Диви и красиви (между два сезона)

• 73 356
  • 980
  •   1
Отговори
# 825
Новата на Симеон е като Теа, но брюнетка, не ви ли прилича в лицето? Grinning

# 826
  • България
Всички Инстаграм кифли си приличат от филтрите.

# 827
  • София
Да обобщим:
Надкаст няма да покриват Диви и красиви.
Но в самия ютюб канал на Мишо ще гостуват отпадналите, така че...

От пуснатия преди малко трейлър аз не видях да има бивши ергенки, а и доколкото знам такива няма да има. Не знам защо Ицака каза това при гостуването му при Туджаров.

Видях една позната физиономия. Създател на съдържание и инфлуенсър. Виждал съм я няколко пъти във видеата на Дийн Фрейзър.

Трейлърът

Палата на любовта

# 828
Никой не познах от трейлъра, може би 1-2 ми се сториха познати. Но, харесват ми, има разнообразие, няма пак да гледаме еднакви носове и гърди.

Маги…много я харесвам външно, ама какъв е тоя грим, какъв е тоя стайлинг..

# 829
Да го пусна вградено:

Коя е Ивелина? А този на 49 сек. вдясно Адам ли е?

# 830
Да го пусна вградено:

Коя е Ивелина? А този на 49 сек. вдясно Адам ли е?

Тази с русата коса е wannabe инфлуенсърката Ивелина Грънчарова.
Следва и страницата на ДиК.
Помня я от едно видео имаше голям скандал с Анджела Ташева, онази същата е близка с Ронси от Къщата на инфлуенсърите - те и трите бяха в това видео, някои може да се сещат.
Иначе има youtube канал, ама не я следя - не ми е от приятните.
Ще я видим в предаването, ама не очаквам много от нея.
Другите не успях да ги разпозная за момента.

# 831
  • България
Трейлърът визуално изглежда зашеметяващо. Харесва ми какъв стайлинг, грим и прическа са направили на жените. Момичета изглеждат красавици (първото риалити, за което да го кажа).

Къщата е хубава отвън, харесва ми как е наредено всичко около басейна и бара.

Голям ъпгрейд от сезон 1 поне като заснемане.

Момчетата са еднотипни визуално, дано са различими образи.

Стори ми се, че разпознах Ферай, може и да се бъркам.

# 832
Никой не познах от трейлъра, може би 1-2 ми се сториха познати. Но, харесват ми, има разнообразие, няма пак да гледаме еднакви носове и гърди.

Маги…много я харесвам външно, ама какъв е тоя грим, какъв е тоя стайлинг..

Познах едната девойка.

# 833
И едно момче, което правеше някакви походки в ТикТок разпознах, Николай Георгиев. Има много забавно чувство за хумор, визуално доста прилича на Гош.

# 834
това риалити беше интересно защото беше антипод на другите комерсиалки излъчвани по телевизиите, с това което направиха да го пуснат по телевизия обезмислиха труда си, превърнаха го в поредната риалити сапунка

# 835
Аз не смятам, че е било антипод на каквото и да било.

# 836
Според мен беше много зле първи сезон. Финала да не го коментирам даже. Сега евентуално с помощ от повече професионалисти, може да се получи нещо. Даже съжалявам, че гледах първи сезон, но сестра ми ме убеждаваше колко е яко 🤣 И имах време и го почнах. А, като почна нещо не обичам да го зарязвам.

# 837
  • София
Ивка има много недостатъци и говорни дефекти, но се справи като водеща, не знам защо имам усещането, че Маги ще е по-зле, хем е голяма жена, хем го играе наивно момиченце, нещо ми е неориентирано-флегматична, ама да видим.

# 838
Това, че Маги ще е зле, не прави Ивка добра водеща. И двете не стават. Все пак ще дадем шанс на Маги - то нямаме и избор, де 🤣

# 839
За мен Ивка се справи много добре. Предпочитам говорни дефекти, грешни ударения и лапсуси пред това някой да има харизмата на подметка.
Финалът на сезона беше много зле - беше ужасна грандомания да го правят на живо в Зала 1. Иначе имаше и култови моменти като например момента, в който се разбра, че Симона е избрала пътуването, а не любовта.
Тя е обявила, че чака момче.

Общи условия

Активация на акаунт