Политиката в България - Епизод седми

• 691 181
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 22 965
Асен Василев заедно с други от ПП заминава за Варна, довечера ще има протест в защита на кмета. Показа и снимките на "изнудваната" госпожа с ББ, както и разказа историята на въпросната обществена поръчка, като тя е потвърдена от КЗК и ВАС, тоест те са издали решения в полза на Община Варна миналата година. Сега изведнъж обаче госпожата си е спомнила, че някой и е искал подкуп за подкрепа на ПП.

# 22 966
  • софия
https://www.youtube.com/watch?v=EaeibblU92Y
Всички са преплетени като свински черва!

# 22 967
Антикорупционната комисия удари хора на Радев за „Боташ“, издирват бившия министър Росен Христов.

# 22 968
Антикорупционната комисия удари хора на Радев за „Боташ“, издирват бившия министър Росен Христов.
Не е удар, така е правилно. Този, който е договорил неизгодна за държавата сделка да си понесе отговорност.

# 22 969
Не е удар, така е правилно. Този, който е договорил неизгодна за държавата сделка да си понесе отговорност.
Този Боташ го дъвчем от ден 1- 01.01.2023г. какво представлява.
2.5 години по-късно се вдига само пушилка.

# 22 970
Очаквам с нетърпение да видим какво стои зад тези показани акции в последните 24 часа....засега виждаме само дим.

# 22 971
Удар е. Защото това не се случи, когато договора беше сключен (между другото Борисов подкрепяше този договор тогава и не знам кой си мисли, че това би станало без ескпресното разрешение на Пеевски), а точно сега, когато Радев отново стана неудобен. Не понасям Росен Христов, но ако някой си мисли, че е погнат, защото е нарушил закона, е голяма балама.

П.С: Не знам защо модераторите трият коментари без никаква причина.

# 22 972
  • софия
Не е много сигурно отношението на бб към Боташ. В типичен негов стил се прави на луд и веднъж подкрепя, веднъж не подкрепя. Няма твърдо мнение.

# 22 973
Очаква се арестът на Коцев да се удължи на 72 ч., както и постоянни задържане. Аз нямам думи.

# 22 974
И още щипка " ред, законносто", "стабилносто и сигурност"  "за хората". "Хората" са ни ясни.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/borislav-sarafov-ostava-i. … d-21-iuli-2424572

# 22 975
Очаква се арестът на Коцев да се удължи на 72 ч., както и постоянни задържане. Аз нямам думи.
Откога и защо за да разпитат някого го "отвеждат" /колко дипломатичен израз/ в РПУ вместо да му пратят призовка или подобно действие? Честно, не съм наясно.

# 22 976
Скрит текст:
Този Боташ го дъвчем от ден 1- 01.01.2023г. какво представлява.
2.5 години по-късно се вдига само пушилка.
Съгласна съм, пушилки се вдигат постоянно за всевъзможни неща /вкл. и за черни пантери, с неизвестен собственик/. Все пак, считам за правилно да се търси отговорност за такива неща. Докъде ще я докарат ....... кой, както и колкото може.

# 22 977
  • Разпиляна във въображението
Да ровят за Боташ и за всичко. Без политици в затвора няма да започнем да се оправяме.

# 22 978
  • софия
Утре се гласува бюджетът на Варна.
Вчера е излязъл Докладът на ЕК за върховенството на правото в България, който е съсипващ. Много по-остър и критичен от предишните години. Удобно не се споменава. Не еврото ще ни направи бедни. Няма корумпирана държава, която да е богата.

# 22 979
Предизвикват Радев да вдигне юмрука и да се опита да свали правителството. Дали ще се поддаде е въпроса. Аз залагам, че ще го направи

Общи условия

Активация на акаунт