Политиката в България - Епизод седми

• 691 155
  • 23 690
  •   1
Отговори
# 23 070
  • Разпиляна във въображението
Моят град се противопостовяше на ГЕРБ и получи едно НИЩО. Дори, когато кмет на партията успя за мандат да седне на стола централната власт не забрави за предишните провали и продължи да ни държи на минимума. Сега кметът отново е от ГЕРБ, просто защото 8 години останаха пропилени без подкрепата на София, и започнаха малко по-малко уж да се случват някакви неща. В бъдещето, защото сключиха договори за инвестиции. Ще си имаме нова зала. Началото бе финансирано от правителството на Орешарки и след като той се махна си останахме с изкоп. След това нищо до тези дни. И пак изглежда, че ще е скъпо и недомислено. Нещо като залата в Бургас може да се случи.

# 23 071
Мириел, за тази зала ли Христанов пак изкара корупционерските практики на ГЕРБ?  Ако не бъркам града де.

# 23 072
Rolling Eyes
Блажени са вярващи.. в истории за наивници.
Тази т.нар. жена можеше директно да учили кмета за изнудването септември, когато губи поръчката...
Ама явно не се сети навреме Laughing

Simple Smile Корупцията на ПП - най-чистата и най-честната. Само чуждата корупция е лоша.

# 23 073
  • Разпиляна във въображението
Да, точно. Ще крадат, но ще има зала. Ще крадат, но ще има магистрала и т.н. В другия случай няма да имаме нищо, както и е сега.

Държат ни на някакво ниво, където сме доволни да имаме нещо въпреки корупцията. Която е голяма. Поне малка да бе, като в останалите държави.

# 23 074
Да, точно. Ще крадат, но ще има зала. Ще крадат, но ще има магистрала и т.н. В другия случай няма да имаме нищо, както и е сега.

Държат ни на някакво ниво, където сме доволни да имаме нещо въпреки корупцията. Която е голяма. Поне малка да бе, като в останалите държави.
Ми...целувайте ръка за да имате зала и магистрала (то всъщност магистрала нямате и дълго още няма да имате) но явно не ви пречи. Софиянци ходеха пеш, но не клекнаха на ББ и си защитиха кмета. Някои неща не се ядат, но са ценни.

# 23 075
Точно ни държат на някакво ниво, да сме доволни и да не мрънкаме. Някоя зала, някое кръгово с цветенца в средата, сцена, асфалтирана улица, междуградски път. После по ТВ ни обясняват как трябва да сме благодарни, защото всичко това е благодарение на тях и само на тях. И ние доволни, че все пак направили нещо, въпреки че много крадат. Пък ако съгрешим и не си изберем техен кмет, сме в девета глуха - все едно ни няма. Ей така, отмъстително, да си знаем какво следва, ако не гласуваме за тях. Държава има само за нашите хора, за другите виждаме какво има.

# 23 076
Те тези направиха думата “промяна” мръсна дума.

# 23 077
  • Out of the Mix
Тези, които сме от Варна, много добре знаем как се разпределяха общинските поръчки. Не случайно най-голямата олелия в града става, когато се избират общински съветници.

Пък Портних даже не искам да го коментирам, хубаво, че вече не е кмет, че да му видим очите, не се беше показвал с години. Пасев обикаляше, като птичка да му изпълнява задълженията.

Миналата седмица бях за 2-3 дни в града ти в районите на "Чайка" и "Свети Никола".
"Чайка" ще я правят Зона и ще стане мамси джейс с паркирането, не че сега вечерно време има места.
Иначе ми направи впечатление, че е като при мен в София - чисто, мете се, мият улици, има активност някаква.

Направихме обеди в центъра, и ми показаха сградата и етажа, където се решава съдбата на града.
Срещу Общината е.
Мега корупция е всичко и навсякъде.

# 23 078
Шегуваш ли се? ГЕРБ 15 години Хемус не успяха да построят, строили били. Ще крадат, ще има ремонт на ремонта и на края пак нищо.

# 23 079
  • Out of the Mix
Не го защитавам Б.Б., но да се върнем 2019-2020 г., когато се плати авансово цялата магистрала и обикаляше с джипката, още ми е в главата, много добре си го спомням.

Също и Мездра-Ботевград, който вече трябваше да е готов изцяло.

Не знам, но сякаш предпочитам миналата година (защото срокът беше 2024 г. за цялата) Хемус да е готова, без значение кой какво се оял, недоял, недоеб***. Само аз ли съм на това мнение?

Сегашните нищо не направиха, както и многото предишни, защото има толкова много гуши за хранене и зависими един от друг посредством сделки, обещания и компромати, като свински черва, да не намесваме и кой държи регулаторите и машите, ум да ни зайде.

# 23 080
Rolling Eyes
Блажени са вярващи.. в истории за наивници.
Тази т.нар. жена можеше директно да учили кмета за изнудването септември, когато губи поръчката...
Ама явно не се сети навреме Laughing

Simple Smile Корупцията на ПП - най-чистата и най-честната. Само чуждата корупция е лоша.
Да, да точно това казах..
Първите 10 пъти е "интересно".
След 10тия препоръчвам по-оригинални начини да се вменяват неизречени думи Wink

Revoker, нямаше как да е готова 50 млн кеш в сакове не се теглят за да се строи магистрала.

# 23 081
В крайна сметка стигаме до ситуацията: Човек сам каквото си направи, никой друг не може да му го направи!!!
Кой ги накара ПП/ДБ да изперат Пеевски и Бойко и да им лъснат имиджа? Измиха и наконтиха ламята, сега се чудят защо ги изяжда!

# 23 082
  • Deutschland/HE
Кой има офис срещу Общината? Комфорт. А те май са първи дружки с Алтернатива за гражданите. Делят си големите поръчки в строителството и апетитните терени. Или бъркам?

# 23 083
Не го защитавам Б.Б., но да се върнем 2019-2020 г., когато се плати авансово цялата магистрала и обикаляше с джипката, още ми е в главата, много добре си го спомням.
Ама той от много преди това си плаща авансово и резултати никакви. Колко пъти обещаваше, че Хемус ще е готова до две-три години и така повече от 15 години си стоим. Така беше с онова измазване на една сграда, с което влизахме в Шенген и измазването протече 14 години. Борисовите обещания не струват и листа хартия, на които са написани.

# 23 084
Дремджиев направо попиля варненската Пламенка и Залива.
https://www.youtube.com/watch?v=2z6ebZ7sOdc

Общи условия

Активация на акаунт