Политиката в България - Епизод седми

• 699 344
  • 23 684
  •   1
Отговори
# 23 400
Няма място за чудене, Мери. Целта не е някой да е осъден за корупция, целта е репресия и зануляване на политическа партия. Те го правят нарочно и знаят отлично. Тоя филм го гледаме не знам коя серия вече. Ясни са като бял ден и на неюристите. По един и същи начин задействат сценария. Не мотика, сто мотики настъпиха.  

И държа на тия работи, да знаеш 😃, че поне да не може да си редактира поста.

# 23 401
Целта е тълпата да повярва, че едните са топ  корупция, а другите са вакли агнета. Joy
Сметнато спрямо средният интелект.

Връщам се от ваканция в  "провинция". Като пуйки гълтат изреченията от телевизията. 0 критично мислене и са все така бедни и недоволни.

# 23 402
Хитър е АВ, ще съди човек с пари.
По-интересно е какво ще го съди. Пламенка не твърди, че е вземал, а че е в далаверата с изнудването за отчитане я партийната каса. То и с благо за Варна е така...

# 23 403
ТОй за клевета ще я съди. Няма нужда тук от оправдание.
За клевета също се доказва дали е клевета, или е истина.

# 23 404
Поправка, даже и съучастие не твърди. Казва какво е чула от Кмета

# 23 405
https://app.eop.bg/today/404410

Ето я цялата информация за поръчката.

# 23 406
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че колкото и да е умен Василев, самодоволството може да му докара проблеми. Какво се случва с бившата му фирмата - нещо го съдят за пари. Сградата с Лорер. Таксата от 20 лв. за пренос на гориво през България? Има своите грешки. Ако се амбицират ще намерят.

Какво се случва с избора на нов ВСС? Как може на два пъти ППДБ-тата да издънят нещата със съдебната реформа? Хайде вторият път се събраха с ГЕРБ и ДП и нямаше как, но можеха с първото си правителство да започнат да чистят. И да не обвързват реформата само с гл.прокурор, ами със законите.

# 23 407
Не бе, чакаме на Пееф за хората и Баце за сигурност и стабилност.
Как беше - тяхната корупция я знаем, предвидима е, затова си я искаме.
Било каквото било,вече ще бъде както беше!

# 23 408
Аз чакам разследването срещу Лена да приключи, но то и фалшифицирането на подписи е едно безобидно нещо все пак. Поне за нея не може да се каже, че не го е направила.

# 23 409
  • Другата България
Разбира се, че ако се амбицира който и да е, ще намери грешки при който и да е, не само при АВ.
За съвсем друго става въпрос тук, или поне аз за друго говоря.

То, така погледнато, ако се амбицираТ, ще намерят не само пропуски и грешки и при сегашните управляващи.
Въпросът е кой кога, и най-вече защо се амбицира.
А амбиции не е като да няма. Основното е да се проявят в подходящия момент.

# 23 410
Тя Лена по-бързо осъди Слави, отколкото те нея. Ама, чакаме де. Grinning

# 23 411
Ахахаха. Няма такъв цивк:

"Интригата около обвинението на варненския кмет Благомир Коцев се заплете, след като съдът отказа да приобщи към делото записа, представен от прокуратурата с аргумента, че е бил разпространен до всички медии. Според обвинението на този запис се чуват гласовете на кмета и Пламенка Димитрова - жената, която даде показания, уличаващи Коцев.

Съдът обаче не може да докаже автентичността му и затова отхвърли искането на държавното обвинение на заседанието, на което се гледаше мярката за неотклонение на Коцев."

# 23 412
И какви доказателства има в такъв случай, съвсем сериозно ?
ЕЖК по БТВ ?

Rosita Simple Smile благодаря, че ми помогна - "Има всякакви, включително и такива, на които ако им отговориш с аргументи, се напрягат и започват да повтарят едно и също."
Едно и също като например "смешни сте", "ставате смешни" Rolling Eyes

# 23 413
Дай примери, че не се сещам.
За мен лично не е тъжно, а именно смешно - Бойко и ГЕРБ са за плюене и отдавна трябваше да са изметени, така е, но и ППДБ - също, те дойдоха с тази цел, но се издъниха жестоко. Различните критерии за корупция също са ми смешни - едните ги оправдавате, а другите не. Да се краде от магистрали е престъпление, но да се фалшифицират подписи не е и е репресия срещу Лена. И двете са престъпления и не трябва да сме толерантни към това. Киро от първия ден започна с престъпление по чл. 313 НК с онази декларация, за която що оправдателни речи се изляха. Защо ще се прощава и омаловажава това?
Лично чух от любимия академик от ПП да нарича друг депутат "много си гнусен, гнусяр такъв" в Народното събрание. Сигурна съм какъв ще е отговорът в темата - ама той и Бойко е простак. Е, не е ли смешно? Не е би баш като в детската градина?

# 23 414
  • София
Гледам Свободна Европа, много добре описаха как преди да има каквато и да е информация, пламенка вече е поканена в БТВ. Арестът е в полунощ, тя в 7:30 дава интервю в София. Малко не се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт