

# 23 102
За Барбутов си има доказателства, нали?
Съмнителен запис с неясен произход? Друго има ли?

# 23 103
Ако Терзиев не може да удържи на темпото и все още не знае много неща, за съжаление колкото и да му съчувствам като човек, като жител на столицата не ме устройва. В крайна сметка се е хванал той на хорото, със заявката, че може и знае и ще действа. Той не е журналист, та само да свежда до знанието ми от тв какви са далаверите. Разчитам, че ще действа.
Пак казвам, наясно съм с алтернативите, но това не значи че мога да му прощавам всичко. В крайна сметка и ББ дълго лежа на кълката с наследството, нали?
За Варна имах колебания, защото не съм наясно. Но определено няма по запознати с качеството на храната в училищата от съфорумките и абсолютно вярвам, че е била ужасна и става дума за далавери и корупция. да беше нещо друго, но училища и хранене , това сме го дъвкали безкрай, и лично аз също, но в столицата, така че е ясно какво се случва. Уффф

# 23 104
И какво сега, заради мафията ли оставаме без Врана?
Какво ли питам. Веднага мафията се намеси. Паркът работеше, беше атракция за гостите на София, сега го няма
Спирам.

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 09:49 от tays

# 23 105
Ама чакайте, все още Варна не е паднала. Аз вярвам, че ще се запази положението.
Паркът Врана беше мега зле и въобще не е атракцията на София....хайде стига глупости.

# 23 106
Асен Василев: „Това, което видях в записа е абсолютно недопустимо. Разговор между зам.-кмет на Столична община и кмет на район, в който те се уговарят да правят корупционна схема. Ако е вярно, това е подсъдно.(…) Г-н Барбутов носи отговорност за действията си, на записа се чува, че ръководството на партията не знае за това нещо"

Значи Барбутов според вас е чак толкова глупав доброволно да стане бушон на партията си? Дообре Simple Smile А кметовете на столичните райони всички са лъжци ли...? Вярвам им.

# 23 107
Доброволно не. Но да е глупав да стане-да.

# 23 108
Терзиев значи трябва да е адски некадърен, ако не си познава персонала и мутренските му похвати. Зам- кмета му е дясната ръка, но той не знае какво прави...? Или Терзиев си е наясно с всичко. И двата варианта са ужасни.
Отвори малко "Семейни отношение " и ще видиш, че с един човек може да спиш в едно легло и да не го знаеш какво прави.
Плюс това аз вярвам в човешката "еволюция" и регресивна такава.

# 23 109
Терзиев не е нещастно женен, а в доста по-различна ситуация, с многократно по-големи отговорности. От няколко кмета в София са искани пари и подаяния за неговата партия, но той не знае. Е, добре Simple Smile

# 23 110
Терзиев не е нещастно женен, а в доста по-различна ситуация, с многократно по-големи отговорности. От няколко кмета в София са искани пари и подаяния за неговата партия, но той не знае. Е, добре Simple Smile

Семейните отношения са микро огледалото на обществените.
Взаимосвързани са и са прекрасна аналогия впрочем.
Масово не се приключва за ден един нещастен брак, а се търсят доводи, доказателства, и носи огромна отговорност най-малкото какви лични травми оставяш след това по веригата. Всички индивиди, минали през личан катарзис, семеен, сме единици в това общество, така че сравнението си е един път и съвсем на място.
Да искаш подаяние-не ми е понятно това какво точно значи. Подаяние носи друг смисъл. Говорим си за корупция и подкупи, не за подаяния. И тук заставам зад мнението си, че кмета е последния човек, който чува от тук и там. Досущ като в семейството при изневяра.

# 23 111
Бтв той не принадлежи към нито една партия.
Колегите като нареждат шефа си в частни разговори, шефът им знае ли ?
Много е просто, до горните нива стига само това, което трябва да стигне.

Освен това ако разсъдим практически говорим за няколко десетки хиляди лева, Терзиев от собствения си джоб да ги извади ще има по-малко главоболия.

# 23 112
Ваше право е да вярвате в това. Аз не допускам подобна наивност за кмет на София.

# 23 113
Ваше право е да вярвате в това. Аз не допускам подобна наивност за кмет на София.

Ама то не е наивност. Нещо бъркате основно понятията.
Когато си поставен в условия на завзета от мафията държава няма такова нещо като наивност. Убедена съм, че точно Терзиев е напълно наясно с какво се бори.

# 23 114
С какво се бори? Той със собствените си заместници и съпартийци не може да се оправи? Не го виждам в борбена роля Simple Smile По-скоро директно в губеща такава.

Общи условия

Активация на акаунт