Диви и красиви (между два сезона)

• 73 323
  • 980
  •   1
Отговори
# 945
Кой беше този, който каза, че чалгата за него била религия, правилно ли чух, че аз не гледам, хвърлям по полооеин ухо и 1/87 око Simple Smile Колкото да видя потресващите прически на някои мъже.

# 946
Кой беше този, който каза, че чалгата за него била религия, правилно ли чух, че аз не гледам, хвърлям по полооеин ухо и 1/87 око Simple Smile Колкото да видя потресващите прически на някои мъже.
Радо

# 947
Ау, хвърлих второ око и виждам младеж в стил Ален Делон. Еми трудно ли е мъжете да се носят с такива коси, най-хубавата прическа за мен.
Ама ний сме вече олд скул, не ги разбираме тези неща.

# 948
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Големи простаци и комплексари, чакам големи сеири от определени участници.

# 949
  • София
Този Марио явно все си търси повод да се покаже по ТВ. Както някой вече писа, участваше в Момата на Любо Жечев. Тя девойката много го хареса, но той се отказа и замина за Америка. От тогава ми направи много лошо впечатление. Явно не е от най-сериозните ...
Чалга бой с прическата на монах (много яко попадение, благодаря) не може да е реален, нали? Не чух от къде е, някой може ли да каже?

# 950
Живичко върви шоОто.. аз нямам претенции, тук съм за купона..

# 951
Ми те тия момци, ако на това момиче дават 5, с другите кво правим 🫣🫣🤪Рокерът е вече на черешата🤪🤪

# 952
Ванеса с нос като на Буратино.

# 953
Да… много лоша ринопластика , като на Алекс Петканова…

А за прическите на мъжете кво ще кажете 🫣 бъз кът от Шеин

# 954
Този Марио явно все си търси повод да се покаже по ТВ. Както някой вече писа, участваше в Момата на Любо Жечев. Тя девойката много го хареса, но той се отказа и замина за Америка. От тогава ми направи много лошо впечатление. Явно не е от най-сериозните ...
Чалга бой с прическата на монах (много яко попадение, благодаря) не може да е реален, нали? Не чух от къде е, някой може ли да каже?

Много ми беше познат от някъде. Май е за предпочитане пред останалите, но това че ходи през лятото да работи в САЩ, ми говори достатъчно колко е сериозен като мъж за връзка.

# 955
Накратко за първия епизод:
В сравнение с миналата година, участниците ми изглеждат много по-стабилни и повечето изглеждат сравнително интелигентни, уравновесени и с истински намерения.
За момента съм с добри впечатления от повечето.
Тази Ивелина ми е дразнеща още преди предаването (скандала с Анджела) и май ще почне тепърва да прави скандали и фасони.
Ванеса ми е тазгодишната Симона от миналия сезон почти 1 към 1.
Радо е странен и малко нагаждач на първо впечатление.
Останалите са ок засега, ама е рано още.

# 956
  • Stockholm
Двамата, които стават за нещо, бързо ги уловиха женките Joy Има и още един, който не е за изхвърляне, но останалите са големи селяни. Момичетата също не блестят с нещо, но поне няма алкохолизирани или агресивни. Поне засега Joy

# 957
От мъжете само Николаевците ми харесват визуално. Но по-едрият Николай май като прост се очертава. Моделът е много готин, но дечко още. Марио има хубав глас единствено. Усетих го като дървен философ и превзет - също.
Ванеса как я дадоха в близък план и веднага ми мина мисълта "още една Рупецова" с този нос. Но ми е най-симпатична за момента. Маги е само патос и фалш, ведно с тоалетите, препеченият вид и черните корени на косата. 😁Не съм гледала формата досега.

# 958
И аз не съм гледала формата досега. Пуснах последните 20 мин. Моделът Николай е симпатяга. Ивелина също ми допадна от жените. Тепърва ще видим кой какъв и що е.
Иначе погледнах и зодиите. Най-много козирози, овни и деви.

# 959
  • Stockholm
Маги не е подходяща за водеща нито на това, нито на което и да е друго предаване. Глух глс, лоша дикция, прекалено много интервенции на лицето, за гърдите да не говорим. Усеща се притеснение и пренавитост. Не е и особено умна, както знаем отпреди. Ивка Бейбе беше много по-свежа.

Общи условия

Активация на акаунт