Политиката в България - Епизод седми

• 699 670
  • 23 684
  •   1
Отговори
# 165
възраждане да не станат втори. едната агенция даде солидна разлика между пеевски и доган. три процента от пепейци са гласували за герб. два процента от герб са гласували за пеевски. аз бях на ръба да го направя това последното, хаааааааааа ...

# 166
Абсолютно никога досега не е било в 23 часа да нямаме поне 5-6 процента от протоколите на ЦИК

Алфа Рисърц 99,99 по БНТ
4,4 МЕЧы 3,8 Величие.

# 167
Антикорупционният закон в този си вид няма как да бъде подкрепен. Това е един закон за доносчеството. ККОНПИ ще може да реагира, просто по един анонимен донос, без  да има решение на съда.
Освен това ПП-ДБ искат да превърнат закона в закон за обратната давност и да съдят хора отпреди 2020 година.
Борисов никога няма да се съгласи да приеме закона в този вид.

Мириел, различен прокурор няма да има. Предвид натиска от ПП-ДБ да вкарат в затвора ръководството на Герб съм сигурен, че Герб ще кажат че част от разговора за правителство е да бъде избран Сарафов или някой като него.
И що ?
ТОй нали е бял и чист ..

# 168
Не откривам къде е странцата на ЦИК, където могат да се видят камерите с броенето по секции. Само активност. По-късно ли ги пускат?
Ето тук
https://evideo.bg/pe202410/index.html

# 169
Не знам дали е бял и чист, но е явно желанието на ПП-ДБ да го вкарат в затвора - със или без вина. (т.е. да извършат трибунал)
Нито един партиен лидер - прав или крив -  няма да се съгласи да дава подкрепа срещу това да влиза в затвора
Законът в този си вид е абсурден. Първо това дава възможност ККОНПИ да се превърне в бухалка и да прави конфискации по анонимни доноси. Второ трябва да се въведе закон за обратна давност - което е правен нонсенс. Трето да се съдят хора преди 2020 т.е. точно деня в който дойде ПП-ДБ на власт.   И накрая прокурора трябва да е човек на ПП-ДБ.
То е ясно какво ще стане -  Атанасов става прокурор, Боец подава сигнал и се почват арести на Борисов, Дончев и пр. Законни - незаконни - голяма работа.

# 170
ППДБ, БСП и ИТН вдигат в абсолютни гласове, Герб е първи, Пеевски с летящ самостоятелен старт в политиката, Меч влизат, всички са победители, големите губещи са Доган и Величие. Доган освен че се озова от идол и почетен председател в ДПС, в такъв във два пъти по малка партия, губи първата битка във войната с Пеевски за влияние сред електората на ДПС, а Величие изненадващо за мен, са вън от парламента за сега, за сметка на Меч. Аз мислех че ще е обратното, те вътре, а Меча вън.

# 171
  • София
Не храни напразни надежди. Simple Smile
Истината е, че този бас е изгубен преди още Борисов да се изкаже по въпроса. И не, не си е променил думите, отдавна твърди това, което каза и днес.

Как да не си е променил думите? Месец преди изборите приказваше, че иска с ПП-ДБ, седмица преди изборите - кабинет на малцинството, а сега всички без "Възраждане". Утре ще чуем четвърто, съвсем различно нещо, но на действия ще видим пето, отделно действие. Това е като развитие на опера от 17-ти век в няколко части без ясен завършек.

# 172
Не знам дали е бял и чист, но е явно желанието на ПП-ДБ да го вкарат в затвора - със или без вина.
Нито един партиен лидер - прав или крив -  няма да се съгласи да дава подкрепа срещу това да влиза в затвора
е, ако няма за какво да влиза в затвора, какъв му е проблемът да подкрепи?

# 173
  • София
На мен ми е интересен Портних в момента (пример защо ГЕРБ никога не биха подкрепили каквито и да е съдебни реформи). Очаквам Борисов тези дни да каже, че не го познава и никога не се е виждал с него.

# 174
ППДБ, БСП и ИТН вдигат в абсолютни гласове, Герб е първи, Пеевски с летящ самостоятелен старт в политиката, Меч влизат, всички са победители, големите губещи са Доган и Величие. Доган освен че се озова от идол и почетен председател в ДПС, в такъв във два пъти по малка партия, губи първата битка във войната с Пеевски за влияние сред електората на ДПС, а Величие изненадващо за мен, са вън от парламента за сега, за сметка на Меч. Аз мислех че ще е обратното, те вътре, а Меча вън.

Тесла, не знам как разбра кой вдига в абсолютни гласове, като нямаме никакви данни от ЦИК?
Аз затова искам да видя, защото Петков искаше да връща 100 000 загубени гласа. Искам да видя нагоре ли тръгват или надолу в абсолютни числа. Същото се отнася и за Герб, ИТН, и пр.

Lunna_sonata, какво е сгафил Портних? Я издай малко инфо, аз не знам нищо?

Сирос, как се случи незаконният арест на Борисов миналият път? Ако някой иска ще ти намери вина дори да нямаш. Нима не знаеш как Народният съд е разстрелвал хора без да се виновни?
Какво спретнаха демократите на Тръмп? 24 обвинения срещу него в деня, в който се кандидатира, а му наляха гласове.

# 175
възраждане да не станат втори. едната агенция даде солидна разлика между пеевски и доган. три процента от пепейци са гласували за герб. два процента от герб са гласували за пеевски. аз бях на ръба да го направя това последното, хаааааааааа ...
Не е много за хвалба последното.

Не мисля, че Доган губи битката сред електората на ДПС. Да, има отцепили се, които са преминали към Пеевски, но не те са преобладаващите в електората на последния.

# 176
  • Пловдив
Соната, ставаше въпрос за баса, на който си се хванала и за Възраждане конкретно.  Simple Smile
Останалото са твои интерпретации.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:42 от marzeliva

# 177
За огромно мое съжаление “Синя България” претърпяха неуспех.
За мен не е изненада резултатът на ДПС- НН, нито на БСП. Не целият вот от Турция ще е е за Доган, не всички от българските турци го харесват.
ББ се надявам да спази обещанието да е без ДП в управлението, а разбира се и без Доган - ДС.
Неприятна изненада ми е е МЕЧ, ще има редовни скандали в НС.

# 178
Цитат
Тесла, не знам как разбра кой вдига в абсолютни гласове, като нямаме никакви данни от ЦИК?
Аз затова искам да видя, защото Петков искаше да връща 100 000 загубени гласа. Искам да видя нагоре ли тръгват или надолу в абсолютни числа. Същото се отнася и за Герб, ИТН, и пр.

Lunna_sonata, какво е сгафил Портних? Я издай малко инфо, аз не знам нищо?

Ми при по висока активност и същите проценти дигат, ППДБ по груби сметки са 20, 30 000 нагоре.

# 179
На мен ми е интересен Портних в момента (пример защо ГЕРБ никога не биха подкрепили каквито и да е съдебни реформи). Очаквам Борисов тези дни да каже, че не го познава и никога не се е виждал с него.
Joy

Лорде, има повдигнато обвнение срещу Портних от Европейската прокуратура. Скоро даваше някакъв брифинг и се жалваше:
https://www.svobodnaevropa.bg/a/evropeiska-prokuratura-ivan-port … hte/33154976.html

Общи условия

Активация на акаунт