Диви и красиви (между два сезона)

• 73 274
  • 980
  •   1
Отговори
# 930
Никога не съм гледала това предаване, но сега реших да си го причиня.
Маги много тунинг, много корекции...Изкуствена, самонадеяна....Неприятна ми е от Ергенът, нищо лично.
В Марсел има много хляб и...цирк. Чувствам как тоя с това френско име и с некореспондиращия с него диалект, ще изнесе шоуто на гърба си.

# 931
Тази година обаче са крали и от едно друго американско дейтинг предаване. Не се сещам за името , но концепцията е горе долу следната. Срещат се на абсолютно тъмно в мрак и ако има мач продължават срещите на светло. Жените и мъжете живеят отделни крила на една къща. Сеща ли се някой?
Love is blind на Нетфликс
Благодаря, преди години го гледах по бившето Фокс ТВ и много ми допадаше.

# 932
И в първия сезон пейзажните снимки при "пресечките" между сцените бяха много добри. Тук монтажът е по-добър обаче, озвучаването също.

# 933
Прическите на някои мъже... Това ли е модата, стил монаси 14-15 век.

Оборът е много приятно място.

# 934
Ивелина има вайба на Михаела Маринова.

# 935
Бизнес дамата да не е като онези бизнес дами от Червените фенери, че на такава ми лъха..

# 936
Пуснали са при жените този хубавец модел за да не избягат още в началото  😅😅😅

# 937
Жените са доста прилични, с доста хубави тела, не са големи красавици, но въпреки това първото ми впечатление е че са в пъти по-добре от мъжете. От четиримата до тук, трима са потрес.
Доста естественни за разлика от Ергенът...Това ми хареса най-много!

# 938
  • у дома...
Пуснали са при жените този хубавец модел за да не избягат още в началото  😅😅😅
Е то само той става за нещо. И мъжете и жените са пълен потрес. Ако тези са минали кастинга, не искам да знам другите какви са били.

# 939
Не е имало други 😅

# 940
Марсел искал да е чиста като планинска роса жената. Объркал е предаването май. GrinStuck Out Tongue Closed Eyes

# 941
Привет на всички!
Като фенка на Ергенът мисля че и този формат може да ми е интересен, времето ще покаже.. Тук обаче винаги сме си изкарвали забавно, така че се разписвам и следя 🙂
PS Маги с брекети и без надути бузи ми беше по-симпатична

# 942
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Марсел нямало да я заведе вкъщи, ми то не се знае дали и момата ще иска да отиде у дома му. Този последния модел макар и конте ми се вижда що годе нормален, другите мъже са нелепи.

# 943
Привет на всички!
Като фенка на Ергенът мисля че и този формат може да ми е интересен, времето ще покаже.. Тук обаче винаги сме си изкарали забавно, така че се разписвам и следя 🙂 Очаквам зодиите на участниците ако има инфо 😏
PS Маги с брекети и без надути бузи ми беше по-симпатична
Във фейсбук има зодиите

# 944
Пак скромната Маги, която много искаше да ходи на палатка и живееше под наем се е набутала тук 😀 мъжете са под всякаква критика, такива загубеняци да ми оценяват жени които никога няма да ги погледнат. Смешна работа, дано да не е като първия сезон тип Биг Брадър, че няма да ги издържа.

Общи условия

Активация на акаунт